9 legújabb templomi ékszer karkötő

A templomi ékszer napjaink legelterjedtebb és legfelkapottabb ékszer stílusa. A templom ékszere etnikai, lenyűgöző és imádnivaló. Ezeket a templomi ékszermintákat leginkább az ünnepi időszakban kedvelik, és gyöngyökkel, gyémántokkal és gyönyörű gyöngyökkel tökéletesen faragják. Közülük a karperecek fontos résznek számítanak, függetlenül attól, hogy a nő házas vagy egyedülálló.

Templom design karkötők:

A templomi ékszer karperecek a legdivatosabb, kifinomultabb és legegyedibb kivitelekből állnak. Íme néhány hagyományos és elegáns templomi ékszer karperec, amely kiegészíti etnikai öltözékét, és rendkívül lenyűgözőnek tűnik.

1. Egyszerű Pearl Studded Temple Bangle:

templom-ékszer-karperec-tervek-egyszerű-gyöngy-szegecses-templom-karperec

Ez az egyszerű és gyöngyös templomi karperec annyira vonzó. Ez a templomtervező karkötő nagyon vonzó, gyönyörű virágos és beágyazott kialakítással a gyöngyök körül. A vonzó dizájn és a gyönyörű zöld és piros gyöngyök dizájnt és gazdag megjelenést kölcsönöznek a karkötőknek. Ez a karkötő készlet tökéletesen gazdagítja megjelenését, ha gyönyörű szárival vagy bármilyen etnikai viseletgel egészítik ki.

2. Gyönyörűen kidolgozott virágos templomi karkötő:

templomi ékszer karperecek

Ez a mesterdarabos templomból készült karperec finoman kidolgozott, virágmintákkal és közepén vörös gyémántokkal. A finom és kicsi kivitel ragyogó kivitelezést mutat be, és nagyon vonzó és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a karpereceknek. Ha szeretsz egyszerű, de hatékony mintákat viselni, akkor ki kell próbálnod a templom karpereceinek ezt a kiváló változatát.

3. Pontozott és gyöngyös templomi karperec:

templom-ékszer-karperec-tervek-pöttyös-és-gyöngyös-templom-karperec

A pontozott minták manapság rendkívül divatosak. Ezek a minták rendkívül gazdagok és dicsőségesek. A lenyűgöző virágfaragások tökéletesen etnikai és drámai megjelenést kölcsönöznek a karperecnek. Ez a csodálatos templomi ékszer karperec megvan minden varázsával, amire szüksége van.

4. A Shell Design gyöngyös templomi karkötője:

templom-ékszer-karperec-tervek-kagyló-tervezés-gyöngyös-templom-karperec

Ez a csodálatos variáció a templomi ékszer karperecekben tökéletes és dicsőséges. Ha szereted a nagyobb és hatalmas mintákat a karperecekben, akkor biztosan tetszeni fog ez a design. A hatalmas héj stílusú minta és a rózsaszín gyöngyök fantasztikus megjelenést kölcsönöznek a karperecnek. A hagyományos viselet mellett ez a karperec egymilliárd dollárt érne.

5. Széles templomi karkötő gyönyörű gyöngyökkel:

templom-ékszer-karperec-tervek-széles-templom-karperec-gyönyörű-gyöngyökkel

Ha szereted ezeket a hatalmas és vastag karpereceket, próbáld ki ezt a fantasztikus és friss templomtervező karkötőt. A karperec szélessége, csodálatos virágos dizájnja és a tű és a zöld gyöngyök még lenyűgözőbbé teszik a karperecet. Próbálja ki ezt a csodálatos templomi ékszer -karperecet, és ragadja meg az emberek figyelmét.

6. Nakshi Kada antik és lenyűgöző templom:

templom-ékszer-karperec-tervek-antik-és-lenyűgöző-templom-nakshi-kada

Ez a tökéletesen megmunkált nakshi kada csak egy példa a gyönyörű templomi ékszer karkötőre. A szívmelengető és hagyományos kialakításnak köszönhetően a karkötő fantasztikusan néz ki. A hagyományos viseletnek köszönhetően ez a kada tökéletesítheti megjelenését. Próbálja ki ezt a gyönyörű templomot valaha az ünnepi időszakban, és nézzen ki teljesen lenyűgözően.

7. Smaragd szegecselt templom karkötők:

smaragd-szegecses-templom-karperecek

Ez egy csodálatos példa a gyönyörű smaragdokkal díszített, gyönyörűen elkészített templomi karperecekre. Ha a vastag és széles kialakítást részesíti előnyben, akkor ki kell próbálnia ezt a halántékszöget. Előnyben részesítik a vastag kezű nők is, mivel ez csodálatos megjelenést kölcsönöz. Ez a pár karkötő hagyományos és kifinomult megjelenést kölcsönözne Önnek.

8. Antik virágmintás templom valaha:

templom-ékszer-karperec-tervek-antik-virágos-minta-templom-kada

A hagyományos templomtervezés és a lenyűgöző virágmintás csodálatos összeolvadása miatt a karperec félelmetesnek tűnik. A gyönyörű és fülbemászó fehér gyöngyök, valamint az arany alap lenyűgözően néznek ki. Próbálja ki ezt a karkötőt, és nézzen ki gyönyörűen.

9. Páva mintázott templom Kada:

páva-patta-templom-kada

Ha rendkívül hagyományos és népszerű kategóriát keres, próbálja ki a templomi karperecek ezt a csodálatos változatát. A gyönyörű és színes páva mintás templomi karperec gyönyörűen néz ki. Vigye magával ezt a csodálatos ékszert, és úgy nézzen ki, mint egy díva.

A templomi karperecek ékszerei soha nem mennek ki a divatból. Ezek a karkötő stílusok fejlődtek és javultak. A templomi karperecek különféle vonzó és friss mintákban kaphatók, amelyek ellopják a szívedet. Próbálja ki ezeket a fantasztikus variációkat és stílusos mintákat a gyönyörű templomi karperec ékszerekben, és nézzen ki rendkívül divatosan és gyönyörűen.