15 Smukke 3 års pige kjole designs med billeder

Kjoler er tilgængelige på markedet med mange varianter, lige fra babypiger til teenagepiger. Kjoler i høj kvalitet er den bedste løsning for piger på 3 år, passende og behageligt slid til piger varierer alt efter babyhøjde og vægt. I denne alder ser den 3-årige pige fantastisk ud, så et par forskellige kjoler er nemme at bruge til fest, til fødselsdag eller til hverdag. Kjoler i polyester til bomuld er komfort for en pige på 3 år.

Seneste og søde treårige pigekjoler til din baby:

Prøv denne under top 15 3 års pigekjoler, der er velegnet til baby.

1. Toddler fødselsdagskjole:

Småbørns fødselsdagskjole

Dette unikke fødselsdagsoutfit til din lille dukke har pink hvide blomsterblonder med en stor sløjfe. Dette lagdelt; to stykker, ærmeløs festkjole med lilla bogstaver har en rund hals. Det er en behagelig slip-on stilfuld kjole.

2. Stilfuld aftenkjole:

Stilfuld aftenkjole

Denne flotte, knælange, hvide ærmeløs kjole er lavet af netgarn med hvid blonder og blomsterprint. Den er komplet med knaplukning bagpå og to store hvide sløjfer, en foran og en bagpå. Denne lette kjole ville se fantastisk ud på din lille skat.

3. Afslappet blomstret kjole:

Afslappet blomstret kjole

Denne fritidskjole er perfekt til sjov og ballade. Denne knælange, et ærmeløst outfit med overalt dyreprint og sløjfeapplikation har en rund hals. Denne frakke med almindelig pasform har en stilfuld knytningsknap bagpå og lynlåslukning.

4. Little Honey Bunny kjole:

Lille Honey Bunny kjole

Denne søde A-linje, knælang kjole til dine små bugs kanin er lavet af blandet bomuld. Dette outfit i tutu -stil leveres med en rund hals med lange ærmer og fastgjorte krydsestropper bagpå og i form af kaninører foran. Det 3 års babyjakke -design er yndet i enhver lille babys garderobe.

5. Tulipankjole til småbørn:

Tulipankjole til småbørn

Denne søde tulipanprintede kjole er fuldt foret og er fuldstændig reversibel. Din lille baby ville elske at klæde sig ud i denne attraktive kjole med et simpelt læg på nederdelen foran og den røde piping fremhæver dens form. De to store, farvede knapper/ snaps tilføjer mere sød finish til dette dejlige outfit.

6. Lille Foxy kjole:

Lille Foxy kjole

Den pulserende orange pinafore kjole ville lysne din lille babys dag op. Denne 100% bløde bomuldsfløjlskjole har en rævapplikation foran med lommerne. Åbning med knap bagpå gør det let at bære det, og de justerbare stropper med knapper er nyttige, når du bærer det med en bomuldstop.

7. Dear Deer Yellow Dress:

Kære hjorte gule kjole

En smart, gul traditionel kjole i 100% blød bomuldsfløjte med polka dot overalt. Dette smarte outfit har en samling foran og har en hjorteapplikation og blomstret kant nederst. Den har en åbning bagpå, der gør det let at have på og justerbare knapstropper.

8. Little Sailor Dress:

Lille sømandskjole

Hvid sejlerkjole i bomuldsblanding til din lille marine har en bodylukning med navy knapper. Dette smarte outfit til dame sømand har samlet nederdel fremhævet med marineblå. Kjolerne til pigen i 3 år er komplet med smart marineblå sømandskrave, korte pufærmer beskåret med marineblå og knaplukning bagpå. Den er velegnet til forår og somre.

9. Ærmeløs festkjole:

Ærmeløs festkjole

Denne dejlige knælange blomstermuffelærmeløse festkjole har en rund hals og blomsterdetaljer i taljen. Dette outfit leveres med et polyesterfor og lynlåslukning bagpå og inkluderer et matchende bleedæksel.

10. Doodle Dress:

Doodle kjole

Denne 92% bomuld og 8% viskosegrå doodle -kjole med et udvalg af donuts, regnbuer, telefoner, hjerter og avocadoer og slogans. Nederdelen har en faldende design forneden med en stilfuld finish. Denne runde hals, lange ærmer, påklædningskjole er perfekt til din livlige lille frøken.

11. Almindelig nyttig kjole:

Almindelig nyttig kjole

Kjole med blomstermønster er helt sød i stil til en 3-årig pige. Denne er kort i ærmet og nyttig til almindelig ærmetype, så let at have på hver dag. Den leveres med O-hals krave type så normal i størrelsen også.

12. Sommer Special Kjole:

Sommer speciel kjole

Denne er den dekorative mønsterstylede kjole, der kommer med almindelig stil i ærmet. Bomuldsmateriale har brugt den absolut bedste løsning i kjole til sommersæsonen. Denne knælange kjole er nyttig som fritidstøj om sommeren.

13. Gul prinsessekjole:

Gul prinsessekjole

Hvis du har brug for en prinsesse kjole til din 3 årige pige, vil denne blomsterkjole altid være et godt valg. Dette er en kjole i prinsessestil, så din baby vil modtage gode kommentarer om hendes udseende. Dette er helt håndlavet kjole, så du får en god måling i forhold til din babyhøjde.

14. Langærmet kjole:

Langærmet kjole

Få denne miljøvenlige langærmet kjole til din baby. Dette er kjole af bomuld og kamgarn, så du får dette medium i en lang stil. Denne kjole vil være den bedste mulighed for forårssæsonen. Sådanne kjoler bruges mest i Korea eller Kina, og i dag er denne kjolestil også berømt blandt hele verden.

15. Trykt Frill Hem Dress:

Kjole med tryk på ærmerne

Prøv denne yndlingskjole til din baby pige ved enhver afslappet lejlighed. Denne kjole er god med korte ærmer, og den er lavet af bomuldsmateriale. Crew hals type hals form giver flot look efter slid. Denne kjole giver perfekt komfort på sortfarvede leggings. Dette er bedst til piger med hvidere og lysere hud.

Du får flere kollektioner i en bred vifte af kjoletyper, men du skal forstå din babys kropsform og højde. Prøv nogle få sæsonbetonede kjoler til behagelig slid til en 3 -årig pige. I henhold til hudens tekstur og pr. Materiale skal sådanne kjoler afklares, før de købes. Prøv nogle få håndlavede kjoler til 3 -årig pige, fordi huden er blød, så håndlavede kjoler giver mere ordentlig opmærksomhed på huden.