A legjobb 3 módszer, hogyan lehet otthon készíteni egy karkötő dobozt

A karkötő doboz elengedhetetlen ahhoz, hogy karkötőink hosszabb ideig biztonságban legyenek. Különleges tárolást igényelnek a csillogó vagy üvegből készült gyönyörű karperecek, vagy azok a karperecek, amelyek más dolgok gyakori érintése miatt megsérülnek. Könnyen szerezhetünk karperecdobozt az üzletekből, de tudod? Ezenkívül nagyon könnyű otthon elkészíteni a karkötő dobozt néhány lépésben, és olyan anyaggal is, amely otthonunkban megtalálható. Azt jelenti, hogy a legjobb karkötő dobozokat készíthetjük a hulladékból.

Annyi különböző és könnyed ötlet létezik, hogy gyönyörű karkötő dobozokat készítsen a napi karkötőkhöz. Karkötő doboz régi újságokból, kartondobozból készült karkötő doboz, régi szekrényekből és régi jó cipősdobozokból nagyon szép ötletek.

3 kézzel készített módszer a karkötő doboz elkészítésére otthon:

A DIY karperecdoboz egyszerű folyamat otthon. Itt bemutatjuk a menyasszonyi doboz 3 különböző módját papír felhasználásával.

1. Karkötő doboz a régi újságokból:

Karkötő doboz a régi újságokból

Gondolkodtál már azon, hogyan készíthetsz otthon karkötő dobozt, és azt is régi újságokkal? Tehát itt a módja a régi újságok felhasználásának és egy vonzó karkötő doboz elkészítéséhez.

Amire szüksége van: újságok, ragasztó, olló és vastag papírok

 • Először is tekerje az újságpapírokat azonos méretű vékony tekercsekre. Minden tekercshez egyetlen papírt vehet.
 • Most vegyen egy tetszőleges méretű téglalap alakú papírt, és ragasztó segítségével egyenként ragassza be az újságtekercseket..
 • Miután az egész papírt papírtekercsekkel borították, vágja őket egy méretre, és még ragassza fel vízzel és ragasztó keverékkel.

Karkötő doboz -2

 • Most vegyen két darab U alakú papírt, az egyik oldal lapos, a másik pedig kerek. Ragassza fel az újságtekercseket ugyanúgy, mint fent, de a papír mindkét oldalára.

Karkötő doboz -3

 • Miután a három papírtekercselt rész megszáradt és merev, összeállíthatja őket egy karperecdobozba. Vágja le a hasonló két papír apró részeinek kör alakú részét.
 • Most egyesítse szuper ragasztóval az alkatrészeket, majd színezze a dobozt kedvenc színével, és hozzon létre egy gyönyörű karperecdobozt.

Egy gyönyörű karkötő doboz készen áll az Ön számára, és soha senki nem tudja megmondani, hogy miből készítette a dobozt.

2. Karkötő doboz hullámpapírból:

Karkötő doboz hullámpapírokból

A hullámpapírok olyan vonzó megjelenésűek, ha elképzeljük, hogy kreatív dolgokat készítünk belőle, elképesztő ötletek vannak. Hullámpapírból sok olyan dolog van, amely sokféleképpen segíthet. Készítsünk vonzó kézzel készített karkötőt a gyönyörű papírokból.

Amire szüksége van: hullámos színes papírok, kartonlap, olló, ragasztó, kerek kis cső és szalagok

 • Vágja le a kartonlapokat gyönyörű kerek formára, kicsit nagyobbra, mint a tárolni kívánt karperecek mérete.
 • Most takarja le a kartonlap peremét színes csíkokkal. Ha szeretné, akár színes papírokkal is lefedheti.

Karkötő doboz -5

 • Vehetsz egy papírtekercsből készült kartoncsövet a karperecek tartásához a dobozban.
 • Most ragassza a hullámpapírokat az egyik oldalon lévő kerek kártyákra.
 • És gyönyörű, könnyű karkötő doboza néhány másodpercen belül elkészül. Csatlakoztasson egy szalagot a karkötő dobozának zárva tartásához és kinyitásához.

Színes textúrájú karkötő doboz lehet a ruhatáradban minden karkötő készlethez.

3. Karkötő doboz üres szalagtekercsből:

Karkötő doboz üres szalagtekercsből

Gondolt már arra, hogy karkötő dobozt készít a használt szalagtekercsből. Igen, egy kész nagyméretű szalagtekercs gyönyörű dobozt adhat Önnek, hogy biztonságban tartsa karkötőit a ruhásszekrényben, és még akkor is, ha kint van; biztonságban van a poggyászában. A DIY karperecdoboz ötletet minden bizonnyal szeretik és csodálják azok, akik látják.

Amire szüksége van: üres szalagtekercs, kartondobozok és tetszés szerinti dekoratív lapok, ragasztó, olló és mágnes.

 • Fogja meg az üres szalagtekercset, és vágja két részre 3: 1 arányban, hogy formát kapjon az alap és a fedél fedele.

Karkötő doboz -8

 • Most ismét erős szalaggal csatlakoztassa mindkét darab egyik végét, mert így könnyen kinyitható és zárható a karkötő doboz.
 • A két rész összeillesztése után fedje le a felületet fehér papírral vagy habbal, hogy hasonló képet kapjon a dobozról.
 • Helyezze a mágnest a darabok végére úgy, hogy egymáshoz közel záródjon, és ügyeljen arra, hogy ne látszódjon kívül, és ne zárjon túlságosan a hab belsejében.
 • Most takarja le gyönyörű színes vagy dekoratív papírral, amelyet a karkötő dobozához választott.
 • Most vegyen két kerek kartonlapot, akkora, mint a szalagtekercs, és borítsa be őket a dekoratív papírral. Választhat hasonló színű papírt vagy választott kontraszt színt.
 • Csatlakoztassa mindkét kartondarabot a szalagtekercs mindkét oldalához, és zárja be a karkötő dobozt az utolsó lépésben.

Így kész a gyönyörű, egyedi karkötő doboza. Nagyon hasznos, ha ilyen kisméretű dobozok mindig ott vannak a különböző karkötő -készletekhez, külön -külön. Ilyen egyszerű ötletekkel egyszerűvé és szórakoztatóvá vált a karkötő dobozok otthoni elkészítése.

Ha kreatív tárgyakat készít a házból, csak a házon belül hozzáférhető dolgokból, az kreativitás kérdése. Egyszerű és szórakoztató ötleteket találhat a DIY kreatív ötletekből, amelyeket a kisgyermekek is könnyen megérthetnek. Képzelje csak el, hogy házasságra megy, és laza és nem biztonságos karkötőt kell vennie az erszényében! Próbáljon gyönyörű karkötő dobozt készíteni mindenből, ami a házában van. Egy kis új ötlettel és trükkökkel kiemelkedő karkötő dobozt szerezhet magának. Gyönyörű karkötő dobozt készíthetünk régi újságokból. Íme néhány lépés, amellyel a hulladékból a legjobbat hozhatja ki.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80