Top 9 smukke Couture kjoler Design til damer

Couture -kjoler er den særlige skabelse af en kunstner, der går i gang og tilfredsstiller kravet fra sin bruger. Det er designet i henhold til de nævnte behov og specifikationer. Couture -kjoler får bemærkelsesværdige højdepunkter med sit markante mønster. Sådan kjole er ualmindeligt med fremragende og ekstraordinære funktioner.

Smukke og fashionable Couture kjole mønstre til kvinder i trend:

Prøv disse top 9 couture -kjoler til dit naturlige udseende.

1. Flower Studded Couture Kjole:

Flower Studded Couture kjole

Det er en haute couture kjole med sofistikeret og elegant udseende. Denne kjole i lys skygge har en V -formet hals, der når til taljen. Stoffet, der bruges til denne kjole, er et unikt stof, der ligner, at der bruges gyldne snore, og mange blomster er besat på det. Prøv denne for dit positive udseende.

2. Spellbound Couture kjole:

Spellbound Couture kjole

Dette couture brudekjole design er så smukt og smukt. Du vil forblive magisk ved at se denne kjole. Det ekstremt flotte blomstermønster udføres med hvidt materiale på en underkjole, der er sat over hinanden. Denne stropløse kjole ser dejlig ud. Din elskede vil helt sikkert sætte pris på dette valg.

3. Tilbage Cross Couture Kjole:

Tilbage Cross Couture kjole

Det er en couture gallakjole, der ligger på gulvet. Denne blå farve kjole har rygløse, der er pyntet med sølvskinnende tværsnore, der giver et dragende look. Den nederste lige del ser ud som om stjerner falder ned fra himlen.

4. Seneste Couture kjole:

Nyeste Couture kjole

Det er en couture aftenkjole i dobbeltfarvet. På den ene side er det almindeligt rødt fløjlstof og på den anden side er der lys skygge, der er pyntet med røde blomsterbroderier. På fløjlsiden skabes en stor fløjlsrosen blomst på skulderen.

5. Fantastisk Couture -kjole:

Fantastisk Couture kjole

Det er en couture brudepige kjole, der er lavet specielt. Hele kjolen er dekoreret med broderi og blonderarbejde. En stor hvid netrose holdes overhead, der er højdepunktet i denne kjole. Denne bløde kjole er så fortryllende.

6. Lækker Couture kjole:

Lækker Couture kjole

Denne couture cocktailkjole med knælængde og halterneck ser attraktiv ud. På begge sider af taljen er der et pæreformet snit, der gør din krop åben. Denne behagelige kjole indeholder udsøgt dekoration fremstår storslået.

7. Body Tight Couture kjole:

Body Tight Couture kjole

Det er body kysser designer couture kjole, der er dekoreret med perler. Den har rund hals og fulde ærmer. Den fulde hals og ærmer har perler besat, og på nederste kjole er der udført af den almindelige og perlede del. Denne type kjoler ser godt ud på slim fit body type kvinder. Dette er lidt dyrt, men du vil blive god og rig.

8. Fortryllende Couture -kjole:

Fortryllende Couture kjole

Det er små pigers sorte couture -kjole med et klassisk look. Kjolen har et skulder- og ærmet område af sort net med høj og lav kjole stil. Krøllekant udføres på forsiden af ​​den høje side, hvilket gør det lidt hævet. Hvis du vil have en sej kjole til din baby pige, er dette det bedste valg for dine børn.

9. Gulvlængde Couture kjole:

Gulvlængde Couture Dres

Denne formelle couture -kjole er monteret på kroppen med en kjole på bagsiden, der ligger på gulve. Denne V -formede hals transformeres fra bredere for smal, da den går fra hals til talje. Det er af tykt stof med selvkugleblank skinnende gengivelse af forskellige nuancer.

Couture -kjole kræver entydigt koncept og tema, som den skal skræddersys til. Det definerer en bestemt person, som den er konstrueret til. Det tilhører specifikt en lejlighed, der er bedre end normalt. Denne kjole er meget ønskværdig for alle damer.