Hogyan készítsünk gyöngyös karkötőt?

A gyöngyös karkötők létfontosságú helyet foglaltak el a női kiegészítők listáján. Néhány férfi és gyerek is hordja őket, hogy funky megjelenés legyen az alkalmi ruhákban. Széles körben használt baráti övek, otthon is elkészíthetők többféle kivitelben. Lássunk tehát egy változatos kollekciót, amely különféle varázsaival és színeivel imádja a kezeit.

Gyöngyök karkötő készítése:

Íme néhány fantasztikus gyöngy karkötő készítés különböző formákban. Válassza ki kedvesét, és próbálja ki.

1. Gyöngy karkötő elasztikus:

Gyöngy karkötő elasztikus

Gondolkodjon azon, hogyan készítsen gyöngyös karkötőket gyöngyök és rugalmas anyagok felhasználásával! Csak néhány kristálygyöngyre és rugalmasra van szüksége. Csak kössön egy csomót az egyik oldalára, és írja be az összes gyöngyöt. Csatlakoztassa mindkét végét, és győződjön meg arról, hogy a csomó képes elrejteni a gyöngy belsejében.

2. Klasztergyöngy karkötő:

Klasztergyöngy karkötő

A fürtgyöngyök karkötőjének elkészítéséhez szerezzen be egy kis ezüst láncot, egy homárcsattal és néhány kedvenc színű gyöngyfürtöt. Csatlakoztassa az egyik kapocsot a lánc egyik végéhez, és kezdje be a többi gyöngyöt a lánccal összekötve. A fürtök készítése után csatlakoztassa a huzalt a végén, hogy karkötőt képezzen.

3. Crystal Bead Charm karkötő:

Crystal Bead Charm karkötő

A gyöngyök karkötője kristályból és topázból készült, többféle kivitelben és színben. A karkötő elülső részéhez hasonló színű brossra is szüksége van. Csupán rögzítse a gyöngyöket a láncban, és rögzítse a láncot a csuklóhoz. Ügyeljen arra, hogy az egyik végén rögzítse a szemcsapot, a másikban pedig a fejcsapot.

4. Szövethulladék karkötő:

Szövethulladék karkötő

Van hulladék szövet a házban! Használja őket, hogy szép karkötőt készítsen magának. Szerezzen karkötőt műanyagból vagy fából. Készítsen hosszú vékony vagy közepes csíkokat az anyagból. Vigyen fel egy kis ragasztót a karperecre, és borítsa be körkörös textíliával. A karkötőt különféle varázsaival díszítheti, például gyöngyökkel, gombokkal, gyöngyökkel, gyöngyökkel stb.

5. Borostyán rózsa gyöngy karkötő:

Borostyán rózsa gyöngy karkötő

A DIY borostyánsárga rózsagyöngy karkötő ezüst heishe távtartó gyöngyökkel, préselt gyöngyökkel, antik rézből, rozsdás és arany gyöngyökkel készül. A gyöngyök be vannak helyezve, így ezüst drótból készülnek. Fejezze be a gyöngy karkötő elkészítését homár stílusú tapsokkal, hogy nyílást készítsen.

6. Daisy Chain gyöngy karkötő:

Daisy lánc gyöngy karkötő

Ez a gyöngyök karkötő készítése tű és cérna segítségével történik, három különböző színű gyöngy segítségével. Használhatja a piacon kapható kész virágos gyöngyöt. Most készítsen csomót az egyik végén, és rögzítse a horogtartót. Helyezze be az összes gyöngyöt, mintát képezve. Végül rögzítse a horgot a másik végén.

7. Napsütéses sárga gyöngy karkötő:

Napsütéses sárga gyöngy karkötő

Ez a vonzó karkötő az e kötési képlettel készült. Csak néhány aranysárga és elefántcsont gyöngyre van szüksége. Tű és vékony szálfüzér segítségével kössük össze az összes gyöngyöt, vastag karkötőt formázva. Mindkét végén rögzítse a fejhorgot és a szemhorgot egy nyíláshoz. Ügyeljen arra, hogy szorosan fogja meg a gyöngyöket.

8. Pamut Candy gyöngy karkötő:

Pamut Candy gyöngy karkötő

Ez a nyári barátságos gyöngy karkötő kristálygyöngyökből készül, mint a világos zafír, jonquil, világos rózsa, peridot, virágos távtartó stb. Minden gyöngy egyenként egy rugalmas szalagba kerül. A zenekar nyílást kaphat, vagy egyszerű kört készíthet. Csak írja be az összes gyöngyöt rugalmasba, és csomagolja be megerősített csomókkal.

9. Bájos szívgyöngy karkötő:

Bájos szív gyöngy karkötő

Ez az elegáns, mégis etnikai gyöngy karkötő kerek rondelle gyöngyökkel készült; virágcsattal gyöngyök és arany fém gyöngyök szív alakúak. A karkötő zsinórhuzalból és kapcsolókapcsból és fejcsapokból készül. Csupán rögzítse a kapocs egyik végét, és a másik végén fejcsapokkal végződő gyöngyöket adja meg.

Sokan kíváncsiak arra, hogyan lehet karkötőt készíteni gyöngyökkel, és ez egyszerű módszerek lehet a vonzó gyöngy karkötő kialakításához. Különféle anyagokat is hozzáadhat, például hulladékanyagokat, gombokat, horgolt vágásokat, fémet és drótot stb.