15 Pretty 9 Years Girl Dress Designs med billeder

Hver 9 -årige pige ville elske at bære en kjole, der får hende til at se smuk og stilfuld ud. Kjolen kan gøre hende til en prinsesse eller få hende til at løbe rundt og lege. Den 9 -årige pigekjole er altid det mest populære valg blandt forældre, da de er stilfulde og elegante på samme tid. Så vælg den bedste kjole til dit barn til hendes fødselsdag eller til enhver særlig lejlighed, der måtte komme. Du kan også købe disse til de kommende festivaler. Få mest muligt ud af listen over kjoler, der vises her, og vælg derefter den rigtige.

Moderne og søde 9 års pige kjole mønstre til enhver lejlighed:

Lad os se på de 15 bedste kjoler til ni år gamle piger.

1. Gallakjole til 9 års pige:

Gallakjole til 9 års pige

Her er en dejlig og elegant 9 års pigekjole, der er perfekt til en festdag. Kjolen er lang i længden og fremhævet med bånd i bunden. Den enkle eventyrkjole er sød og evig. Du kan også vælge de farver, du gerne vil have i henhold til funktionens tema.

2. Balkjole:

Gallakjole

En anden sej kjole er den ballkjole, der er lang og blusset. Den søde kjole til 9 -årige er den rigtige til en natfest og ceremoni. Du kan have disse kjoler med perler og perler, der vil fremhæve det pænt. Kjolens vidunderlige blus og flæser er majestætiske.

3. Mesh Layer Dress:

Kjole i mesh

En sej stil at indarbejde i din kjole er mesh -looket. Her har kjolen til 9-årig en bodice lavet af meshmateriale eller meshbroderi udført på toppen. Kjolens nederdel har lag med flæser, der er syet sammen for at få et samlet look.

4. Talje høj kjole:

Talje høj kjole

En sød måde at have en stil i din garderobe er at have en vidunderlig taljehøj kjole. Denne sorte og røde blomsterkjole er den perfekte kjole til 9-årige piger. Denne kjole har en sort bodice og en rød flæset nederdel. En almindelig rød skærm i taljen og en blomst fremhæver kjolen perfekt.

5. Guldfoliekjole:

Guldfoliekjole

Vælg denne prinsesse look guldfolie kjole til dit barn. Den smukke kjole til 9 år er også bedst til lejligheder og fester. Kjolen er enkel, men elegant, og kjolens lange ærmer får den til at skille sig ud. Kjolens enkle flare er rart til at sashaying rundt.

6. kjole i indisk stil:

Kjole i indisk stil

Her er en dejlig kjole i indisk stil, som du kan lade dit barn bære til enhver indisk ceremoni eller funktion. Dette kan være til festivaler, ligesom arbejdet udføres er traditionelt. Den 9 -årige babykjole er fantastisk med et maskehalsområde og frillet nederdel.

7. Multi Flower Dress:

Multi Flower kjole

Denne satin kjole med ballon dikkedarer i bunden er et trendy outfit. Den 9 -årige pigekjole har et lag af flerfarvede blomster, der er sat ind mellem ballonfrillet. Dette giver kjolen en smuk fornemmelse. Du kan have kjolen i enhver af farverne på blomsterne.

8. Frakke stil kjole:

Kjole i frakke

Her er en flot og formel kjole til børn. Pigekjoler i alderen 9 kan være formelle og stadig have en god stil. Denne kjole har knapknapper foran og er fuldærmet. Kruset på brystområdet er perfekt og enkelt.

9. Kjole med sløjfe:

Kjole med sløjfe

Prøv en smuk sløjfe -kjole, der kan bruges til enhver fest eller lejlighed. Disse kjoler har ingen ærmer, men er frillede. Bueknuden er lavet bagpå med et stort skærm. Denne festkjole til 9-årige er smuk og elegant.

10. Enkel kjole med kold skulder:

Enkel kjole med kold skulder

Giv dit barn denne dejlige enkle kjole til legetid eller enhver aktivitet. Denne 9-årige pigekjole er enkel og har et stilfuldt koldt skulderdesign. Kjolens stribede look er også trendy. Du kan bruge dette til spilletid eller et besøg i indkøbscenteret.

11. A-linje kjole te længde:

A-linje kjole te længde

Denne A-linje kjole er lavet af satin med en te-længde. Kjolen har smukke knapper bagpå og en kontrastfarvet satinbue. Den plisserede kjole er vidunderlig til lejligheder og bryllupper. Du kan have nuancerne som pastel eller lyse i henhold til bryllupets tema.

12. Kjole med skinnende pailletter:

Skinnende pailletter kjole

Vælg disse fantastiske pailletter, du skal klæde til dit barn, når hun skal til en lejlighed. Paljetterne udføres på kjolen. Nederdeldelen er flared med meshmateriale, der er foret med satin. Du kan have kjolen i forskellige farver, og du kan også bruge et dejligt bælte i pailletter til at fremhæve den.

13. kjole til blomsterpiger:

Kjole til blomsterpiger

Her er en fantastisk blomsterpige kjole i elfenben farve. Kjolen er A-linje med boks læg. Kjolens linning har et blomsterbælte. Dette giver kjolen sit flotte look. Kjolen er i fuld længde og uden ærmer, og det gør den super lækker.

14. Trykt kjole:

Trykt kjole

Til somre og spilletid er dette en af ​​de bedste kjoler at have. Disse trykte kjoler kan laves i bomuld eller andet åndbart materiale. Det er perfekt til at bevæge sig rundt og hoppe. Udskrifterne kan være blomster eller abstrakte, men bestemt attraktive for børn.

15. Kinesisk kjole:

Kinesisk kjole

Prøv noget helt andet i denne kinesiske kjole. Denne traditionelle kjole er perfekt til børn at have på ved særlige lejligheder. Kjolen har en kinesisk krave og knapperne, der er traditionelle.

Kjoler til 9 -årige er den helt rigtige slags tøj at have på. Disse kjoler kan være lette og perfekte til leg, eller de kan være fancy til bryllupper eller lejligheder. Kjolerne i satin og silke er gode til fødselsdage og bryllupper. Du kan få trykte dem til daglig brug.