9 klasszikus arany gyémánt pasziánsz karkötő

A karkötők az egyik legnépszerűbb indiai ékszer, és a nők naponta viselnek indiában, valamint vannak olyan karkötők, amelyeket különösen alkalmakkor viselnek. fiatal lányok viselik korig

nők a bulik vagy különleges hagyományos funkciók során.

Egyszerű pasziánsz gyémánt karkötők:

Ha többet szeretne megtudni a pasziánsz karperecek különféle típusairól és kialakításáról, akkor a Top 9 pasziánsz karkötőt ábrázoljuk, amely segít a hölgyeknek kiválasztani a karkötőt a felsorolt ​​kivitelben.

1. Szilárd arany zenekar pasziánsz gyémánttal:

Szilárd arany zenekar pasziánsz gyémánttal

A karkötő szilárd sárga aranydarabból készült, anélkül, hogy bármilyen formájú vagy vágyat érezne a karperecen, amelyet egyetlen pasziánsz gyémánt darabbal szépítettek. A karkötő vastagsága személyes választás.

2. White Gold-Glitz Solitaire Bangle:

Fehér arany-Glitz pasziánsz karperec

A közelmúltban körülbelül 10 éve elragadtatás az arany színeinek viselése iránt az aranygyártók figyelmét arra, hogy innovatív formaterveket hozzanak létre az ilyen formatervezéshez, ha fehér aranyból készítenek karkötőt, amely egyszerű és sima, egyetlen pasziánszkővel a közép.

3. Tervező kettős hangszín-pasziánsz karkötő:

Tervező dupla hangú pasziánsz karkötő

A kettős hangszín az aranykombináció bármely két színéből állhat. A legdivatosabb most a fehér és sárga arany kombináció. Ami a drágakővel párosul. A karkötő egyik oldala sárga színű, másik része arany színű, három egykő gyémánttal in lesz a megfelelő ékszer minden alkalomra.

4. Tervezett arany karperec sor pasziánsz gyémántokkal:

Tervezett arany karperec sor pasziánsz gyémántokkal

A közepén lévő egyetlen gyémánt belsejében a karkötő egyetlen gyémántjával bélelt sorban biztosan szikrázni fog a tömegben. Leggyakrabban középkorú és idős nők viselik. Ez a fajta karperec általában nagyon drága.

Többet látni: Egysoros gyémánt karkötők

5. Barázdált arany karkötők pasziánsz gyémántokkal:

Barázdált arany karkötők pasziánsz gyémántokkal

Az aranyszalag közepén barázdált, és két arany sorból készült az oldalán és a középső sorban, egyetlen gyémántban, a rések között a Bangle között. Ez mindenképpen kötelező karkötő a női ékszer kollekcióban.

6. Rubin-rózsa arany-Solitaire Bangle:

Rubin -rózsa arany - Solitaire Bangle

A rózsaarany élénkpiros smaragddal és a pasziánsz gyémántokkal járó boldogság. Az etnikai színei miatt ez a karkötő jól illeszkedik a salwar öltönyökhöz és az enyhe kialakítású sarees -hez.

Többet látni: Sárgaréz karkötőkészletek

7. Arany-pasziánsz íves karperec:

Arany-pasziánsz íves karperec

A szokásos gyűrűs kialakítás helyett az ívelt pasziánsz karperec dizájn minden bizonnyal divatosabb lesz, és indo-nyugati ruhákhoz illeszthető. Az ívelt karperec középső pasziánsz gyémánt szegecsekkel van ellátva..

8. Rose Gold-Solitaire Diamond Bangle:

Rózsa arany-pasziánsz gyémánt karkötő

A rózsaarany az az arany szín, amelyben kevesebb a réztartalom. Ez a szín általában az elmúlt években trend volt, a hölgyek szeretik kipróbálni a különböző színű ékszereket, kiegészítve a listájukat, ez a rózsa arany kombináció pasziánsz egyetlen közepén gyémánttal szegélyezett.

Többet látni: Indiai kristály karkötők

9. Smaragd gyémánt pasziánsz karkötő aranyban:

Smaragd gyémánt pasziánsz karkötő arany színben

Smaragdkő természetes zöld csillogó kő, ami a szerelem és az új élet kezdetének szimbólumát jelenti.

Különböző kivitelű és típusú karperecek léteznek kövekkel a piacon. A hölgyek, akik gyémántköveket fontolgatnak a karperecen, majd a listán a Solitaire kövek élén állnak, elegáns és gazdag megjelenése miatt, amelyet viseléskor és kihelyezéskor is kiemelnek egy gyémánt a karperecen viszonylag olcsóbb, mint más típusú gyémántok, amelyek bármilyen virágmintásak.