Samantha Harris skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Samantha Harris, det kendte ansigt for Entertainment Tonight og tidligere medvært for Dancing with the Stars er en mester, når det kommer til at jonglere med sit professionelle og personlige liv. En kone og mor til to, hun ser stadig fantastisk ud på 40. For dem af jer, der spekulerer på, hvordan denne model vendte tv -vært og skuespillerinde har formået at bevare sit fine udseende og ønskelige figur, Her er nogle afslører oplysninger om den røde løber tv -værtinde Samantha Harris ‘skønhedstip og fitnessrutine derhjemme.

Skønhedstip og fitnesshemmeligheder - Samantha Harris

Tv -vært Samantha Harris Skønhedstip og fitnesshemmeligheder.

Samantha Harris Makeup Tips:

Samantha Harris har altid været ærlig om sin daglige brug af kosmetik, som hun bruger til at forbedre sit naturligt flotte udseende. Af alle de skønhedsprodukter, hun elsker bedst og simpelthen ikke kan undvære, er en Aqua til salve til hendes læber, neglebånd og tilfældige tørre pletter, vandtæt mascara og concealer under øjet. Hun er en stærk fortaler for foundation og concealer under øjnene, som hun mener er en ny mors hemmelige våben til at se frisk og lys ud efter graviditeten.

Samantha Harris Makeup Tips

Samantha Harris indrømmer også at være en god selvbruner, der får hendes garvede til at se en af ​​forudsætningerne for hendes skønhedsrutine før enhver begivenhed. Hun fastslår, at det giver en en glød på en sund måde og får enhver kjole til at se bedre ud. Hendes mange ballroom kjoler optræder er en sikker indikator på dette faktum.

Samantha Harris ’hud- og hårplejeregime:

Som alle andre berømtheder kender Samantha Harris vigtigheden af ​​en god rensende, tonende og fugtgivende rutine. Ikke en for at bruge for meget tid i saloner, den to-timers mor laver sine egne manicure og pedicure på hendes badeværelsesgulv, hvor hendes fire-årige datter er hendes eneste kunde. Hendes hud får en yderligere forkælelse til spabehandlinger, hvor en ideel spadag for hende starter med en god konditionstræning efterfulgt af en dyb vævsmassage i hele 90 minutter, derefter en ansigtsbehandling og afrundet med en damp og jacuzzi.

Samantha Harris Hud- og hårpleje

Hvad angår Samanthas naturligt frodige brunette -lokker, kunne hun sætte enhver ung pige i skyggen. Hendes lange flydende manke, som hun for det meste bærer op eller halvt op og halvt ned i lagdelte krøller, rammer hendes ovale ansigt perfekt. Hvis du vil gentage Samanthas signaturfrisure, er her nogle tips afsløret af en af ​​hendes frisører. Vask dit hår og påfør en volumiserende mousse på fugtigt hår. Føn derefter dit hår til det er helt tørt, hvorefter du krøller dit hår i store sektioner med et 2-tommers krøllejern. Til den sidste berøring, brug dine fingre til at rive gennem krøllerne og adskille dem og sidst af alt anvende en kraftig hårspray for at holde de flydende slynger på plads.

Samantha Harris ‘kost- og fitnesshemmeligheder:

Samantha indrømmer at have en sød tand og sin daglige forkælelse for desserter, som hun simpelthen ikke kan modstå. Så den nøgle, hun siger til en sund kost, er at finde den rigtige balance, som hun gør ved at vælge sundere madvalg. Hendes daglige kost indeholder æggehvider, fedtfri yoghurt, magre kyllingebryst, brune ris og salater med lavt kalorieindhold, mens hun helt har opgivet rødt kød og ost for at hjælpe med sit vægttabsprogram.

Samantha Harris kost og fitness træning

Som fitnessfreak arbejder Samantha også religiøst for at holde sig i form ved at lave vægtøvelser, som hun er glad for. Hendes fitness træning består af gentagelsesrutiner med vægte på tre til fem pund og flade pull-downs og fluer. Hun træner ved hjælp af frie vægte og er endda en certificeret fitness træner, der tager faktiske fitness- og vægttabskurser, når tiden tillader det. Hun er også glad for at lave power -gåture i parken eller op og ned ad trapperne med datteren Josselyn i armene og hendes mand ved hendes side. For hende er det den bedste motivator og hendes største vægttabsstøtte at dele denne vægttabsaktivitet med sine nærmeste.