25 nyeste køkkenskabsmotiver med billeder i 2021

Hvert værelse i et hus spiller en vigtig rolle og har et eget formål. Køkkenet er det sted, hvor mest madlavning sker, når du ikke er i humør til en take -out. Det er også stedet, hvor der er mange hylder til rådighed til at opbevare mange nødvendige ting i køkkenet omhyggeligt. Men da de fleste hylder er åbne, er de tilbøjelige til støvophobning. Hvad hvis vi fortalte dig, at der er en enkel og overkommelig måde at lette dit køkken med skabe afhængigt af køkkenets størrelse. Ja! Denne artikel giver dig en liste over de bedste køkkenskabsdesign, du kan se på og dekorere med en fantastisk finish.

Bedste køkkenskabsdesign i Indien:

Vi præsenterer dig for en liste med 25 enkle, men moderne køkkenskabsdesigner, der kan få dig til at se dit køkken i et nyt lys.

1. Køkkenskabdesign til små rum:

Køkkenskabe til små rum

Hvis du har lille køkkenplads, og alligevel vil du forskønne det, så er dette et smart design. Der er allerede en indbygget komfur og opvaskemaskine, der ikke giver mulighed for at tilføje skabe nedenunder. Der er to dobbeltdørsskabe, et stort og et andet inkluderer en ovn. Skabene er ensfarvede, da der er meget få af dem.

2. Køkkenskab Glas Design:

Køkkenskab Glas Design

Dette er et skabsdesign, der er dækket med et træbetræk med glasfiber i midten. Dette er perfekt til folk, der bruger sart slid til daglig brug og har brug for at se, hvor de er. Der er opbevaringsområder over komfuret og på siderne, der kan gemme en lang række af dine sarte køkkenbestik og -bestik.

3. Køkkenskab Sunmica Design:

Køkkenskab Sunmica Design

Sunmica, i et overlay placeret på overfladen af ​​dit skab, får dine skabe til at se smukke ud. Dette treskab har håndtag på toppen i sølvåbningen, der afslører et massivt opbevaringsområde til alle dine køkkenartikler. Der er også hvide skabe med sølvhåndtag på siden.

4. Aluminium Køkkenskab Design:

Aluminium køkkenskab designs

Dette er en type køkkenskabsdesign, hvor aluminium bruges i stedet for træ. Tåget glas i midten understøttet af tykke aluminiumsplader, der har håndtag nedenunder i en skub og træk form. Du kan opbevare alt i disse skabe, lige fra glasvarer, redskaber til dagligvarer. Da glasset er lidt tåget, ved du kun, hvad der er indeni, og ingen andre kan se indersiden af ​​dine skabe.

5. L-formet køkkenskabdesign:

L -formede køkkenskabsdesigner

Dette er en perfekt mulighed for køkkener, der er i form af en L. Disse skabe har en blank finish lavet af træ, der kommer i en kombination af brunt og hvidt. Der er skabe under marmorplatformen, der har håndtag på toppen og er af tryk- og træk -type. Der er skabe i en længde, der kan nås over med gennemsigtigt glas til opbevaring af sarte. Dette køkken har også skabe øverst til opbevaring af ting, der ikke bruges i dit køkken, men alligevel vil du spare.

6. PVC -skabdesign til køkken:

Pvc skab designs til køkken

PVC er et materiale, der i dag er ivrig brugt i skabe og døre for sin styrke. Dette køkken i helt hvidt tema har skabe over og under lavet af PVC. Underskabene er enkle og har cirkulære håndtag til at åbne og lukke dem. De øverste skabe har et ydre dæksel med PVC -materiale og har glas i midten, der kan bruges til at opbevare dine foretrukne krus eller vinglas.

7. Køkkenskabe uden håndtag:

Håndfri køkkenskabe

Håndtagsløse køkkener er ved at blive en mode i disse dage, da de giver en jævn overgang fra spisepladsen til køkkenet. Et af hovedtrækkene ved et køkken uden håndtag er, at der er en skinne indbygget kontinuerligt i skabet, hvilket gør det lettere for dig at åbne dem fra bunden. Dette er et helt hvidt tema-køkken med blanke færdige skabe til opbevaring af dine stilfulde køkkenartikler. Der er skabe øverst og nederst til opbevaring.

8. Skræddersyede køkkenskabe:

Skræddersyede køkkenskabe

Skræddersyede køkkenskabe er dem, der er tilpasset og lavet i rækkefølge, så skabet opfylder alle dine krav. Dette skab har også et bestemt sted til drikkevarer, snacks, brød, kiks og frugt og grøntsager. Hele skabet er lavet af træ og har inddelinger indeni, der ideelt passer til dine behov.

9. Hvidt og sort køkkenskabdesign:

Design af hvide og sorte køkkenskabe

Dette er et køkkendesign med tema, især for folk, der kan lide farven sort og hvid. De øverste skabe og en del af de nederste skabe er lavet af sort træ med sølvhåndtag til let at åbne og lukke dem. De hvide skabe er hovedsageligt et sted, hvor der er et komfur og en vask med vandgennemstrømning. Der er også en sølvstang givet lige under de øverste skabe, hvilket gør det let for dig at placere dine kopper og spatler.

10. Farverige køkkenskabsdesigner:

Køkken Skab farve designs

Det er dit køkken, og farvevalget bliver også dit, her er en malerisk mulighed, hvor opbevaringen er minimal, og den er dækket af lyse farver. Der er en separat platform, der har en monteret hane, og lidt plads til hugning og den modsatte ende har en indbygget komfur med opbevaringsskabe ovenover, som kan åbnes fra siderne.

11. Traditionelt køkkenskabdesign:

Traditionelt køkkenskab design

Hvis du vil have et traditionelt strejf til dit køkken, så giver disse skabe i træ træ dit køkken den tiltrængte kraftige følelse. Der er skabe i alle størrelser til opbevaring af redskaber, dagligvarer. Der er også opbevaringsplads til opbevaring af glas, og der er glasdøre, så du kan se dem. Der er en bøjle i midten, der giver dig kroge til at placere ting, som du bruger dagligt.

12. Moderne køkkenskabsdesign:

Moderne køkkenskabsdesign

De moderne skabe ændrer dit køkken fuldstændigt. Tømmeret er lyst i farven, der passer til temaet i køkkenet. Skabe, der dækker det nederste område af køkkenområdet til opbevaring af redskaber, og midterdelen udelades til ovn. De øverste hylder er lange med en åbning i bunden, og stedet efterlades i midten for en skorsten. Der er et langt tyndt skab til opbevaring af glasvarer.

13. Moderne køkkenskabsdesign:

Moderne design af køkkenskabe

Dette er et U-formet moderne skabdesign, der betragtes som et primært valg for et køkken, der er forbundet med boligarealet. Skabene er lavet af slidstærkt fiber, sort og hvidt halvø stål. Den ene side af væggen har skabe til opbevaring af dagligvarer og redskaber med åbent bordplads til arbejde i køkkenet. En anden side af væggen har mere lagerplads med et sted udeladt til gas og ovn.

14. Victorian Køkken Skab Design:

Victoriansk køkkenskabdesign

Hvis du er til traditionelle designs til dit hjem, så bør disse skabe i victoriansk stil være dit første valg. Disse er lavet af mørkebrunt træmateriale og placeres hist og her på toppen til opbevaring. Der er skabe sammen med køkkenplatformen med plads til ovn og komfur.

15. Luksuriøst køkkenskabdesign:

Luksuriøst køkkenskabdesign

Hvis det er luksus, du ønsker i dit køkken, så er de bløde hvide træskabe med marmorfinish dem, du ikke kan ignorere. Der er to platforme, en hvor der er et komfur, og det har skabe i den nedre ende uden design hvidt i farven. Den anden platform er, hvor du kan skære grøntsager eller bruge det som et spisebord, og det har også skabsfod opbevaring. Det øverste område af køkkenet har skabe med et lignende design fyldt skorsten og lidt plads til ovn. Modellerne har et overdådigt præg.

16. Klassisk køkkenskabdesign:

Klassisk køkkenskabdesign

Dette er et skabdesign til et lille køkken, hvor alt opbevaringsrum kun er på den ene side og også har en spiseplads inkluderet. Alle skabe er hvide og har gyldne håndtag i kontrast til det hvide. Nogle af hylderne er gennemsigtige med glas, der viser dine smukke kaffekrus. De har også en tynd træ- og lags struktureret finish, der udføres rundt om skabene.

17. Mini Køkken Skab Design:

Mini Køkken Skab Design

Dette er en køkkenskabsstil, der er ideel til folk, der bor i studiolejligheder, der ikke har et sted at spare. Hvis du er en ungkarlsbo, der elsker at holde alt organiseret, så gå efter det! Alt indholdet i dit køkken er dækket af skabet med hylderne foran, med et sted at placere dine redskaber øverst og en bøjle til at placere dine skeer, spatler osv., Det har også en stor plads til din ovn og bordpladen har komfur i højre side og en vask til venstre.

18. Design af kinesisk køkkenskab:

Kinesisk køkkenskab design

Hvis du har et køkken og spiseplads kombineret som et med et fælles køkkenområde, så er det kinesiske design til dit skab det, du kan vælge. Skabene nedad er lavet af træ med plads imellem til mikrobølgeovn, og toppen har en hvid marmorfinish. Skabene opad har en dobbelt montering, der kommer i en kombination af gennemsigtige glasdøre og fiberdøre. Der er bøjler til at hænge det væsentlige.

19. Italienske køkkenskabsdesigner:

Design af italienske køkkenskabe

De italienske skabe er ideelle til et køkken, der har gennemarbejdede vægge. Skabene får et mere skinnende touch, hvilket får dem til at se strålende og attraktive ud. Platformen leveres med tilsluttet køleskab og mikrobølgeovn. Du kan åbne skabet ved hjælp af en udtrækkelig mulighed, der er angivet øverst i skabet. I modsætning til andre skabe har dette en blank rosenrød farve.

20. Justerbart køkkenskabdesign:

Justerbart køkkenskab design

Dette er et køkkendesign, der har yderdæksler af træ, men har justerbart metal indeni på en sådan måde, at det har plads til at opbevare redskaber til genstande, du ikke bruger regelmæssigt. Dette hjælper dig med at spare flere ting på mindre plads. Dette er bedst egnet til folk, der har mange ting i deres køkken, men mindre sted at opbevare det. Ved at imbibere denne type design kan du gemme dobbelt ting i samme område.

21. Enkelt Reol Køkken Skab Design:

Enkelt design i køkkenhylde

I stedet for et køkkenskab er dette et modulært skabsdesign, der hjælper dig med at opbevare et stort antal dagligvarer i et lille område. Det ydre rum er lavet af mørkt træ, og det indvendige område har et design i stål, der justeres korrekt, når døren lukkes. De leverede skillevægge har plads nok til at placere dine væsentlige ting omhyggeligt.

22. Køkkenskabsdesign i åben hylde:

Åben hylde Køkkenskab Design

Dette er en perfekt mulighed for folk, der har færre ting i deres køkken og derfor ikke har brug for meget sted at opbevare dem. De åbne hylder i disse køkkener er egnede til at placere de redskaber, vi bruger dagligt. Skabene i det nederste område har tykke trædøre med metalhåndtag med en stenplatform til at lægge nogle flere ting til køkkenet.

23. Vinhylde Køkken Skab Design:

Vinhylde Køkken Skab Design

Dette er et fristende design, der bruges korrekt til opbevaring af vine. Hvis du er en ivrig indsamler og en vindrikker, så har du også en interesse i at gemme dem ordentligt. En ovn placeres i midten af ​​det åbne og lukke skab. Korsdesignskabe bruges generelt til opbevaring af fartøjer og vinflasker.

24. Gårdhave Køkken Skab Designs:

Courtyard Køkken Skab Designs

Hvis du har en have, hvor du dyrker friske grøntsager, så er denne type køkken og skabene perfekte. Med grønt rundt omkring vil madlavning være så meget sjovere! Med en stenplatform er der nedenstående skabe i rustfrit stål, der har håndtag på toppen for at trække skabene ned. Det fungerer perfekt til en have eller et gårdskøkken.

25. Sekskantede køkkenskabsdesign:

Sekskantet køkkenskabdesign

Dette er en type køkken i form af en sekskant toppet med marmor. Der er to dele af platformen, den ene er komfuret, og den anden fungerer som spiseplads. Skabene er der sammen med sekskantens form, der hjælper dig med at opbevare ting, og det ydre dæksel er lavet af træ og præget mønster.

Hver del af dit hus har brug for dit særlige præg for at forskønne det, køkkenet er et af dem. Mange af os glemmer, at køkkenet bare koncentrerer sig om boligarealet og soveværelserne. Men at have et smukt og sundt køkkenområde er også vigtigt. Med listen over de 25 bedste køkkenskabsdesign kan du vælge det, der passer til dit hus, og begynde at arbejde!