9 Smukke forgyldte kæder med billeder

Forgyldte kæder er kæder, der er fremstillet i sølv eller kobber, og som har et tyndt lag guld på overfladen. Den bedste del af guldbelægningsprocessen er reduktionen af ​​omkostningerne ved slutproduktet. Da hele kæden ikke er fremstillet i guld, er prisen på kæden meget billigere.

Seneste forgyldte kæder:

Se her top 9 forgyldte kæder, der ser trendy ud. Vælg disse kæder forgyldt til daglig brug, og du kan nemt parre det med andre smykker.

1. 18K forgyldt kæde:

18K forgyldt kæde

Dette er en dejlig flettet forgyldt kæde i 18K. Kæden består af tynde guldlinjer, der er forbundet og derefter flettet godt. Kæden kan være unisex og er meget enkel og elegant.

2. Chunky forgyldte kæder til mænd:

Chunky forgyldte kæder til mænd

Denne forgyldte kæde til mænd er omfangsrig og klumpet og passer bedst til velbyggede mænd. Kæden er fremstillet i let guldbelægning. Hvis du elsker at prale med din mode, er dette den bedste forgyldte herrekæde.

3. Blomstret forgyldt kæde:

Blomstret forgyldt kæde

Dette smukke smykke er den perfekte gave til en pige. De fine guldblomster, der er fastgjort i kæden, får en meget smuk finish. Denne blomsterkæde er elegant og attraktiv og meget sart. Den kan også bruges til lejligheder og til daglig brug.

4. Flad forgyldt kæde:

Flad forgyldt kæde

Der er mange sorter af forgyldte kæder. Blandt dem er denne flade kæde, der ser meget sporty ud. Kæden lavet i 18K eller 24K plating er et ganske spektakulært stykke. Kæden har en dobbelt tone effekt, der er attraktiv.

5. Perleret forgyldt kæde:

Perleret forgyldt kæde

Køb en dejlig valentinsgave til din elskede og overrask hende/ham med denne iøjnefaldende forgyldte kæde. Det bedste ved denne tilsyneladende enkle kæde er de små guldbelagte perler, der er sat med intervaller i hele kæden. Perlerne tilføjer en dejlig dimension til denne udsøgte kæde.

6. Solid Link forgyldt kæde:

Solid Link forgyldt kæde

Her har du en virkelig solid link forgyldt kæde, der ser tung og intens ud. Kæden består af flere led, der er flettet sammen i en top -down effekt. Dette resulterer i en loop -to -loop sammenkobling af kæden og en meget robust kæde.

7. Diamant forgyldt kæde:

Diamant forgyldt kæde

Kunstige og imiterede smykker er nu meget fashionable. Denne smukke designer CZ diamantbelagte forgyldte kæde er skabt i en tyk rund form. Modesmykkerne har et rigt udseende og er perfekte til lejlighedstøj.

8. Guldbelagt kæde med sten:

Kæde af forgyldt sten

Brug af koraller eller andre farvede ædelstene sammen med forgyldning frembringer skønheden i kæden. Sten som sorte perler og koraller bruges her sammen med et centralt forgyldt vedhæng. Du kan vælge mellem forskellige farver af ædelstene, der er syntetiske. Stenenes former kan variere fra runde og ovale til firkantede.

9. 24K forgyldt kæde til mænd:

24K forgyldt kæde til mænd

Få denne trendy mænds forgyldte kæde i 24K til den modebevidste mand. Kæden er lavet af store sløjfer, der passer til mænd, og finishen er flad. Vælg denne mandlige kæde som en gave til en brudgom eller til enhver særlig lejlighed.

Herre forgyldte kæder kan være tykke eller flade. Guldet kan være 18K, 22K eller 24K. Denne belægning resulterer i en glitrende overflade og glans, som guld giver. Vælg disse bedste forgyldte kæder til daglig brug, og du kan nemt parre dem med andre smykker.