9 legjobb Christian Dior kézitáska különböző méretben és modellekben

A Christian Dior egy francia luxuscég, és jól ismert Dior néven. A céget 1946 -ban alapították, és ma már készen áll a viseletre, bőrárukra, divatkiegészítőkre, táskákra, illatokra és még sok másra. A cég kizárólag nők ajánlataival foglalkozik. A Christian Dior termékei a világ minden tájáról és márkakereskedésben is kaphatók. Még saját üzletei is vannak, ahol a Dior összes termékét megkapja.

Christian Dior táskák

Különböző típusú Christian Dior táskák Indiában:

A Dior táskái egyszerűen gyönyörűek, és mennyien néznek ki, amikor hordják őket. Vessünk egy pillantást a nők és férfiak Christian Dior táskáinak 9 legjobb formatervezésére.

1. Hímzett Christian Dior farmer táska:

Hímzett Christian Dior farmer táska

A Dior új megjelenést és stílust adott a farmer táskáknak. A gyönyörű virágos és színes hímzés a táskákon fokozza a megjelenést. A táska stílusos ezüst fémből készült, és elegáns, állítható pánttal rendelkezik. Tökéletes táska, amelyet egy nő cipel az esti partikra.

2. Cigány stílusú vörös bőr Christian Dior táskák:

Cigány stílusú vörös bőr Christian Dior táskák

A táska tiszta piros bőrből készült, és cigánybetétben van. A táska cigánymintája nagyon exkluzívnak és más táskának tűnik. A táska bármilyen ruhához illeszthető, és tökéletes és szexi, stílusos megjelenést kölcsönöz.

3. Christian Dior Lady táska díszített pánttal:

Christian Dior Lady táska díszített pánttal

A táska szíja miatt a táska más, mint a többi Dior táska. A pántot apró színes kövek díszítik, így a táska csillogó és egyedi megjelenést kölcsönöz hordozáskor. Ezek a táskák nagyon stílusosak és divatosak, és minden nő számára tökéletes városi táska.

4. Christian Dior Evening Clutch Bag:

Christian Dior esti kuplung táska

A tengelykapcsoló egy kis táska, amely a nők karján tartható. Ez az ezüsthalból készült kuplungzsák gyönyörű mintával az elején vonzóvá teszi ezt a Dior kuplungot. A tengelykapcsoló szemet gyönyörködtető, tökéletes és ideális partikra, valamint női táska bemutatására..

5. Fekete báránybőr Christian Dior táskák:

Fekete báránybőr Christian Dior táskák

Ez a csillogó Dior táska báránybőrből készült, és páncélmintával rendelkezik. A táska stílusos megjelenésű, a Dior ezüst logó pedig további megjelenést kölcsönöz. A táska nagyon lenyűgözőnek tűnik, ha irodába viszik, és még egy jó táskát is bemutatnak vagy társalgnak.

6. Christian Dior válltáska:

Christian Dior válltáska

A táska gyönyörű szabással és dizájnnal rendelkezik. A táska nagyon különbözik a többi táskától, és stílusosnak és divatosnak tűnik hordozáskor. Nagyon lenyűgözőnek tűnik, ha irodába viszik, sőt vásárláshoz vagy társalgáshoz is. Ezek különböző mintákban és színekben kaphatók, és kiválaszthatja a stílusának megfelelőt.

7. Stílusos Christian Dior Chain HandBag:

Stílusos Christian Dior lánc kézitáska

Az ilyen típusú Christian Dior táskák nagyon stílusosak és királyiak. A táska figyelemre méltó kialakítású elöl, és hevederek helyett elegáns lánccal rendelkezik a táska hordozásához. A táskák széles mintában kaphatók, és közülük választhat, hogy divatosnak és előkelőnek tűnjön a tömegben.

8. Kis méretű Christian Dior vörös táska:

Kis méretű Christian Dior piros táska

A piros Dior táskák elképesztőek a formájuk és a táska elején lévő kis díszítések miatt. A szegecses díszítések új és sziporkázó megjelenést kölcsönöznek a táskának. A fogantyúk kemény anyagból készültek, így minden alkalomra hordozva elbűvölőnek tűnnek.

9. A legújabb tervező Christian Dior táskák:

A legújabb tervező Christian Dior táskák

Ez a táska az egyik legújabb táska, amelyet a Dior tervezett. A táska színe és mintája bárkit megőrjíthet. A táskák elején apró aranyszínű bojtok vannak felakasztva, így a táska mennyei megjelenést kölcsönöz. A táska tökéletes egy különleges napra vagy bármilyen alkalomra.

A táska dizájnja és mintája félelmetes, és a kollekciójában található Christian Dior táska miatt lélegzetelállító és tekintélyes lenne. A táskák általában elegánsak, tiszta, ívelt női vonalakkal, anélkül, hogy sok dekoratív díszítés lenne a táskán. A táskát úgy tervezték, hogy szem előtt tartsa a funkcionalitását, a zárók pedig tartósak és erősek, nagyon könnyen használhatóak.