9 indiai legújabb aranyozott arany ékszer karkötő

A hengerelt/hajtogatott arany ékszerek más ékszerek az arany ékszerektől, mivel a hajtogatott ékszerek aranybetöltéssel készülnek, vagy szilárd aranyréteget alkotnak, hővel és nyomással kötve egy alaphoz, amely általában más fémekből készül. A sárgarézt leginkább a karcolt ékszerekhez használják. A rold arany technikából készült karkötők viszonylag olcsóbbak, mint a tiszta arany vagy 22 karátos arany ékszerkarkötők. A hajtogatott arany ékszereket úgy készítik, hogy kinyújtják azokat a lapokat, amelyekből az ékszereket formálják, és karkötőt vagy más ékszert formáznak..

A legjobb karkötő modellek aranyozott aranyban:

1. Egy vékony aranyszínű karkötő:

arany arany karperecek

Gyönyörű aranyszínű karkötők készlete lehet a vékony metszésű karkötőkből, finom kézműves wok -kal. Az arany ékszerek karkötői a szokásos munkanapokon is viselhetők, mivel az értékcsökkenés aránya alacsony lesz az aranyékszerekhez képest.

2. Szabálytalan alakú, kerek, aranyozott arany karperecek:

Szabálytalan alakú, kerek hengerelt arany karperecek

Feltűnő formájú, aranyszínű karkötők azok a karperecek, amelyek szabálytalan kerek vagy mondjuk hullámos formájú karperecek. A karperecek felületén lévő gyönyörű vágások úgy néznek ki, mint a gyémánt.

3. Vágott munkatervezés a hengerelt arany karkötőkön:

Vágott munkatervezés a hengerelt arany karkötőkön

Feldolgozott arany karkötők arany és ezüst árnyalatokkal, gyönyörű kézműves munkákkal. A karperecek vágásai csodálatosak. Mindkét kéz 8 karkötője tökéletes kézidísz lesz.

4. Fekete arany karkötők fekete Meenakari -val:

Arany karkötők hengerelt fekete Meenakari -val

A hengerelt arany karkötő modellek segíthetnek a gyönyörű karkötők kiválasztásában. Egy fekete színű meenakari -mű arany tervezői karkötőkön biztosan sok szívet fog nyerni. A fekete és arany kivitel látványos hatást kelt.

5. Hengerelt aranyozott, fehér és barna színű Rajna -kő szegecses karkötők:

Aranyozott, fehér és sárgásbarna Rajna kőből készült karkötők

Gyönyörű kézműves munka csodálatos vágásokkal és fordulatokkal, karkötő gyémántokkal és rubinokkal a karkötőben hihetetlen karkötő készlet. Az ilyen kialakítású, aranyszínű karkötő szett minden test kollekciójának elengedhetetlen kelléke.

6. Tükör munka és aranyozott hengerelt karperecek:

Tükörmunka és aranyozott hengerelt karperecek

Milyen elgondolkodtató ötlet a karperecek tükörmunkája. Az ilyen minták könnyen elérhetők aranyozott karperec modellekben. Egy négyes szett ilyen gyönyörű karkötő készlettel csodálatosnak tűnik. Az aranyszínű érintés a tükörrel jól néz ki minden indiai ruhában.

7. Rold arany karkötők antik kivitelben:

Hengerelt arany karkötők antik kivitelben

Az antik kivitelű, aranyozott karkötők hihetetlen kézműves munkák fémek keverékével. Az arany fémgolyók és a virágos alkotás képzőművészettel hihetetlenül néz ki, és jól illik a hölgyek kezébe.

8. Diamond Stud hengerelt arany karkötők:

Diamond Stud hengerelt arany karperecek

A gyémánt szegecses arany karperecek gyönyörű meenakari munkát végeznek. Ragyogóan néz ki a templom csipke dizájnnal és virágmotívumokkal. A gyémántok ragyogása és a gyönyörű meenakari színek hihetetlenül ragyogják szépségét.

9. Rold Gold Bangle Design Model:

Hengerelt arany karkötő tervezési modell

Lenyűgöző kreativitás dzsinn érmékkel, aranyozott arany karperecekben. A ragyogó formájú és arany szegéllyel borított gyémánt csap kiválóan néz ki a kezén, és fantasztikusan illik bármilyen ruhához.

Az olyan fémeket, mint a sárgaréz vagy a réz, nagyrészt aranyozott ékszerekben használják. A karperecek nagyrészt hengerelt arany technikával készülnek, mivel a fémekkel kapott szilárdság hosszú ideig hasznos. A fém köré csavart vékony aranyréteg csillogó csillogást kölcsönöz az ékszereknek. A rold arany ékszerek előnye, hogy nem olyan drágák, mint az igazi arany ékszerek. Az antik kivitelű gyönyörű kollekciók és az egyedi tervezői karperecek nagy hatással vannak az ékszerek világára. Néhány nagyon egyedi kivitel, mint például a nyilatkozattervek, könnyen elérhető a hengerelt ékszerekben. A gyémántszegezés és a filigrán munka más fémekkel is nagyon egyszerű.