9 hagyományos pandzsábi esküvői karperec menyasszony számára

Az esküvőknek Indiában nagy jelentőségük van. Ez egy olyan alkalom, amikor az egész és a nagycsalád részt vesz, és nagy sikert arat. Az indiai államok közül Punjab az egyik ilyen állam, ahol a nagyot alulértékelésként használják. A pandzsábit nagyon nagy szívűeknek tartják, és a család nagy szerepet játszik az életükben. Tehát az esküvőket nemcsak kedvezőnek, hanem nagyszerű ünneplésnek is tekintik.

A pandzsábi menyasszonyok minden finomságban fel vannak díszítve. Az arany a legfontosabb, és a vörös szín fontos szerepet játszik. A menyasszonyok egyik ékszere a karperecek.

Pandzsábi stílusú menyasszonyi karperecek az esküvőre:

A pandzsábi esküvői karperecek a chooda és a kalire, amelyeket a legkedvezőbbnek tartanak. Ezek az esküvő részei, és általában a menyasszony viseli őket legalább 40 napig vagy akár egy évig.

1. Choora karperecek:

pandzsábi esküvői karperecek

A kórus szertartás egy nagyon hagyományos rituálé, amelyet egy pandzsábi menyasszony esküvőjén hajtanak végre. Ez egy 21 pandzsábi karkötő, amely piros és fehér színű. A fehér karperecek elefántcsontból készültek. A menyasszony nagybátyja és nagynénje adja.

2. Menyasszonyi Kalire karkötők:

Kalire

Van egy fontos része a kalodának nevezett choodának. Ez szimbolikus, mivel boldogságot és jókívánságokat jelent a menyasszony számára. Barátaira emlékeztet új otthonában. Esernyő alakú, és többnyire aranyból készült.

3. Személyre szabott pandzsábi karkötő esküvő:

Személyre szabott karkötők

A pandzsábi menyasszonyi karperecek mostantól személyre szabhatók a menyasszony és a vőlegény nevével a fehér karperecekre írva. Ezek manapság trendek.

4. Hagyományos indiai mintás karkötők:

Indiai Design karkötők

A pandzsábi házassági karperecekben széles körben használt indiai minták a páva. A páva kialakítás a szépséget szimbolizálja. Sok ékszerben használják, és kifejezetten esküvői öltözékben használják.

5. Sárgaréz fém pandzsábi esküvői karperecek:

Sárgaréz karkötők

Ezek személyre szabott pandzsábi karperecek esküvőre sárgaréz fémből, és barna színű üvegkarkötőkkel kombinálva. Elegánsnak és bájosnak tűnnek, és a menyasszony az esküvő napja után is használhatja.

6. Multi Stone Kalire:

Multi Stone Kalire

A pandzsábi karperecek részét képező kalire több színű kőből is készíthető, gyönyörű színekben. A leggyakrabban használt színek a lila, piros, rózsaszín stb., Amelyek a gazdagságot jelképezik.

7. Rózsaszín Kalire menyasszonynak:

Rózsaszín Kalire

A mai menyasszony a modern divatos megjelenésről szól. Tehát a hagyományos piros lehengát rózsaszínre cserélik. A rózsaszín kalire -t úgy viselik, hogy megfeleljen a menyasszonyi viselet új trendjének. Ez segít összeállítani a gyönyörű menyasszony öltözékét, és modernebb megjelenést kölcsönöz neki.

8. Pandzsábi menyasszonyi Kalire ezüstben:

Kalire ezüstben

Glitz az esküvő napján a pandzsábi hagyomány része. Az ezüst is kedvezőnek tekinthető, így ezt az ezüstből készült kalire -t hagyományőrző menyasszony kapja.

9. Pandzsábi esküvői karperecek gyöngyökkel:

Karkötő gyöngyökkel

Egy gyönyörű menyasszony még elegánsabban néz ki menyasszonyi ruhájában, amely apró gyöngyökkel rendelkezik. A kalire aranyból készült gyöngyökkel díszíthető, hogy bonyolult érzést biztosítson.

A pandzsábi esküvői karperec szett a csodát és a kalire -t tartalmazza. Ezek színes elemek, általában piros, barna és rózsaszín színben. A chooda elefántcsontból és üvegből készülhet. A kalire aranyból, ezüstből, sárgarézből stb. Készülhet. Ezek a kombinációk csak növelik a menyasszony szépségét, és a legelegánsabb királynővé teszik őt. A menyasszonyi öltözékével együtt a karperecek aurát keltenek a menyasszony körül. Az esküvői karpereceket a nagybátyja adja a menyasszonynak, és több mint egy hónapig a keze részét képezik.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80