25 Arany karkötő legújabb tervei Indiában

Valóban minden nő szereti a karpereceket, és talán az indiai nőket is jobban. A karperecek egyedileg határozzák meg India kultúráját és örökségét. Chudiyan, Kangan, Valla vagy Valayal néven hívják. a karperecek az indiai nő öltözékének szerves részét képezik. Ezek meglehetősen hagyományos ékszerek, és inkább párban hordják. Az indiai esküvők nem teljesek arany karperecek nélkül. A menyasszonyt nem egyedül látják, ha aranyszínű karkötőt visel, de a jelenlévő vendégek büszkén büszkélkedhetnek az övékkel. A hagyományok és a kultúra gazdag története kapcsolódik ezekhez a divat- és hagyománytételekhez.

arany-karperec-tervek

A nők által viselt különféle ékszertípusok közül az aranyozott karperecek jelentik a ma elkelt ékszerek legkülönlegesebb változatát. A karperecek használata az ókori időszakra vezethető vissza, mivel ez az egyik legnépszerűbb ékszer, amelyet a nők használnak, és az esküvők és más hasonló funkciók során díszítik. A jólét és a boldogság szimbólumaként a menyasszonynak ajándékozott aranyat szülei mindig arany ékszerekkel ajándékozzák meg esküvőjére. A vendégek egy része ezt a nagyon drága és gyönyörű ajándékot is elhozza. Figyelembe véve, hogy az arany és a gyémánt karperecek a legmagasabb szintű ékszerek az árakat tekintve, az arany karperecek viselésének alapvető igénye és a divatvilágba való belépése csak növelte hordható értékét. Az ország egész területén ezeket a szépségeket a nők többször viselik, hogy jelezzék a házasságot, vagy egyszerűen csak etnikai megjelenést mutassanak.

Arany karkötők mindennapi használatra:

Itt megtalálja a legújabb arany karkötők részleteit.

1. A korszak vágatlan gyémánt arany karperece:

Era Uncut Diamond Gold Bangle

Az Era Uncut Diamond Gold Bangle nőknek számos stílusa van, amelyek az életkortól függenek, és tökéletes arany kiegészítője lesz a ruhásszekrényének. Alkalmi megjelenést és elegáns öltözetet kölcsönöz. A kövek minden egyes tömbjét aranyfém borítja. Ez a legjobb választás a karkötő kollekciójához, valamint hagyományos megjelenést kölcsönöz.

2. Stílusos Kerala arany karkötő:

Stílusos Kerala arany karkötő

A stílusos Kerala arany karkötők egyszerűek és mégis feltűnőek, mivel ezek a karkötők finoman elbűvölőek, és szemet gyönyörködtető kiegészítők az etnikai ünnepek alkalmával. A karkötő viselésekor a kezei soha nem érezték magukat boldogabbnak, mint hogy ez a nyerő aranykarkötő díszíti őket. Ezen a karperecen keresztül felfedezheti a vonzóbb ruhákat.

3. Arany smaragd karkötők:

Arany smaragd karkötők

Ez az arany smaragd karkötő klasszikus kialakítású, modern megjelenéssel, és alkalmi ruhákkal és parti ruhákkal való viselése tökéletesen illik hozzá. Ha egyedi megjelenésű aranyszínű karkötőt keres, akkor ezt a zöld színű karkötőt választhatja smaragd drágakövekkel. Ezt a karperecet tinédzserek fogják viselni, mivel ez elegáns megjelenést kölcsönöz, amely elegáns megjelenést kölcsönöz.

4. Vágatlan karkötő rubin kövekkel:

Vágatlan karkötő rubin kövekkel

A vágatlan karkötő rubin kövekkel a legjobb választás az esküvői kollekcióhoz, mivel ezt a karperecet összetett kialakítással tervezték, amely tökéletes megjelenést kölcsönöz bármilyen alkalomnak. A karkötő viselése minden alkalmi és hivatalos öltönyhöz illik. Nem számít, milyen stílusú, ez a rubin kőből készült karperec átkozottul egyedi lesz a többi karkötő kollekciótól.

5. Divatos díszes menyasszonyi arany karkötők:

Divatos díszes menyasszonyi arany karkötők

A divatos díszes menyasszonyi arany karkötők arany színben új stílusúak, és minden korosztálynak megfelelnek. Ezt a karkötőt viselve minden ruha tökéletes lesz, és csinosabb és tisztességesebb megjelenést kölcsönöz. Ezt az aranyból készült karperecet mindenki könnyen viselheti. Ez egy könnyű súlyú és könnyen hordható típus, amelyet a nők bármilyen alkalomra viselhetnek.

6. Piros & Zöld zománcozott napi viselet arany karkötők:

Piros & amp; Zöld zománcozott napi viselet arany karkötők

A vörös és zöld zománcozott karkötő viselése divatos csavar lesz a mindennapi karkötőkben, varázslatos változást hozva a mindennapi életben. Ennek a kifinomult párnak az egyszerű eleganciáját nem kell leírni, mivel maga a dizájn kimondja tulajdonságait.

7. Kőből kitűzött Mayur páva arany karkötő:

Kő szegecselt Mayur páva arany karperec

Ezek a karperecek gyönyörűen néznek ki, a klasszikus hagyományos kivitelben, ezáltal csillognak és csillognak a csuklóid ezzel az arany karkötővel az extra ragyogás érdekében. Az online oldalakon keresztül megszerezheti ezt a karkötőt, amely szebbé tesz. A páva minták egyedi karkötőként és kada karkötőként kaphatók, amelyek a viselő választásától függően választhatók. Az összes kivitel közül a kőből készült szegecses kivitel volt a legfélelmetesebb, minden ember által kedvelt.

8. Aranyozott iker páva kialakítás Kada:

Aranyozott iker páva kialakítás Kada

Ez az aranyozott ikerpáva dizájn kada karperec csiszolt arany gyűrűkkel készülhet, és három gyöngysor vonzóvá és ragyogóvá teszi. Ez a páva karperec nagyszerű választás a divatos és divatos ajándékhoz a legközelebbi személy számára. Ez az aranyból és gyöngyből készült karperec nőies és elegáns megjelenést kölcsönöz a viselő nőnek, így trendibb megjelenést kölcsönöz a többi kollekciónak.

9. A tervező kötélhivatalok karkötőt viselnek:

A tervező kötélhivatalok karkötőt viselnek

Ma az indiai nők nagyon őrülten viselték a karkötők új trendjeit, különösen az aranyat. A nők, különösen az irodába járó dolgozók is szívesebben kapják ezeket a karkötőket, ami divatos módon állítja őket. Az ilyen emberek számára ez a formatervezett kötél irodai karkötő lesz a megfelelő választás, mivel ez nem zavarja őket az egyszerű antik kollekcióból készült dizájnnal.

10. Maroon Enameled Kada Bangle:

Maroon zománcozott Kada Bangle

Az arany karperecek különböző izgalmas formákban és kivitelekben találhatók, és mindenekelőtt a barna színű zománcozott kada karkötő, amely aranybarna színű kövekkel van beágyazva az aranyba, elegáns megjelenést és legjobban illik a menyasszonyi ruhákhoz és a funkcionális viselethez, mint a szári. A Kada egy hagyományos indiai kivitel, amely szélesebb, mint a normál karperecek. A szirom alakú kőmunka extra ízt kölcsönöz, amely lenyűgözi a nézőket.

11. Antik arany karkötő:

Antik arany karperec

Az antik ékszerek 50 évesek; valódi kincseknek nevezik őket, és értékesebbek, mint mások. Elegáns megjelenést kölcsönöz az élet minden területének. A karperecnek három különböző méretű aranygolyója van, amelyek szépen elrendezve csillogó antik megjelenést kölcsönöznek. Hatékonyabb megjelenésű lesz, ha antik díszekkel és hagyományos ruhákkal rendelkezik.

12. A hagyományos arany bengáli karperec:

A hagyományos arany bengáli karperec

A bengáli karperec a hagyomány szimbóluma, a végén piros gyöngyök vannak. Ezeket a karpereceket régen a bengáli menyasszony viselte házasságkötésük alkalmával. Ezek a karperecekben jelenlévő szobrok az élet minden területén nyilvánvalóak. Középen félbe vannak vágva, így költséghatékony és kényelmes viselet.

13. Rubinokkal tarkított karkötő:

Rubinokkal tarkított karkötő

A karkötő rubinba ágyazott virágmintával a tetején egyedi stílusú. Prémium minőségű és elegáns megjelenésű, finom aranyfaragványokkal, amely élénk és isteni ékszer, amelyet mindenki leírt. A legalkalmasabb évfordulós ajándékként bemutatni, amely „lángolt, mint a tűz”.

14. Arany AD kő karkötők:

Arany kő karperecek

Az AD kő karperecek divatos megjelenésűek, mindkét oldalán két sor gyémántkő van beágyazva, középen rózsaszín színű kővel, és ez a három sor kis aranycsíkkal van összekötve. Divatosabb, és mindenféle ruhával viselhető, a hagyományostól a divatos ruháig.

15. Arany Kappu stílusú karperecek:

Arany Kappu stílusú karperecek

A kappu Dél -India, Zamindarok és a falu fontos személyiségeinek hagyományos jegye, mivel ezt méltóságuknak tekintik. Oroszlán alakú csattal rendelkezik, amely fenséges megjelenést kölcsönöz, és félig vágott, mivel elég kemény ahhoz, hogy ne hajoljon meg, a fényes fém elit megjelenést kölcsönöz a hagyományos dél -indiai száriknak.

16. Arany egyetlen antik Lakshmi motívummal:

Arany egyetlen antik Lakshmi motívummal

Az egyik legkeresettebb karkötő az antik karkötő. Elég ritka, hogy szakképzett kézművesek találjanak néhány hagyományos mintát. Ez a karperec kialakítás állítható, és a karkötő közepén Lakshmi motívum található. Az ősi időkben volt egy remény, hogy a Lakshmi -motívum megszerzése sok pénzt ad nekik az otthon tartó embereknek.

17. Gyémánt arany karperecek:

Gyémánt arany karperecek

A karkötők különböző mintákban és mintákban találhatók. A többi kiviteltől eltekintve ez a gyémánt arany karkötő izgalmas formákban kapható. Az arany karkötőket széles körben viselik a nők az esküvői szertartások és egyéb funkciók során. Ez a karkötő kialakítás ezüst színnel díszíthető és zománcozható, ami modern megjelenést kölcsönöz

18. Virágos karkötő:

Virágos karkötő

A karperecek egy része féldrágakövekkel, például gyémántokkal, rubinokkal és topázokkal van kirakva. Ezt az arany virágos karperec formát a fiatal lányok széles körben viselhetik divatjuk és divatos megjelenésük miatt. Ez a kialakítás hét virággyűjteményből áll, egyenletes élekkel. Ha érdekli a kopott, egyszerű kialakítású karkötő, akkor győződjön meg arról, hogy ez a karkötő tökéletesen illik a gyűjteményéhez.

19. Hagyományos kínai karkötő:

Hagyományos karkötő kínai

A hagyományos stílusú karperec minták soha nem halványulnak el a divat színteréről. Kétféle hagyományos karkötő létezik. Olyan drágaköveket is tartalmaz, mint a smaragd és a rubin. A nők többsége szívesebben hordja ezt a hagyományos karkötőt, mivel illik a különböző színű ruhákhoz. Ezt a hagyományos kínai karperecet kínai szöveggel a karperec külső oldalán kell idézni. Ez egy tökéletes ajándék az esküvői kollekcióhoz.

20. Esküvői kollekció:

Esküvői kollekció

A karperecek viselése továbbra is élénk hagyomány egész Indiában. Minden karperecnek megvan a maga jelentősége. Ez az esküvői kollekció karperece vastag kialakítással tervezhető, a karperec felső oldala pedig közelebbi kialakítású, és teljesen aranyból készült, amely egyedi és hagyományos megjelenést kölcsönöz.

21. Tiszta fehér cirkónium -kristály karkötő:

Tiszta fehér cirkónium kristály karperec

Az átlátszó fehér cirkónium -kristály karperec a legszebb, mivel többnyire parti viseletre használják; ez a fajta arany karkötő természetesen a divatos, hogy illeszkedjen a sareeshez és a salwarhoz. Ezek a legújabb arany karkötők különbözőek, és különböző alkalmakkor használhatók. Ha ezt a karperecet üvegkarkötők kombinációjával viselik, vonzónak tűnik.

22. Golf karkötők pillangó kivitelben:

Golf karperecek pillangó design

A pillangó kivitelű arany karperecek általában újak, amelyeket alkalmanként viselnek, ez a fajta karperec vonzza a pillangót kedvelő lányokat. A normál arany karperecek régi stílusúak, de most a fiatalok megszokták, hogy különböző stílusú arany karkötőket viselnek, például pillangómintákat.

23. Pink Stone Cartwheel Bangle:

Rózsaszín kő Cartwheel karkötő

A karkötő három kör alakú, rózsaszín kőből készült kialakítással rendelkezik, és egyszerű és elegáns megjelenésű, amely mindennapos viseletre és mindennapi használatra alkalmas. Három különböző méretű kő kellemes megjelenést kölcsönöz a kézben.

24. Love Bangle Design:

Szerelem Bangle Design

Ez a karkötő kollekció alkalmas egyszerű szári és más modern formatervezéshez. Ezek a kecses dizájnok és fényűző megjelenésűek a többi dizájnnal összehasonlítva. Ez királyi és szüreti megjelenést kölcsönöz annak, aki a kézműves készségeinek bemutatása mellett viseli. Ezt a karperecet két színű kő díszíti, és olyan, mint egy karkötő. Győződjön meg róla, hogy ez egy tökéletes ajándék szerethető személyei számára.

25. Queen of Heaven Bangles:

Ég királynője karkötők

Ez az égbolt királynője kifejezetten azoknak a lányoknak és nőknek készült, akik túlságosan pompás megjelenést szeretnének, mint más lányok. Ez tökéletes ajándék születésnapra, születésnapra vagy bármilyen esküvői ajánlathoz. Ezek számos kivitelben, formában és méretben kaphatók, így rengeteg lehetőség van a legjobb karkötő kiválasztására.

Arany díszeket viselnek a nők, hogy hangsúlyozzák szépségüket és eleganciájukat. A karperecek viselése továbbra is élénk hagyomány Indiában. A karperecek jelentősége az ókortól napjainkig mélyen gyökerezett az indiai kultúrákban és hagyományokban. Napjainkban a divatos technológia lehetővé tette az arany karkötők dizájnjának online vásárlását is. Ezért, ha büszke arra, hogy meglepje szeretteit ezzel a legfinomabb dologgal, menjen online vásárolni, és egy darab várja, hogy mindenki felvegye. Ma, és különösen akkor, amikor először érkezik. Ne felejtse el igénybe venni szeretteinek segítségét, hogy 100% -ban egyedit kaphasson, amely nagyon különleges lesz az Ön számára.

Mindazonáltal, miközben online vásárol a legújabb arany karperecekhez, ne felejtse el ellenőrizni az összes tanúsítványt és jelzést, amelyek nagyon szükségesek az arany és gyémánt ékszerekhez. Abban az esetben, ha gyémántköves arany karperecet vásárol, győződjön meg arról, hogy a BIS 916 Hallmark mellett ez az arany tisztaságának bizonyítéka, és próbálja megszerezni a gyémánt tanúsítványát is, amely biztosítja, hogy ne legyen pénzveszteség.

Ezek nemcsak a nő szépségének fokozására szolgálnak, hanem sokkal több, mint egyszerű kiegészítők, amelyek díszítik a csuklót.