A Prada kézitáska -kollekció 9 legújabb modellje 2021 -ben

A hölgyek kézitáskákat hoznak, bárhová is mennek. A legtöbb női kézitáska különösen hálás a stílusokért, a minőségért és a kivitelezésért. A forma márkák szerint a legújabb Prada táskák nevetségesen tisztességesek.

prada kézitáskák

Női Prada táskák és típusai:

Az alábbiakban ismertetjük az új Prada táskák listáját, amelyeket vásárlási lehetőségként kell figyelembe venni.

1. Prada Authentic Bag piros színben:

Prada autentikus táska piros színben

Az autentikus Prada táskák hibátlanul tervezett táska aranyozott szerelvényekkel, rövid zárójel az oldalon. Három belső szegmenssel és két külső zsebbel rendelkezik, ahol a hölgyek nagy nyúlás nélkül tudják átadni vagyonukat. Elválasztható vállövvel rendelkezik, ez túlzott dolog, és csak a lengyel és a stílus képe.

2. Prada Nylon Messenger Bag fekete színben:

Prada Nylon Messenger Bag fekete színben

Ez a Prada kis kézitáska kivételes, és a szelektív sötétben jön, ami lényegében nagyszerű. Első nylon cipzárral, oldalán gravírozott logóval készült. Csillogó ezüst tónusú berendezéssel, elülső hajtással, képpel és csattal zárható. A küldöttcsomagot ezenkívül testreszabható vállövvel szállítják.

3. Prada nylon és bőr táska:

Prada Nylon és Bőr Tote Ba

Ez a világos lila Prada táska normál napokon is használható, és rendkívül takarékos, kétszeres borjúbőr nyéllel, mobil és alkalmazkodó marhabőr vállpánttal rendelkezik. Ezenkívül fémmarással rendelkezik a marhabőr háromszögön, az oldalakon bepattintható következtetések és a körvonalazás részeként aranyozott anyagot használnak..

4. Nylon és bőr Prada fekete kézitáska:

Nylon és bőr Prada fekete kézitáska

Kiemeli a marhabőr kettős fogantyúit, a Prada logót a bevonat belsejében, és elég tágas ahhoz, hogy könnyedén tartsa a dolgait. Stílusos és modern, vonzó megjelenéssel. Cipzáras belső zsebbel és tiszta borítással rendelkezik. Ez a zsák sima és egy kicsit Prada -t ver, ami varázslatos és bizonyos megjelenést kölcsönöz a hölgyeknek.

5. Prada Tessuto & Saffiano Tote:

Prada Tessuto & amp; Saffiano Tote

Ez az első osztályú minőség eredménye. Ez import minőségű és kellően kiterjedt a dolgaira. Ez nylonból készült, borjúbőr díszítéssel. Ez a Prada női kézitáska ezenkívül elülső cipzárral, gravírozott logó háromszöggel készült. Jacquard textúrájú bevonattal rendelkezik, amely rendkívüli.

6. Saffiano Lux kis Prada táskák:

Saffiano Lux kis Prada táskák

Védő fém lábakkal, az egyik oldalon cipzárral, logó béléssel, három belső rekesszel és három nyitott zsebbel rendelkezik. Borjúbőrből készül, különböző árnyalatokban, beleértve a Prada kézitáskákat rózsaszín, sötét, halvány és karamell színű.

7. Prada táska Bluette -el:

Prada táska Bluette -el

Ez valóban egy elképesztő táska, amely divatos és ízléses, és a legjobb a szokásos ütemtervhez, ezért kap egy modell megjelenést ezzel a Prada elegáns dologgal. Ez a Prada kézitáska kék táska könnyű. Készpénzbiztosítással tért vissza. Ez kiemelkedő a valaha eladott legpazarabb táskák között.

8. Világos szürke Prada Saffiano fedél:

Világosszürke Prada Saffiano fedél

Felső fogantyúval tervezték, és a heveder őrzője továbbá adaptálható, levehető vállövvel rendelkezik. Borjúbőr háromszög gravírozott logóval és összecsukott, összecsukott felszereléssel. Belseje béléssel van körvonalazva, és fókuszban van.

9. Saffiano Metal Studs kézitáska:

Saffiano Metal Studs táska

Kettős fogantyúval, cipzárral zárható, alkalmazkodó és elválasztható bőr vállpánttal rendelkezik. Ez a zsák marhabőr béléssel rendelkezik, két külső zsebbel, amelyek cipzárral záródnak, és ahol nagy nyúlás nélkül elhelyezheti a szükséges dolgokat.

Ezek a Prada táskák manapság a legmagasabb szintű táskák. Nem meglepő tehát, hogy ezek a táskák drágák. Míg néhány hölgynek rengeteg pénze van arra, hogy minden formájú és méretű építészek számára pénzt fordítson, másoknak még inkább szándékosan kell választaniuk.