25 legújabb Baggit kézitáska modell nőknek Indiában

A Baggit márkanév nagyon népszerű szó Indiában, amikor a női kézitáskákról van szó. Erős meggyőződésük, hogy „Öltözködni öltözni, és nem öltözni” Baggit márka 2014 -ben megkapta a PETA Vegan Fashion Award díjat. Neha Lekhi, a Baggit márka alapítója hitt az ártalmatlan termékekben, és tisztességesen ismerte el a Baggitt mint indiai márkát. A kézitáska egy szükséges kiegészítő a nők számára a mindennapi életben. Metamorfikusan is nevezhető Harmadik kéz nőknek. A Baggit kézitáskák minden korosztály körében népszerűek.

baggit kézitáskák

A Baggit táskák új kollekciója hölgyeknek és lányoknak:

Különböző típusú és színű baggit kézitáskák használhatók az alkalomnak megfelelően, mivel itt kiemeltük a 25 legnépszerűbb Baggit kézitáskát, amelyek a leggyakoribbak a trendben.

1. Baggit irodai kézitáskák:

Baggit irodai kézitáskák

VÁSÁROLJ MOST

Ez a barna színű, blokkolt kézi táska nők számára új és egyedi a kollekciójukban. Ha szereti a többcélú viseletet több rekeszes térrel, akkor ez jó lehet. Két belső rekesszel és egy másik belső zsebbel rendelkezik. Nem csak ez, a színe és a megjelenése szemet gyönyörködtető és szép, fiatal és középkorú nők számára alkalmas, akik a lenyűgöző megjelenést részesítik előnyben.

 • Tervezés: Barna kézi táska zsebbel
 • Használt anyag: PVC
 • Gondoskodás: A port csak száraz ruhával törölje le.

2. Baggit oldaltáskák:

Baggit oldaltáskák

VÁSÁROLJ MOST

Ez a texturált hevedertáska egy új és kedves kollekciójukban. Az oldalsó heveder hosszú vállpánttal rendelkezik, karcsú és élénk megjelenéssel. Két tágas külső rekesszel és egy belső rekesszel rendelkezik. Próbálja ki ezt a legújabb Baggit kézitáskát, hogy gyorsan kiránduljon barátaival és családjával a modern modern megjelenés érdekében.

 • Tervezés: Texturált parittyás táska vállpánttal
 • Használt anyag: Szintetikus
 • Gondoskodás: A por eltávolításához csak száraz ruhát használjon.

3. Baggit kis crossbody táskák:

Baggit Kis Crossbody táskák

VÁSÁROLJ MOST

Ez a klasszikus, elit bézs Baggit crossbody hevederzsák minden idők kedvence. Ez a praktikus és kicsi, tökéletes megjelenésű táska nőknek gombzárral, két belső rekesszel és nem levehető hevederrel érkezik. Ez a legújabb baggit kézitáskák új kollekciójából származik.

 • Tervezés: Bézs színű, kis kereszttartó táska gombbal
 • Használt anyag: szintetikus bőr
 • Gondoskodás: Törölje le a zsákot tiszta és száraz ruhával, hogy eltávolítsa a port.

4. Baggit Bőr Hobo táskák:

Baggit Bőr Hobo táskák

VÁSÁROLJ MOST

Ha szereti az egyedi és új napi táskákat, ez a Baggit bőrből készült táska tökéletes és megfelelő választás lehet az Ön számára. Ez a barnásbarna színű csinos táska tágas rekesszel rendelkezik, és sokoldalú, többcélú választás. A villásreggelitől és vacsorától a partikig és kirándulásokig a táska mindenféle ruhába illeszkedik, és mindenféle színmegjelenítéshez passzol. Mit gondol erről?

 • Tervezés: Barna színű bőr pamut táska a Baggit -tól
 • Használt anyag: Bőr szintetikus
 • Gondoskodás: A port csak száraz, száraz ruhával törölje le.

5. Baggit táskák:

Baggit táskák

VÁSÁROLJ MOST

Mindazoknak, akik dolgoznak, vagy ha sok cuccot kell magukkal vinni, ez a baggit bézs színű táska elengedhetetlen. A tökéletes stílusmegjelenéssel, megjelenéssel, dizájnnal és csiszolt megjelenéssel a táska push-lock rendszerrel és levehető hevederpánttal rendelkezik-ideális a többcélú megjelenéshez. A tágas rekeszek mindig nagy előnyt jelentenek!

 • Tervezés: Bézs színű táska Push-Lock rendszerrel és levehető hevederrel
 • Használt anyag: Szintetikus
 • Gondoskodás: Törölje le a zsákot tiszta ruhával a por eltávolításához.

6. Baggit zsákok:

Baggit zsákok

VÁSÁROLJ MOST

A baggit hevedertáskák a női táska kollekció legkedveltebb változatai közé tartoznak. Ez a barna színű, hevederes táska egy ilyen szép darab. Egy nagy, tágas rekesszel, két belső zsebbel, szép hosszú hevederrel és állítható méretben érkezik. Ennek a női baggit kézitáskának a plüss és csiszolt megjelenése vonzza a dizájnt.

 • Tervezés: Barna egyszínű zsák táska három zsebbel
 • Használt anyag: Szintetikus
 • Gondoskodás: A port távolítsa el csak száraz ruhával.

7. Baggit Duffle utazótáska:

Baggit Duffle utazótáska

VÁSÁROLJ MOST

Sokak számára, akik azt hiszik, hogy a táskák unalmassá válnak, ez a Baggit táska ideális lehet. Ez az elegáns és szép táska levehető táskával érkezik, ideális rövid kirándulásokhoz és nyaralásokhoz. A táska tágas rekesszel és belső zsebbel rendelkezik. Vízálló és tartós, kényelmes és elegáns megjelenéssel.

 • Tervezés: Baggit táska levehető pánttal
 • Használt anyag: PVC
 • Gondoskodás: Száraz ruhával törölje le a port.

8. Baggit laptoptáska:

Baggit laptop táska

VÁSÁROLJ MOST

Ez a szép és elegáns sötétkék színű laptop felső fogantyú a nők számára nem más, mint egy nagyszerű eszköz. Könnyen elfér egy karcsú és vékony könnyű laptopban, és jó helyet biztosít más dolgoknak, jó tágas rekesszel. Minden dolgozó szakember és üzletasszony számára kötelező.

 • Tervezés: Navy Blue Top fogantyú laptop táska
 • Használt anyag: Szintetikus
 • Gondoskodás: Csak száraz ruhával tisztítsa.

9. Baggit válltáskák:

Baggit válltáskák

VÁSÁROLJ MOST

Szerelmesek vagyunk ebbe a rózsaszín és mályvaszínű elegáns és elegáns válltáskába. Ez a Baggit kézitáska hölgyeknek tökéletes, elegáns, klasszikus táska a modern korosztály minden korosztályának. A táska tágas rekesszel és két belső zsebbel, valamint két vállpánttal rendelkezik. Ideális azoknak a nőknek, akik szeretik az élénk és elegáns, elit kinézetű kiegészítőket.

 • Tervezés: Rózsaszín és mályvaszínű válltáska
 • Használt anyag: Szintetikus
 • Gondoskodás: A por tisztításához csak száraz ruhával törölje le.

10. Baggit táskák:

Baggit táskák

VÁSÁROLJ MOST

Elmúltak azok az idők, amikor nyafogunk az unalmas táskák miatt. Ez a Baggit szép táska tágas belsővel és levehető hevederrel rendelkezik. Ezt a táskát most tetszés szerint használhatja kézi felső fogantyú táskaként vagy heveder kényelmes táskájaként.

 • Tervezés: Baggit táska levehető hevederrel
 • Használt anyag: PVC
 • Gondoskodás: A por tisztításához használjon törlőkendőt.

11. Női Baggit kézitáska khaki színben:

Khaki színű női Baggit kézitáska

Ez egy szintetikus anyagból készült táska, amely körülbelül 14 hüvelyk magas és 16 hüvelyk hosszú. Különböző rekeszekkel rendelkezik, cipzárral zárható. Leggyakrabban alkalmi és napi irodai viseletként használják. Ez a fajta szintetikus anyagból készült táska nem vízálló, de mindennapi használatra szükséges tárgyak szállítására szolgál.

12. Sárga Baggit táskák nőknek:

Sárga Baggit táskák hölgyeknek

Ezt a táskát többnyire kézzel hordják. Szintetikus anyagból készül, két párhuzamos fogantyúval a közepén. Az oldalán egy hosszú heveder rögzítés is található, amely levehető. Ez nem vízálló táska, és a napsugárzást korlátozni kell. Világos színe miatt bulira hordható.

13. Baggit női kézitáska bor színben:

Baggit női kézitáska bor színben

Elegáns és finom színe miatt általában professzionális viseletre használják. Szintetikus bor színű anyagból készült, csak egy rekesszel és borítékzáró lehetőséggel. A fogantyúk a táska közepéhez vannak rögzítve, és kézzel hordozhatók.

14. Baggit Black Tote kézitáska:

Baggit Black Tote kézitáska

Elég nagy táska az ilyen típusú táska hosszúságában, ami segít a laptop betöltésében és más napi használatban. Két hosszú párhuzamos fogantyúval rendelkezik, amelyek segítik a vállon való hordozását. Ez a táska alkalmi vagy professzionális használatra használható.

15. Ting Tong fekete táska a Baggit laptoptól:

Ting Tong fekete táska a Baggittól laptophoz

Ez egy férfi által használt hevedertáska, amely okos megjelenést kölcsönöz. Ez egy tágas táska, amely doboz alakú, a borítón flip. A hevederek oldalra vannak rögzítve, a személy magasságának és súlyának megfelelően állítva. Ezt a táskát fiatalok irodai táskának vagy utazótáskának használják az összes fontos dokumentum tárolására.

16. Kettős tónusú Baggit táska:

Kettős tónusú Baggit táska

Ez egy kétszínű bőr táska. Bármilyen két kontrasztos szín lehet. A trendben a leginkább kettős tónusú táska a narancssárga és az olajzöld színű táska. Az ilyen típusú táska kiemeli a bőr gazdag megjelenését. A táska kialakítása különleges. A táska alja széles, felül kúpos, cipzárral zárható.

17. Jhuti Aqua Bag:

Jhuti Aqua Bag

Ez egy különféle hevedertáska, amelybe az egyetemisták szerelmesek. A táska kialakítása eltér a Jhuti anyagból készült normál hevedertól. Ez egy hosszú táska, amely felül ívelt formát képez, oldalán hevederrel.

18. Baggit Bowling kézitáska lányoknak:

Baggit Bowling kézitáska lányoknak

Ez az elegancia és a stílus megtestesítője. Ez a táska nagyon tágas. A táska hossza kisebb, de a szélessége elegendő ahhoz, hogy a nők számára szükséges összes tárgyat megtartsa. Ez egy szintetikus táska, amely nem vízálló.

19. Jhuti zöld válltáska:

Jhuti zöld válltáska

Ezt a táskát nevezhetjük vegán stílusú kézitáskának. Ez egy környezetbarát táska. Az ilyen típusú táska alján nyereg alakú, két fogantyúval a sarkoknál. Ez a fajta kialakítás kiemeli a nyereg formáját, és könnyen hordozható a vállán.

20. Kézi kézitáskával:

Kézi Táskával

Ez a baggit táskák legújabb kollekciója. Az ilyen típusú kézitáskában a kezeket a táskával együtt tervezték, megkönnyítve a hordozást és a By-Hand táskák elnevezését. De a beépített fogantyú mellett az oldalra rögzített heveder -rögzítés szakmája is van, amely levehető.

21. Baggit Black Hobo kézitáska:

Baggit Black Hobo kézitáska

Erre a tágas táskára azoknak a nőknek van szükségük, akik még mindig táskát keresnek, hogy megőrizzék az összes szükséges tárgyat és egyéb dokumentumokat. Szintetikus anyagból (poliuretán) készül, cipzárral zárható és egyetlen fogantyúval rögzíthető.

22. Baggit kézitáska:

Baggit kézitáska

Egy egyszerű, elegáns ágy lapos talppal, széles nyílással, cipzárral zárható. A fogantyú nagyon kicsi, így csak kézzel szállítható. Ez a táska kompakt, de tágas táskájának köszönhetően kiemeli a stílus kijelentését a tömegben.

23. Fekete bőr táska Baggit:

Fekete bőr táska Baggit

A fekete a férfiak és a nők kedvenc színe is. Ami a női kézitáskát illeti, a fekete bőr a legelőnyösebb szín, mivel gazdag megjelenésű. A táska kialakítása divatot mond. A magasság és a szélesség arányos két párhuzamosan rögzített fogantyúval.

24. Baggit Brown kézitáska:

Baggit barna kézitáska

Ez egy szintetikus anyagból készült kézitáska. A fiatalokat leggyakrabban élénk színük és meglehetősen tágas táskájuk miatt két fogantyúval rögzítik mindkét oldalon középen.

25. Designer Bucket Baggit Bag lányoknak:

Designer Bucket Baggit táska lányoknak

A tágas és stílusos táskát főleg az egyetemisták használják. Manapság elmosódott az egyetemi hátizsák hordásának stílusa. Ehelyett tágas és divatos kézitáskákat használnak ebben a listában, közös a vödrös táskák. Belül egyetlen rekesz látható kis zsebekkel. A reteszelő rendszer egyetlen gombbal van a központban rögzítve. Kötélrendszer is használható a táska zárásához, mint a jutazsákokban.

Fiatalok, akik unatkoznak a sima táskák használatával, és innovatív és kreatív mintákat próbálnak ki a táskáikhoz, például csillogó kövek vagy patchwork minták ragasztásához. A Baggit az egyik leghíresebb indiai cég, amely a legnagyobb mértékben virágzott és nemzetközi elismerést szerzett. Ezt az értékelést csak a piacon tervezett és értékesített divatos táskáknak köszönhetően érik el, és növekedése további tervezői kollekciókat hoz létre.