Top 15 hvidguldskæder i nye designs

Hvide guldkæder er et af de mest populære smykker til mænd. Kæder er som stedsegrønne og forbliver altid efterspurgte. Dem, der er vilde med kæder, kan samle forskellige designs i kæder. Hvide guldkæder er også dyrebare. Den mister aldrig sin glans. Det tjener det formål at se elegant ud. Tykkelsen af ​​kæden afhænger af dens Carat, mere Carat og mere prisen. Men en klog mand foretrækker altid at have 18k kæde. Kæde er den bedste gaveindstilling til mænd. Fordi mennesket kan lide at bære enten kæde eller ring. Det har sin egen betydning for folks sind.

Hvide guldkæder i de nyeste designs:

Se her vores 15 bedste hvidguldskæder i trend. Vælg din elskede og vælg den.

1. hvidguld ankerkæde:

Ankerkæde i hvidguld

Det er en 14 k hvid guld herre kæde. Hver oval form er forbundet med hinanden. Det er meget populært blandt mænd. Det skildrer enheden mellem dem, hvor stramt hver oval har den anden. Inde i hver oval er der fastgjort en lige snor. En stor krog understøttes af en lille.

2. Rolo kæde i hvidguld:

Hvid guld Rolo kæde

Dette er rolo hvidguldskæde. Det har runde links, der er forbundet med hinanden. Det kommer i forskellige størrelser og designs. Det er enkelt og sødt uden særlig dekoration. Det ligner ankerkæden undtagen i form. Denne rolokæde ser ud til at være delikat, så du skal passe på den.

3. Hvidguld kabelkæde:

Hvidguld kabelkæde

Det er kabel hvidguldskæde til mænd. Det består af runde eller ovale links, der fastgør hinanden i samme størrelse. Det ligner et kabel og også kendt som ledkæde. Folk finder mest denne stil, da du kan bære den med et enkelt stilfuldt vedhæng. Ved at tilføje vedhæng bliver det til en halskæde.

4. Hvidguld rebkæde:

Hvidguld rebkæde

Denne hvide guldkæde rebkæde er forbundet på en sådan måde, at den ligner et sammenvævet reb. Det er vævet i et spiralformet design, og det er det mest alsidige design. På grund af sit sammenvævede mønster bliver det stærkt nok til at have på i hverdagen.

5. Hvidguld hvedekæde:

Hvidguld hvedekæde

Det er hvedegulds herrekæde og består generelt af fire stativer med oval og snoet oval form. Det er vævet sammen til en dejlig kæde. Kæden er meget tyk og tung. Det er hovedsageligt kryds og tværs af ovale led.

6. Hvidguld slangekæde:

Hvidguld slangekæde

Denne 18k hvidguldskæde har ingen runde eller ovale led. Det er en fleksibel kæde dannet ved at forbinde et metalplade, der ser ud. Denne metalplade er rund, bølget og glat. Det ligner en slangekæde og så navnet. Det er et andet navn er brasiliansk kæde.

7. Kugle i hvidguld:

Kugle i hvidguld

Det er mænds hvidguldskæder med runde kugler. Det er også kendt som perlekæde. Disse søde perler er fastgjort på en kæde med en vis afstand. Perlerne ligner en diamantsleben form. Der er lille plads mellem hver bold. I mellem kuglerne kan man også indsætte perle af en anden form.

8. Hvidguld æske kæde:

Hvidguld æske kæde

Denne boksekæde har firkantet design forbundet med hinanden. Det ligner en kasse. I denne firkantede hvide guldkæde kan mænd endda hænge et vedhæng med den. På hver firkant er der fastgjort tre skinnende diamanter, hvilket øger kædenes skønhed.

9. Figaro -kæde i hvidguld:

Hvidguld Figaro kæde

Det er en 14 k hvid guldkæde herre kendt som Figaro. Det har 3 runde links forbundet med et stort ovalt link. Den har ikke nogen ensartet størrelse. Linket er fladt med cirkulær og oval form. Det er for det meste båret af mænd og kan blive endnu mere pyntet med vedhæng.

10. Byzantinsk kæde i hvidt guld:

Hvidguld byzantinsk kæde

Denne hvidguldskæde til mænd har en gruppe links, der er indbygget i hinanden. Det er en blanding af runde og ovale formled. Denne kæde er fleksibel og tilføjer nåde til din hals. Det ser ud til, at linkene har slidt sig selv og ser ud til at være dejlige.

11. Venetiansk linkkæde i hvidguld:

Hvidguld venetiansk link kæde

Denne kæde er også som en kasse, der består af firkantede led. På en anden måde ligner det også et bladmønster. Stærke og tykke kasser er forbundet med hinanden og leverer et eksklusivt objekt. Disse firkantede links, der er forbundet, skaber et kunstners indtryk.

12. Popcorn -kæde i hvidguld:

Hvidguld Popcorn kæde

Denne popcorn hvidguldskæde til mænd er det bedste valg til hverdag. Det er let, silkeblødt og glat. Det er simpelthen afrundet kæde og gardiner dejligt om halsen. Det har regelmæssigt design af kæde. Der kan være forskellige designs i popcornkæden.

13. Hvidguld Moon Cut Chain:

Hvidguld Moon Cut kæde

Denne kæde har runde små kugler. Disse bolde får månens form. Boldene er forbundet med hinanden uden plads. Det ligner en Mala. Alle bolde er af samme størrelse og design. Som en måne giver denne kæde også øjnene kølighed.

14. Kantstenskæde i hvidguld:

Kæde i hvidguld

I kantsten kæder forbindelserne sammen med hinanden og er flade. Den har enkle runde formforbindelser, der støder op til hinanden og danner et stille, fyldigt stykke. Man kan endda kalde det snoet ledkæde, da rundled er snoet med hinanden.

15. Fancy kæde i hvidguld:

Hvidt guld fancy kæde

Denne hvidguldskæde har et flot design. Det har et kuglemønsterforbindelse, der forbinder hinanden med et hul. Fancy kæder har variationer af standardstilarterne og er skabt til at levere noget nyt på markedet. I stedet for kugleform kan der også være andre designs.

Hvide guldkæder til mænd er generelt fremstillet af ædle metaller. Nogle kæder er fede, og nogle er sarte. At vælge den rigtige type kæde til dig gør en kæmpe forskel. Det hjælper med at forbedre din personlighed. Mænd bærer ikke flere smykker. Delikat design kan ikke bruges hver dag. Tykke kæder er også ru og seje og fleksible. Det bliver ikke let tabt fra nakken. Kæder er dog enkle, men hjælper med at forskønne din hals.