15 indiai aranyozott karkötő minták nőknek

Ahelyett, hogy tiszta arany karkötőt viselne, a nőstény manapság inkább aranyozott karperecet visel. Az aranyozott karperecek tökéletes kivágást kölcsönöznek a terveknek, ezért széles körben kopottak. Ezeket olyan varázsaival is kombinálják, mint a gyémántok, gyöngyök, smaragdok és még sok más. A karperecek alapvetően más fémekből készülnek, mint például bronz, acél, ezüst sterling, réz stb., Így a kialakítás gyönyörűen dombornyomott.

Aranyozott karkötők legújabb modelljei Indiából:

Íme néhány aranyozott borítás, amelyek valószínűleg a nők kezét díszítik.

1. Gyöngy és görbe aranyozott karperec:

Gyöngy és görbe aranyozott karperec

A karperecek méltó megjelenést kölcsönözhetnek a kezeknek, ha a tervezés gyöngyökkel és íves kialakítással készül. A karperec kisméretű, apró arany gyöngyöket kap egy sorban, míg a következő egy egyszerű gépi kialakítás. Az etikus megjelenés érdekében a karkötőket egyszerű szárikkal lehet díszíteni.

2. Virágmintás aranyozott karperec:

Virágmintás aranyozott karperec

A piacon feltörekvő új zárszerű divat egyszerű fémből készül. Az aranyozott karperecek ezüst kivitelben is megjelennek, ródiumhatás révén. Az ezüstlevelű virágminták kiválóan alkalmasak hasonló kialakítású ruhák hordozására. Széles körben Ganga jamuna design néven ismert.

3. Kötélgép aranyozott karperecek:

Kötélgép aranyozott karperecek

Szeretsz sok csilingelést viselni a kezedben! Szeretne valamit kombinálni a fém karperecekkel az etnikusok számára! Az aranyozott karperecek egy másik géppel készülnek, amely kötél kialakítást kölcsönöz a karpereceknek. Bármilyen ruhához képesek illeszkedni a kezek dicsőítésére.

4. Tervező egyetlen aranyozott karkötő:

Tervező egy aranyozott karperec

Az indiai aranyozott karperecekkel díszített dizájnereket meglehetősen széles körben választják lehengák, indo western, choli vagy akár ruhák számára. A karperec széles kialakítású, ívekkel vagy hullámokkal és arany gyöngyökkel. A tervezés vége arany gyöngyökkel készült.

5. Páva tervezett aranyozott karperecek:

Páva tervezett aranyozott karperecek

A páva kialakítása karkötőre kidolgozva jól néz ki. A karperec karkötőt kapott, ahol a két vége páva kialakítású, kövekkel és smaragdokkal rögzítve. Az aranyozott karperecek felső része indiai kivitelű, híd típusú kivitelben.

6. Egyszerű aranyozott karperecek:

Egyszerű aranyozott karperecek

Semmi sem lenne aranyos, mint egy egyszerű karperec, aranyozott rózsaarany. A rózsaaranyozott karperec nem tartalmaz semmilyen formatervezést. Széles körben hordozzák az alkalmi. Nem csak a nők, hanem a férfiak is szeretik hordani az ilyen típusú karkötőket. A három karkötő szett a legjobb a hivatalos megjelenéshez is. A dizájn ezüst és bronz karkötővel is kombinálható.

7. Szív által tervezett aranyozott karperec:

Szívvel tervezett aranyozott karperec

A szív által tervezett ékszertervek mindig a legjobb ajándékok voltak érzéki alkalmakra. Az aranyozott szív alakú karperec három szívet kapott, amelyek bizonyos távolságban gyémántokkal vannak szúrva. Ez a szeretet, a hit és az érzékiség szimbóluma, a legjobb a szerelmesek számára.

8. Nettó golyó aranyozott karperecek:

Nettó golyó aranyozott karperecek

A funky design, amelyet a hölgyek egyetlen kézben hordanak, fémből készül, és aranyozott. Az egész karperec apró gyémántokkal van kirakva. A karperec nyílása háló alakú, és fekete gyöngy van hozzá rögzítve, így hálógolyó.

9. Kereszt virágos aranyozott karperec:

Kereszt virágos aranyozott karperec

Különleges ajándék egy különleges személynek, igen, ez lehet a vonal ehhez az aranyozott, virágos kivitelű karperechez. A karkötő karperece virágos kivitelű középpontot kapott a gyémántban, a másik szalag pedig három gyémántvonalat tartalmaz. Végtelen jel karkötőt készít.

10. Fish Design aranyozott karperec:

Fish Design aranyozott karperec

Az aranyozott karkötő divatos dizájnja indiai stílusban készült, több halmintával a közepén. A karperec delfin dizájnnal és kis virágmintákkal készült, hogy divatos, gyerekes megjelenést kölcsönözzen a főiskolai tizenéveseknek alkalmi viseletre, főleg a Vízöntő születésű nőstények számára.

11. Pearl Design aranyozott karperec:

Pearl Design aranyozott karperec

Aranyozott indiai karkötő, fehér gyöngyökkel, pazarul néz ki az etnikai viseletre. Az egyetlen karperec széles hálótervet kapott, gyöngyszegéllyel. A karperecet virágmintával is díszítették, gyöngyöt kis fehér kristályok vesznek körül. Hang kontrasztot ad a Kanjivaram sarees és a bandhanihoz képest.

12. Aranyozott érme karkötők:

Aranyozott érme karperecek

Az etnikai ékszereknek saját varázsa van, ha új megjelenést kapnak. Egy rózsaaranyozott karperec, amely több apró érmével készült. A karperecek azonos mennyiségű fémérmét hordoznak, amelyek szintén aranyozottak. Etnikai és nyugati viseletben is hordható.

13. Snake Design aranyozott karkötő:

Snake Design aranyozott karperec

Az aranyozott karkötő karkötő funky dizájnja nagy valószínűséggel a merész tizenévesek körében. A karperec fekete smaragdot és fehér gyémántot kap, hogy tényleges képet kapjon róla. A karperec egyik vége a kígyó fejét, míg a másik a farok alakját kapja. A karkötő karperece záró nyitóvéggel is rendelkezik.

14. Végtelen rózsa arany karperec:

Végtelen rózsa arany karkötő

A szép design rózsaaranyozott karperec kivitelben az, amely számos végtelen formatervezést kapott. A karperec alternatívaként virágzó gyémántok fényét is kapja. A karkötő kialakítása a szeretetet, erőt és hitet szimbolizálja, így tökéletes ajándék lehet szeretteinek.

15. Radzsasztáni aranyozott karperec:

Radzsasztáni aranyozott karperec

A rajvadi design aranyozott, hagyományos karkötő kialakítású, fehér ovális kristályokkal, apró aranygolyókkal körülvéve. Az egész karkötő kör alakú, királyi megjelenést kölcsönöz. Széles körben viselik esküvőkre és hasonló funkciókra a menyasszonyok is.

Az aranyozott karperecek sikeresen felváltották a többi karkötőt, mivel minden hagyományos és nyugati mintát hordoz. Könnyen elkészíthetők különféle vágott és gépi kivitelben, és megkapják a valódi mintát. A hagyományos minták könnyen formázhatók az aranyozott karperecekben.