9 legjobb 1 grammos arany ékszer karkötő

A karperecek minden nő életének fontos részét képezik. A mitológiai mesék a karperecek fontosságát mutatják. Egy közönséges nőtől az istennőnkig mindenki karperecet viselt. A karkötők nem korlátozódnak házas nőkre. Sok fiatal lány szereti díszíteni ezt a stílust. Viselheti hagyományos ruhákkal vagy kurtájával, vagy viselheti indo-nyugati megjelenést. A karkötők fémből, aranyból, ezüstből, üvegből vagy fából készülhetnek. Előfordulhat, hogy az arany és az ezüst tisztasága nem azonos a karperecek típusaiban.

1 grammos arany karperecek

Egy gramm arany ékszer karperecek:

A nők többsége 1 g arany karkötőt visel mindennapi használatra, mivel könnyűek és tartósak. Ráadásul nem túl költséges vásárolni. Sok stílus létezik ebben, itt megosztunk néhány hagyományos, egy grammos arany ékszerkarkötőt nőknek.

1. Kézzel készített egy grammos arany karperecek:

Kézzel készített, 1 grammos arany karkötő

A kézműves termékek mindig is India legkelendőbb termékei voltak. A kézzel készített 1 grammos arany karperecek kézművesek. Részletes munkájukat dicséret illeti. Ez a kényes, részletes munka nagyon drága. Bulikra viselhetők.

2. 1 gramm rózsa arany karkötő:

1 g rózsa arany karkötő

A rózsa arany az új rózsaszín arany. Ezt a színt az arany és ezüst és réz keverésével kapjuk. Ez a csodálatos szín mindig kiemelkedik. Az 1 grammos rózsa arany karperecek gyönyörű választás a munkahelyi viselethez. A fémek keveréke miatt könnyűek. Viseléskor ne tegye a kezét forró vízbe, és ne mosson semmit.

3. Egy gramm arany karkötő gyémántban:

1gm arany karkötő gyémántban

A gyémánt mindig gyönyörűen néz ki a nőn. Amikor gyémántból készült karperecet készítenek, kinéznek a világból. A csukló körüli csillogás nagyon szépnek tűnik. Az 1 grammos gyémántból készült arany karperecek általában amerikai gyémántokkal vannak ellátva, mivel ezek célja az ár csökkentése.

4. Egyetlen gm arany karkötő karkötő:

Single One gm arany karkötő karkötő

Sok fiatal lány csak egy karkötőt visel. Ez a tendencia az egyetlen karperec nagyon híres dolgozó nő. Középen dizájnnal rendelkeznek. Ez lehet gyémánt vagy arany kivitel. Ez viselhető a munkában ünnepélyes viselet mellett, és akár partikra is.

5. Menyasszonyi karperecek 1 grammos aranyban:

Menyasszonyi karperecek 1 grammos aranyban

Sok menyasszony nem visel tiszta aranyat az esküvőn. Utánzást vagy 1 grammos ékszert választanak. Ez azért van, mert mindig félek a lopástól. A menyasszonyi 1 grammos arany karperecek ugyanúgy néznek ki, mint a 24 kilométeres arany karperecek. Könnyűek és nem olyan kemények a bőrön, mint az ékszerutánzat.

6. 1 g arany nagy karperec drágakővel:

1 g arany nagy karperec drágakővel

Sokan hiszünk a horoszkópban. Minden horoszkóp drágakövekkel rendelkezik minden csillagjegyhez. Céljuk, hogy szerencsét hozzanak. Viselheted függőben, fülben és karkötőben. Az 1 grammos arany karperecek drágakővel nagyon jól néznek ki. Minden ruhával járnak, és kis súlyuk van.

7. Tervező 1 g arany karkötő négyzetben:

Tervező 1 g arany karkötő négyzet alakú

Általában a karperecek kör alakúak. De ez nem mindig van így. A négyzet alakú, 1 grammos arany karperecek négyzet alakúak. Nagyon másképp néznek ki. Ez az új hűvös forma jól illik az indo-nyugati megjelenéshez. A munkához viselheti.

8. Dél -indiai 1 grammos arany karperecek:

Dél -indiai 1 grammos arany karperecek

Dél -India ismert az arany ékszerek gyönyörű dizájnjáról. Nagy súlyokat készítenek kis súlyokból. A dél -indiai 1 grammos arany karperecek nagy méretűek. Könnyűek és fényesek. Esküvőkre és alkalmakra tökéletes.

9. 1 grammos arany karkötő napi viselethez:

1 grammos arany karkötő napi viselethez

Az 1 grammos arany karperecek napi használatra szolgálnak. Okosak és fényesek. Nem különböznek a szokásos arany karkötőktől. Minden munkát elvégezhet velük. Kilépéskor nem kell változtatni.

A mai drága világban az arany ékszerek vásárlása nem kevesebb, mint egy álom. Ezért az 1 grammos arany karperecek jól jönnek. Tartósak és jól néznek ki. Naponta viselhetők. Jönnek olyan stílusok is, amelyek bulikban és esküvőkön viselhetők.