15 korte og lange kæder med vedhængsdesign

Kæde vedhæng er i stor efterspørgsel i disse dage. Et lille vedhæng kan få din kæde til at se mere attraktiv ud. Der er intet andet tilbehør, der kan gøre dit udseende effektivt, ligesom en smuk vedhæng. Der findes en bred vifte af kæder, pedanter fås i alle størrelser og former fra klassisk til den nyeste. Kædevedhænget er meget mere end et tilbehør, da det kan være en signatur på din stilerklæring eller kan være et sidste strejf til hele din påklædning.

lange-guld-kæder-med-vedhæng-designs

Sølv og guld kæde vedhæng designs til kvinder og mænd:

Designet af vedhænget er meget vigtigt ved køb af en kædevedhæng, derfor har vi her en hurtig liste over top 15 nyeste kæde vedhæng designs, der kan hjælpe dig med at give et fremragende udseende.

1. Solitaire lang kæde med diamant vedhæng:

Solitaire lang kæde med diamant vedhæng

Det er et sandt ordsprog, at de gode ting kommer i små pakker. Det lille sølv kabal vedhæng med kæde er nok til at give dig et luksuriøst statement. Vedhænget er let at have på med hverdagens outfits. Solitaire kæde vedhæng er et perfekt valg til at få et signatur look.

2. Diamantstjerneformet vedhæng med lang kæde:

Diamantstjerneformet vedhæng med lang kæde

Den bedøvelse stjerneformede vedhængsdåse får dig til at se smuk ud med det samme. Man kan vælge vedhængets forskellige former og størrelser. Du kan også vælge en snoet stjernevedhæng for at vise mere kreativitet. Nej, uanset hvordan du bærer denne sølvkæde med vedhæng, vil det altid få dig til at få påskønnelse af dens skønhed.

3. Hjerteformede kædevedhæng til kvinder:

Hjerteformede kædevedhæng til kvinder

Hjerteformede vedhæng er meget populære i kategorien vedhængsmotiver. På grund af populariteten af ​​disse hjertevedhæng kommer de i forskellige størrelser og former. Du kan vælge et åbent hjertevedhæng eller et hjerte med en simpel sten i midten. De hjerteformede vedhæng går aldrig af mode og hjælper dig altid med at tilføje en bling i din personlighed.

4. Lang kæde med uendelig vedhæng i sølv:

Lang kæde med Infinity vedhæng i sølv

Hvis du vil fremhæve din holdning med skønheden i dig, så er dette uendeligt vedhæng det perfekte valg for dig. Det uendelige sølvvedhæng med to kæder kan give dig en iøjnefaldende personlighed. Sølvkæden med vedhæng kan også bæres af mænds og kvinders.

5. Lang kæde med krystal vedhæng design:

Lang kæde med krystal vedhæng design

Den lange kæde med vedhæng er en forkæmper for de trendy kædevedhæng. De to krystal vedhæng forbundet med kæden er et perfekt stykke at have på ved enhver lejlighed. Par denne langkædede vedhæng med dit outfit og vil være klar til at prale af en ny stil i dig.

6. Alfabet guldkæde vedhæng til piger:

Alfabet guldkæde vedhæng til piger

Alfabetvedhæng er meget elsket af mennesker i alle aldersgrupper. Alfabetets vedhæng fås i forskellige designs og stilarter. Man kan vælge et simpelt almindeligt alfabet vedhæng, men hvis du vil vise noget opfindsomhed i din stil, kan du vælge det lille snoede og buede bogstav til vedhængene.

7. Ædelsten vedhæng med kort guldkæde:

Ædelsten vedhæng med kort guldkæde

Hvis du ikke vil have din astrologiske ædelsten på fingrene, vil det være et godt valg at hænge dem i dine halskæder. Der er masser af uendelige guldkæder med vedhængsmuligheder til ædelsten vedhæng til enhver lejlighed, hvor du skal se glamourøs og smuk ud.

8. Langkædet halskæde med stor vedhæng:

Langkædet halskæde med stort vedhæng

Hvis du er fan af kongeligt udseende, kan den overdimensionerede vedhæng være den bedste løsning for dig. Den overdimensionerede vedhængskæde vil smukt pryde din halsudskæring og give et luksus touch til din påklædning. Du kan også vælge den lange halskæde med vedhæng for at tilføje et glimt af dristighed i dit udseende.

9. Enkel designer perle vedhængskæde:

Enkel designer perle vedhængskæde

Perler er kendt som et dyrebart materiale til vedhæng, da de giver et naturligt og elegant look på samme tid. Skønheden og glansen i guldkæden med vedhængende design siger noget unikt om bæreren. Det er et perfekt smykkepynt til at bære på dine middagsdatoer eller på dine aftener.

10. Sølvkæde med Onde øje vedhæng:

Sølvkæde med ondt øje vedhæng

Et Evil eye -vedhæng er noget unikt at tilføje i din halskædesamling. Det onde øje vedhæng forbedrer elegant brugerens skønhed og beskytter dig samtidig mod de skadelige virkninger et ondt øje.

11. Trekant vedhæng med lang kæde:

Trekant vedhæng med lang kæde

Du vil altid se skarp ud med denne trekant vedhæng designet med den ene sortere trekant. Trekantvedhænget behøver ikke at bæres med noget særligt. Du kan parre det med sølvet eller med den guldkæde, der passer dig bedst.

12. Guldkæde med vedhængsblomst:

Guldkæde med vedhængsblomst

Blomstervedhæng bruges i vid udstrækning af kvinder i hele verden. Et blomstervedhæng har noget i sin skønhed, der aldrig undlader at forbedre bærerens skønhed. Blomstervedhænget kan bæres ved enhver lejlighed for at få det minimalistiske look.

13. Lucky Rings vedhængsdesign:

Lucky Rings vedhæng design

De lykkelige ringe vedhæng er meget populære blandt de unge i disse dage. Lucky rings kædevedhæng kan være en dejlig gave til medlemmet af din familie eller venner. Den lange halskæde med vedhæng kan let tiltrække opmærksomheden hos folkene omkring dig.

14. Moon Chain Pendel Design:

Månekæde vedhæng design

Månekæden vedhæng har noget unikt i sin skønhed, der kan få dig til at modtage de endeløse komplimenter i dine sociale lejligheder. Vi foreslår, at du bærer denne kæde med vedhæng i dine aftener med det perfekte matchende outfit.

15. Lang guldkæde med stang vedhæng:

Lang guldkæde med stang vedhæng

Bar vedhæng er en af ​​de hotteste stil i kategorien af ​​kæde vedhæng. Disse bruges i vid udstrækning af drenge og piger, og på grund af deres store efterspørgsel kommer de med en bred vifte af former og størrelser. Man kan også vælge den lige lodrette form af stangpendlen. Det meget færdige bar vedhæng design er nok til at fremvise tonen i din stil.

Kædevedhæng har deres egen charme, og derfor elsker folk slid og ser vedhængene. Alle vil elske at se et designet og delikat vedhæng. Man kan matche kædevedhænget med ethvert outfit fra casual til festtøj, og det er på grund af enkelheden i deres look. Hvis du bærer et kædevedhæng perfekt, vil det aldrig undlade at få komplementerne og påskønnelserne fra folkene omkring dig. Så giv en chance for at disse stilfulde og trendy kædevedhængsdesign pryder dig, fordi jo mere unikt designet er, jo mere afspejler kædevedhænget bærerens personlighed.