Top 9 22K guldkæder i forskellige designs

Guld er en metalmetal i gul farve. Nå, nu om dage kommer den også i hvid farve. Du kan have en guldkæde med så mange karat du kan lide. Men normalt er 22karat mest udbredt i Indien. Guldkæden bæres af både mænd og kvinder. De kan have nogle designs til fælles. Bortset fra almindeligt, er der så mange fabelagtige designs tilgængelige i kæden. Nogle af designene er sådan, at dine øjne ikke kan stoppe med at observere det. Det kommer direkte ind i sindet. Vores bedsteforældre bærer simpel kæde på daglig basis. 22K guldkæder ser smukke ud ved særlige lejligheder.

22k guldkæder

Smukke 22K guldkæder til mænd og kvinder:

Guldkæder er dyrebare og kræver opmærksomhed. Se her vores top 22K guldkæder i forskellige designs.

1. 22k Fancy Balls guldkæde:

22k Fancy Balls guldkæde

Denne 22 karat guldkæde består af smarte bolde. I midterområdet er størrelsen på bolden stor. Mens den nær krogen bliver størrelsen lille. To kugler på hver side har også rød lille sten præget på den. På hver kugle er der kryds og tværs. Det ser fantastisk ud.

2. 22k indo italiensk guldkæde:

22 k indo italiensk guldkæde

I denne 22k guldkæde er der et sammenlåsende design. To ovaler er forbundet med hinanden. Denne dobbelte oval er forbundet med en anden dobbelt oval gennem en krog. Ligesom på denne måde laves en kanal. Dette design i kæden er sjældent og vil omfavne din hals.

3. 22ct sildben guldkæde:

22ct sildben guldkæde

Denne 22k guldkæde til mænd har et fantastisk design. Det ser ud til at blade er forbundet og lavet et panel. En form af samme størrelse er lavet til at skabe en fantastisk kæde. Sildbenskæde er mere populær blandt mænd. Det er en opgraderet version af simpel kæde.

4. 22k Gourmet Guldkæde:

22k Gourmet guldkæde

Denne 22 ct guldkæde ligner kun en kantstenskæde. Et rundt formet link er lavet med guld. I denne runde form tilføjes noget design for at forskønne kæden. Lille del af det runde led er gjort tykt for at gøre det iøjnefaldende.

5. 22k guld Tulsi kæde:

22k guld Tulsi kæde

Denne tulsi guldkæde på 22 k bruges. Det er kendt som tulsi mala. Det er mere kendt blandt bedstemødre. Det består af at bruge alternative kugler af guld og tulsi. En særlig skabelse af guldbolddesign er udført. I stedet for tunge smykker bruger kvinder denne kæde.

6. Seneste 22k guldkædedesign:

Seneste 22k guldkædedesign

I dette nyeste design af kæde anvendes smuk kreativitet. Mange strenge er forbundet sammen og har designet et design over det. På en del snor er der fastgjort små hvide kugler for at fremhæve designet. I denne guldkæde bruges 22 karat guld.

7. 22k guldkæde med krøller:

22k guldkæde med krøller

Denne krøllede kæde af 22 karat guld er bare forbløffende. En virkelig flot krølleform gives til kæden. Det vil se noget nyt ud i designet. Det ligner små guldstrenge. Denne intense guldkæde viser bølger som hav.

8. 22k Sparkle Gold Chain:

22k Sparkle guldkæde

Denne guldkæde til mænd 22k besat med unikt design. Designet med rektangelform udføres, som ser ud til at solstråler skænkes med guld. Det er fastgjort med en krog, der forbinder anden rektangelform. Det er funklende og skinnende.

9. 22k guldvridt panelkæde:

22k guld vridd panel kæde

Denne 22k guldkæde er en snoet version af enkel kæde. Hele kædepanelet får et twist og en drejning. Denne storslåede er lavet meget tyk, men ikke meget vægtig. Dette utrolige design af kæde vil putte din hals.

Vi så så mange vidunderlige designs i 22 karat guldkæder. Dagene med simple almindelige kæder er væk. I øjeblikket sælges kæder med smukt design mere. Designet af 22k guldkæder vil helhjertet indtage en plads i hjertet af betragteren. 22k guldkæder er dyrebare og kræver opmærksomhed. Du skal rengøre det med hvert interval.