9 luxus rózsa arany karkötő a legújabb tervezőktől

Az arany ékszerek az indiai háztartások egyik legfontosabb gyűjteménye. Ragaszkodunk az arany tárgyakhoz, mint a karperecek, gyűrűk, fülbevalók, láncok stb. A házassági szertartások csak akkor fejeződnek be, ha ékszerészhez megyünk, és megvesszük a menyasszonynak szánt arany készletet. A rózsa arany egyfajta arany, amely valójában arany és rézötvözet. Korona aranyként ismert, mivel 22 karátos, ami a legmagasabb karát. Van még 18 karátos rózsaarany, amelyet finom ékszerek készítésére használnak.

Különböző típusú karkötők rózsa aranyból:

Itt megosztjuk a 2018 -as női divat legjobb rózsa arany karkötőinek terveit.

1. Rendes sima rózsa arany karkötők:

rózsa arany karperecek

Ezek finom arany karperecek, amelyek mindennapi használatra alkalmasak. Annak ellenére, hogy egyszerűek, varázslatot és aurát adnak hozzá. Az arany karperec rózsaszínének szépsége nagyon elbűvölő.

2. Rose Gold Diamond Bangle Design:

Rose Gold Diamond Bangle Design

Ez a rózsa aranyból készült gyémánt karperec tökéletes darab ajándéknak. Sok gyémántot tartalmaz, amelyek rózsaarany színűek, és gyönyörű szépséget kölcsönöznek a karkötő színének. A felhasznált rózsaarany nagy tisztaságú, és a gyémántok karátos értéke magas.

3. Rózsaaranyozott karkötő:

Rózsaaranyozott karkötő

Ez a rózsaaranyozott karperec különleges, mivel személyre szabott. A kialakítás nyitott stílusú, amely bármilyen méretű csuklóhoz alkalmazkodik. 18 karátos aranybevonatból készült.

4. Rózsa arany karkötő óra készlettel:

Rózsa arany karkötő óra szettel

Ez egy gyönyörű karkötő szett, kristály karkötő órával és hozzáillő karkötőkkel. Egymásba vannak rakva, így egyetlen darabként használhatók. Ez a fantasztikus darab csillogást kölcsönöz minden ruhának, amelyet visel. Használható, mint egy nyilatkozat.

5. Sima arany rózsa karperec:

Sima arany rózsa karperec

A sima karperecek nagyon hasznosak a mindennapi használatra, és hozzáadhatják ezt a kis divatot az egyébként unalmas ruhához. Párosítsd farmerrel és pólóval, vagy akár indiai ruhával. Mivel sima textúrájú, nem kell aggódnia, hogy beragad a ruhákba.

6. Rózsa arany karkötő:

Rózsa arany karkötő

Egy vagy több sima rózsa arany karkötő helyett egyetlen karkötő csodálatos lehetőség minden nő számára. Segít kiemelni az öltözéket stílusosan, és vonzerőt teremt. A karkötő elég széles, de ugyanakkor stílusos, mivel ívelt és vékonyabb lesz a végén.

7. Csipke rózsa arany karperec nagyban:

Csipke munka Rose Gold Bangle

A csipkés rózsaarany egy bonyolult kijelentés, amely biztosan csillogást kölcsönöz. Ez egy nagyon kényes munka, amelyet a karperecen végeznek, és bulikra vagy bármilyen különleges alkalomra viselhető.

8. Virág alakú rózsa arany karperec:

Virág alakú rózsa arany karperec

Ez a gyönyörű karkötő szép virág alakú rózsaarany színű, gyönyörű gyémántokkal díszített. A darab 18 karátos rózsaaranyból készült. Biztosan tetszeni fog minden nőnek, ha különleges alkalomra ajándékozják.

9. Inspiráló Rose Gold Bangle Design:

Inspiráló rózsa arany karkötő

Ez tökéletes választás személyes vásárláshoz, vagy ajándékba feleségének, húgának vagy lányának. Ez az inspirációs karperec személyes üzenetet tartalmaz, amelyet sokáig meg kell őrizni. Adható, miután valamilyen mérföldkő befejeződött az ember életében, vagy csak emlékeztetőként.

A Rose Gold karperecek egy nagyon stílusos és gyönyörű ékszer, amelyet szeretni fognak mindazok, akik megajándékoztak vagy személyes használatra vásárolnak. Ez lehet egyszerű darab vagy több, beleértve a készleteket. A fényűzőbb darabokban gyémántok és más drágakövek vannak burkolva.