15 Seneste åbne køkkenmotiver med billeder i 2021

Et åbent køkken er blevet den nyeste trend i dag, da det tilbyder fremragende alsidighed til den begrænsede plads og vores måde at leve på. At designe disse områder på en ordentlig måde, så de er sammenhængende med resten af ​​huset, er afgørende for at øge funktionaliteten. Smarte designideer, der hjælper med at udnytte det bedste af rummet i sin funktion, samtidig med at hvert område er sømløst og organiseret, er nødvendige, mens du styler et åbent køkken. Lyder det kompliceret? Frygt ikke, for vi har forenklet alt for dig med hensyn til åbne køkkenideer i artiklen nedenfor, læs videre for at finde ud af mere.

Seneste designs i åbent køkken i 2020

Ideer til åbent køkkenlayout:

 • Planlæg dit layout først, så du kan udpege tilberednings-, madlavnings- og spiseområder for at undgå forvirring i de senere faser.
 • Prøv at holde det så enkelt og ligetil som muligt og ikke overkomplicere indretningen. Ellers kan køkkenet virke ude af synkronisering med resten af ​​huset.
 • Du kan definere og afgrænse det åbne køkkenrum med forskellige gulve, men sørg for, at det ikke kolliderer for meget med det eksisterende, og begge komplimenterer hinanden.
 • Indretningen af ​​køkkenet skal være funktionel og familievenlig.
 • Vælg farvepaletten og møblerne til køkkenet, og husk farverne på resten af ​​huset. Du vil ikke have, at køkkenet skal se fremmedgjort ud fra resten af ​​huset.
 • Design arbejdselementerne i dit køkken godt efter den nyeste tilgængelige teknologi.
 • Vigtigst af alt, hold dig til dit budget, da det er meget let at blive revet med, især når internettet har gjort shopping så meget lettere.
 • Gør køkkenrummet børnevenligt ved at oprette kurver og ombygge fareområder i køkkenet for at børnesikre dem.

Bedste design i åbent køkken i Indien:

Her er vores 15 enkle og moderne åbne køkkendesigner til dit hus, der vil give dig tiltrængte ideer, mens du designer dit hjem.

1. Åbent køkken design til indiske hjem:

Åbent køkken design til indiske hjem

Dette moderne køkken har en central ø med håndvask og opbevaringsskab, der også er beregnet til at være spiseplads. Køleskabet og opbevaringsenhederne er monteret på væggen, hvilket sparer plads med et tilstødende madlavnings- og tilberedningsområde. Denne plan har en frisk, åben fornemmelse uden at føle sig trang, da der ikke er vægge mellem spiseområdet og køkkenets layout. Øen tjener det formål at afgrænse stuen fra spisepladsen og tilføjer også funktion. De slanke grå farver og de matchende overlys giver hele området et fornemt udseende.

2. Åbent køkkenindretning:

Åbent køkkenindretning

Dette moderne køkken havde træværk i køkkenelementerne med en luftudsugning og monterede skabe, der sparer plads. Siddeområdet matcher træfinishen. De dekorative vedhængslamper tilføjer dramatisk stil til køkkenområdet og giver fremragende belysning. De smarte møbler, de overdådige tæpper og glasskydedørene, der åbner ud til haveområdet, fuldender køkkenets hyggelige udseende.

3. Design med åbent køkken til lille hus:

Åbent køkken design til lille hus

Et af de primære mål med dette layout var at udnytte den begrænsede tilgængelige plads i det maksimale omfang. De vægmonterede opbevaringsskabe tjener dette formål effektivt. Skilleområdet mellem køkkenet og resten af ​​huset fungerer også som spisebar. De smarte barstole matcher køkkenbordet, mens indretningen matcher stuen og skaber en sammenhængende stemning. De store stilfulde vinduer, der slipper naturligt lys ind, er en idé, der er værd at stjæle fra denne åbne køkkenidee.

4. L Shape Open Kitchen Design:

L -formet åbent køkkendesign

Vi elsker åbne køkkenkoncepter, der problemfrit smelter ind i resten af ​​huset som denne. Det L -formede design med dets integrerede opbevarings- og apparatkoncept får det til at se både funktionelt og praktisk ud. Det bedste af alt er, at alle de vigtige køkkenmaskiner er skjult i indretningen ubesværet, og det er det, der får denne idé til at skille sig ud. Den mørke accent i indretningen og overheadprojektorlys giver køkkenet et slankt, moderne og elegant udseende.

5. U Shape Open Kitchen Design:

U -formet åbent køkken

Dette særlige U -formede lille køkken er temmelig lyst og indbydende og smelter problemfrit ind i det centrale opholdsområde. Den indeholder alle de funktionelle elementer, der findes i store køkkener som luftudsugning, opbevaringsområde, to håndvaske osv. Vi elsker, hvordan ovnen er skjult smukt i væggen med let adgang til den, men sparer meget plads. Farvepaletten matcher den i resten af ​​huset og giver layoutet et kantet look.

6. Design i åbent køkken:

Indgang til åbent køkken

Vi er helt vilde med dette åbne indgangskøkkenkoncept, som er drevet af design og farvepalet. Træværksfinishen er af en lysere nuance i køkkenet og er afgrænset fra resten af ​​stuen ved indgangen med en mørkere træfinish. Indgangen giver lidt kontrast til spisepladsen og er også funktionel med indbyggede opbevaringsskabe. Illustrationspanelerne oven på indgangen er iøjnefaldende og ser kantede og seje ud.

7. Kommercielt åbent køkken design:

Kommercielt åbent køkken design

Her har designeren uden besvær brugt en monokromatisk palet til at binde køkkenet til resten af ​​huset. Den mørke træfinish ser elegant og indbydende ud, og køkkenapparaterne smelter alle sammen ind i træværket. Vedhængslamperne og de lysere gulve giver en smule kontrast til konceptet og forbedrer stedets generelle æstetik. Den stilfulde spisebar giver et meget moderne look til køkkenet.

8. Moderne åbent køkken:

Moderne åbent køkken

De udsmykkede detaljer i dette køkken er flydende overalt på stedet og noget at passe på. Mosaikgranitdesignet strækker sig fra madlavningsområdet til den centrale ø og spisepladsen og får rummet til at se mere forstærket ud, end det faktisk er. De matchende stole og loftslamper supplerer udsigten til dette moderne byrum. Den bedste del er det ekstra opbevaringsområde og forbedrede funktionalitet i dette køkkenkoncept.

9. Seneste designs i åbent køkken:

Seneste designs i åbent køkken

Dette køkken viser, at du ikke behøver at afsætte en lang strækning til køkkenområdet. Her passer køkkenet ind i et hyggeligt hjørne af huset og er afgrænset af spisepladsen og køleskabet, der sidder tæt på kanten af ​​rummet. Denne idé er fremragende, da kokken kan chatte med familien og gæsterne, mens han arbejder i køkkenet. Den store spiseplads skaber også en afslappet ramme, hvor gæsterne kan chatte, selvom pladsen er begrænset. Stolenes grå står i kontrast til køkkenets hvide smukt og giver et elegant look.

10. Design til åbent køkken:

Design af åbent køkkenvæg

Hvis du har et lille køkkenrum, så overvej at bygge køkkenet omkring væggene. Her er tællerlayoutet langs væggene, og den centrale ø fungerer som en separator samt et afslappet siddende setup. De vægmonterede opbevaringsskabe sparer plads, og vinduerne langs den ene væg slipper naturligt lys ind og belyser hele området. Træfinishen strømmer naturligt ind i det centrale opholdsområde og blander køkkenet ubesværet med resten af ​​huset.

11. Ideer til hvidt åbent køkken:

Hvide ideer til åbent køkken

Dette lyse hvide køkken udstråler charme med sine siddepladser, opbevaring og bordplade alt udført i marmorhvidt. De åbne hylder og den brede hætte sammen med lysekronelysene komplementerer alle indretningen perfekt. Den mørke trædøråbning og den blå komfur giver lidt kontrast til det hvide køkken, hvilket får det til at se elegant og poleret ud.

12. Design af åbent køkkenmøbel:

Åbent køkkenmøbeldesign

Dette moderne åbne køkkenkoncept fremviser belysning og farve perfekt. Neutrale toner i hele køkkenets arbejdselementer gør det muligt for de blågrønne opbevaringsskabe at skille sig ud. Overliggende glaslys og åbne hylder tilføjer glamour til spisepladsen. Det forskellige gulvmønster afgrænser køkkenområdet og komplimenterer også resten af ​​gulvet. De stilfulde barstole tilføjer køkkenet elegance og tillader flydende mellem sidde- og opholdsrummet.

13. Stort åbent køkken design:

Stort åbent køkken design

Dette udsøgte åbne køkken er en tidløs køkkenmakeover. Køkkenapparaterne er ubesværet skjult i det hvide køkkenområde, mens den centrale ø også fungerer som et afslappet opholdsområde med opbevaringsadgang. Det udvidede køkkenområde indeholder et stort spisebord, hvilket gør det mere venligt at underholde dine gæster. Vedhængslamperne tilføjer et æterisk og drømmende look til hele stedet. Indretningen fusionerer med resten af ​​huset og er også let tilgængelig.

14. Halvåbent køkkendesign:

Semi åbent køkken design

Dette farvetema i semiopen -køkkener er hvidt med mørke træ accenter med lejlighedsvis farvefarve. Det ser utroligt slankt og trendy ud med en central ø og en stilfuld spiseplads. Gulvet tilføjer kontrast til opsætningen i lysere træmoner. Det farvede glasvindue og de røde showstykker tilføjer dristighed til området og tilføjer stilfuld flair til området. Matchende lysarmaturer og træstole i mørke accenter giver en elegant og indbydende stemning i køkkenet.

15. Farver i åbent køkken:

Farver i åbent køkken

Dette er et splashy, slankt og udsøgt åbent køkkenlayout. Her forbedrer lyseblå kabinetter rummets rummelige og luftige følelse. Lavendel og mørkeblå stole tilføjer dimension og en farvefarve til rummet. En lang, spise-i køkkenø er multifunktionel. De kantede, vedhængende lysarmaturer konkurrerer om opmærksomhed lige så godt som de slanke og moderne køkkenmaskiner.

Idéer til åbent køkkenindretning:

 • Sørg for, at din dekoration ikke afviger for meget fra det normale og samler hele rummet som en harmonisk helhed.
 • Forkæl dig selv med nogle sjove, moderne designs, der løfter hele køkkenets udseende smukt.
 • Sørg for, at indretningen af ​​køkkenet er sammenhængende med resten af ​​huset.
 • De anvendte møbler skal også være funktionelle og pladsbesparende.
 • Prøv at trække øjet til spisepladsen i køkkenet, hvor du underholder gæster frem for arbejdsområdet. Løsning på denne teori under dekoration.
 • Hold det simpelt, og rod ikke området for meget. Hold det raffineret og tilgængeligt.

Idéer til åbent køkkenombygning:

 • Prioriter dine behov først, og lav en liste over, hvad du har brug for.
 • Planlæg alt fra siddepladser og opbevaring til belysning og indretning.
 • Prøv at opgradere alle køkkenmaskiner og løft din hardware.
 • Tilføj en farvefarve for at holde det elegant og trendy.
 • Vælg holdbare bordplader og møbler for at spare tid og penge.
 • Vælg det rigtige gulv og loft. De bør supplere hinanden og resten af ​​opholdsområdet også.
 • Tilfør din kreativitet og personlighed til konceptet for at tilføje et strejf af personalisering.
 • Opret masser af opbevaringsmuligheder og tilstrækkelig siddeplads til at underholde dine gæster.

Nogen sagde med rette, at køkkenet er husets hjerte. Der er flere måder at designe køkkenet på, men en af ​​de bedste måder er at bygge et åbent køkken. Vil du give dit køkken en makeover til et åbent køkkenlayout ved hjælp af ovenstående tips? Nævn i kommentarerne herunder!