15 egyszerű női kis táska hevederekkel és láncokkal

A kis kézitáskák bőrből, szövetből vagy műanyagból tervezett kis méretű táskák, amelyek fogantyúval vagy hevederrel kéznél hordhatók. A nők általánosan használják személyes tárgyaik, például pénz, kozmetikumok stb.

A kis kézitáskák minden nő és lány számára elengedhetetlenek, akár vásárolni, akár társalgásra mennek. Még a kisgyerekek is szívesebben tartanak kézitáskákat, hogy hűvösek és stílusosak legyenek. A táskák számos kivitelben, mintában, méretben és színben kaphatók, és az igényeinek megfelelően választhat egyet.

kis kézitáskák

Különféle típusú kis méretű táskák:

Nézzük meg a legjobb 15 legújabb és divatos kis kézitáskát különböző modellekkel képekkel:

1. Stílusos kis méretű táskák nőknek:

Stílusos kis méretű táskák nőknek

A kis kézitáskák nagyon stílusosnak tűnnek, mivel pántok helyett a táska arany kétrétegű láncot tartalmaz. A rajta lévő kis négyzet alakú arany díszítéssel a táska királyi és előkelőnek tűnik. Ez a fajta kézitáska nagyon tágas, és a mérete miatt túlnyomórészt a nők használják. Ez a táska sokféle méretben és színben kapható, és ízlésének és igényeinek megfelelően válogathat.

2. Kis táskák hosszú pántokkal:

Kis kézitáskák hosszú pántokkal

Ez a kis kézitáska nagyon aranyosnak és praktikusnak tűnik. A táska hosszú állítható pántokkal rendelkezik, amelyek kereszttartóként felakaszthatók. A táska elölről nyílik, és egy kis elegáns tasak van rajta, erős cipzárral. A táska hátulján egy kis mély zseb is található a tároláshoz. A kicsi, aranyos akasztás fokozza a táska megjelenését. Az ilyen típusú táskák tökéletesek fiatal lányok számára, akik bevásárláshoz vagy napi használatra hordhatják.

3. Kis táskák nőknek:

Kis kézitáskák hölgyeknek

Itt egy tökéletes kis kézitáska a hölgyeknek. A táska elején fémes hardver található a táska zárásához. A táska boríték formájú, és elölről nyílik. Elöl gyönyörű vágás, a szélek és a sarkok pedig szépen össze vannak varrva, így a táska remegő megjelenést kölcsönöz.

4. Pillangó dombornyomott kis táskák lányoknak:

Pillangó dombornyomott kis táskák lányoknak

Ezek a kis aranyos kézitáskák tökéletesek fiatal lányok számára. A táska elején dombornyomott kis pillangó fokozza a táska megjelenését és vonzóbbá teszi. Miközben hordják ezt az aranyos kis kézitáskát, a lányok kialakíthatják saját stílusukat, és benyomást kelthetnek barátaik és kollégáik előtt. Ez a fajta kézitáska tökéletes társalgásokhoz vagy partikhoz.

5. Kis táskák gyerekeknek:

Kis táskák gyerekeknek

A kézitáska már nem haszonelvű termék, divatos kiegészítője lett a kis aranyos lánynak, sőt a gyerekeknek is. A gyerekek jobban aggódnak a megjelenésük miatt, és kézitáskákat szeretnének, ellentétben az idősebbekkel. Ezek a táskák puha anyagokból készültek, sima sarkokkal és élekkel rendelkeznek, így nem bántják a gyerekeket. A kis táskán kedvenc rajzfilmfotóik lamináltak, a hevederen pedig apró aranyos függönyök vannak, így a táska tökéletes a kis és csinos lányok számára.

6. Fekete kis táskák bőrből:

Fekete kis táskák bőrből

Mivel a feketét mindenki mindig értékeli és imádja, mivel előkelőnek tűnik, és mindenekelőtt a fekete bőrből készült táska bármilyen színű ruhához illeszthető. Ez a kis kézitáska ideális táska, és habozás nélkül bárhová magával viheti. Az elülső szárnyon dombornyomott hosszúkás ezüst fémlemez elképesztő megjelenést kölcsönöz a táskának. Az ilyen típusú táskák sokféle színben és mintában megtalálhatók, és kiválaszthatja a megfelelőt.

7. Kis táskák kő díszítéssel és lánc váll:

Kis táskák kő díszítéssel és lánc váll

Az ilyen típusú táskák nagyon stílusosak és királyiak. A táska sziporkázó rózsaszín színe és az elülső, kis szív alakú retesszel tűzött, fehér csillogó kövek vonzóbbá teszik a táskát. A hevederen arany lánc van rögzítve, így számos hajtás javítja a megjelenést. Tökéletes és dögös kinézetű kis kézitáska esti partikhoz.

8. Virágmintás kereszttestes kis kézitáskák:

Virágmintás kereszttestes kis kézitáskák

Mivel a virágok a lányok mindenkori kedvencei, ez a kis kézitáska tökéletes táska lányoknak és nőknek is. A zsák dombornyomott virágnyomatokkal rendelkezik, így a táska nagyon szépnek tűnik. A fehér, szürke és sárga körvonalak színkombinációja félelmetes megjelenést kölcsönöz a táskának hordozáskor. Hosszú hevederrel rendelkezik, így a komfortzónának megfelelően keresztként vagy akár egyik vállon is viselhető.

9. Kis Hobo kézitáskák:

Kis Hobo kézitáskák

A Hobo kézitáskák a legstílusosabb táskák, amelyek nagyok és félhold alakúak. Ahogy a név is mutatja, a táska kicsi, de fantasztikusan néz ki, ha fiatal lányok hordják a vállán. A táska állítható pánttal rendelkezik, és a kis divatos gyöngyök és ezüst díszítések teszik a táskát ragyogóbbnak és stílusosabbnak. A kisméretű táska számos színben kapható, és igényei szerint választhat egyet.

10. Vízálló kis kézitáska:

Vízálló kis kézitáska

A táska más típusú anyagból készült, amely megvédi a táskáját a víztől, így vízálló táska. Ez egy elegáns kézitáska, amelyet bármilyen bulira és / vagy társalgóba lehet vinni. A táska sima és ügyes megjelenésű, a szélek és a sarkok pedig megfelelően vannak varrva. Az ilyen típusú vízálló táskák sokféle méretben és színben kaphatók, és ízlésének és igényeinek megfelelően válogathat..

11. Kicsi Red Tote stílusú táskák:

Kicsi piros táskás táskák

A táskák nagy méretűek és tökéletesek utazásra és vásárlásra. A táska vörös bőrből készült, és az elülső kis elegáns zseb fokozza a táska megjelenését. A táska tervezői megjelenésű, és a táska formája félelmetes. A heveder szélei elegáns fém vasalatokkal rendelkeznek, és lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek a táskának, és nagyon stílusosnak és csinosnak tűnnek, ha bármilyen helyre viszik

12. Gyapjú és szőrme kis kézitáska:

Gyapjú és szőrme kis kézitáska

A táska szőrme és gyapjú kombinációjából készült, így a táska nagyon aranyos és csinos. A világos és sötét gyapjú és a szőrzet keveréke és vonzása vonzóbbá teszi a táskát. A fekete fém lánc kényelmet nyújt a táska vállán való hordozásához. Miközben hordják ezt az aranyos kis kézitáskát, a lányok kialakíthatják saját stílusukat, és benyomást kelthetnek másokban.

13. Kis szatén kuplungos kézitáska:

Kis szatén kuplungos kézitáska

A tengelykapcsoló egy kicsi kézitáska, amelyet kéznél és hónalj alatt is hordozhat. A táska nem rendelkezik hevederrel vagy fogantyúval, és elég kicsi, így csak a legfontosabb dolgokat viheti magával. A táska szaténból készült, a tetején található intelligens retesz pedig stílusosabbá és divatosabbá teszi a táskát. Ez a fajta táska széles választékban megtalálható, valamint mintával, kővel és stílusos hardverrel domborítva, és kiválaszthatja a stílusának és az öltözékének megfelelőt, és ez egy nagyszerű esti táska is.

14. Vödör stílusú kis kézitáskák:

Vödör stílusú kis táskák

A táska vödör alakú, sima élekkel minden sarkon. A táskán kis virágzó virágok vannak domborítva, így kis ezüst gyöngyökkel, szenzációs megjelenést kölcsönözve a táskának. A táska színkombinációja és a hosszú, elegáns pántok, fémes élekkel csodálatosvá teszik a táskát. Az ilyen típusú táskák ideálisak vásárláshoz, de akár az irodába is.

15. Aranyos kis kézitáskák:

Aranyos kis táskák

Végül, de nem utolsósorban aranyos és csinos káprázatos táskák jönnek a fiatal tizenéves lányok számára. A divatos kék színű kis kézitáska sziporkázó megjelenésű, az elülső dombornyomott rózsaszín kis csinos íj pedig további megjelenést kölcsönöz. A kis rózsaszín fogantyú, fémes arany rögzítésekkel, tökéletes megjelenést kölcsönöz a táskának. Tökéletes táska egyetemre és vásárlásra is. Okosnak és stílusosnak tűnhet hordozáskor.

Mivel a táskák kis méretűek, nagyon könnyen hordozhatók. A kis kézitáskák inkább szükségszerűvé, mint stílusossá váltak a lányok számára, mivel ez segíti őket a szabad utazásban, és sokféle stílusban kaphatók, mint például a kereszttartó, hosszú hevederek. A kis kézitáskák csillogást és megjelenést kölcsönöznek, így minimalista megjelenést kölcsönöznek.