10 populære ideer til design af små kontorer i 2021

Efterhånden som mange virksomheder implementerer politikken for fjernarbejde, krymper kontorlokalerne gradvist. Behovet for timen er at gå til mindre kontorer, der er fuldt udstyrede og skalerbare på samme tid. I modsætning til det traditionelle kontor, der havde et kedeligt indretning med et skrivebord og en stol, har moderne kontorer forbedret æstetik, der kan gøre din arbejdstid sjovere. I denne artikel har vi lavet en oversigt over 10 nyeste Small Office Design-ideer, der omdefinerer den måde, vi behandler udtrykket “kontor” på.!

Bedste design til små kontorer

Bedste små kontormotiver i Indien:

Her er vores 10 enkle og moderne kontordesignideer til små virksomheder. Lad os tage et kig på dem.

1. Moderne kontordesignlayout:

Moderne layout til kontordesign

Hvis du har pladsbegrænsninger, er dette rektangulære kontorlayout en perfekt idé! Du kan vælge et hjørne af gulvet for at oprette denne stilfulde lille kontoropsætning. Skub møblerne til hjørnet for at maksimere den ledige plads. Gå efter et øbord og slanke roterende stole. Skjul alle de grimme ledninger og tilføj et smukt maleri til inspiration fra arbejdstiden.

2. Minimalistisk lille kontordesign:

Minimalistisk lille kontordesign

En måde at tilpasse sig den ‘nye normale’ arbejdsstil er at prøve disse ideer til renovering af små kontorer! Du behøver ikke at bryde væggene i dit hjem ned for at oprette et hjemmekontor. Fjern i stedet det ubrugte rum i stuen eller soveværelset og væg den tomme væg til at hænge i et par hylder. Du kan tilføje nogle lys, displaystykker og en lækker stol, der ikke blokerer gangbroen.

3. Elegant design til lille kontorlokale:

Elegant design til ideel design til små kontorlokaler

Denne idé til kontorlayout kan fungere godt for både hjemmekontorer og startups. Ideen er at placere sædet til et hjørne og placere vinduet bagved for at tillade naturligt sollys. Bordet her bruges som en forlængelse af hovedskabet, hvilket er en glimrende måde at optimere den ledige plads på. Gå efter masser af trækninger og hylder for at holde alt organiseret ét sted.

4. Opsætning af små kontorer med delte skriveborde:

Lille kontoropsætning med fælles skriveborde

For virksomheder med små teams kan et kontoropsætning som dette opnå to formål – effektiv pladsudnyttelse og personlige interaktioner med kolleger. Ved at fjerne klaustrofobiske kabiner og erstatte dem med disse opdelerborde, kan du sikre dig, at mennesker arbejder sammen uden krænkelse af privatlivets fred. Et lille sofabord og en loungesofa kan dæmpe de formelle rammer.

5. Co-Working Small Office Design:

Co Working Small Office Design

Hvis du ikke er fan af formelle indstillinger, så gå efter dette kontordesign! Det er perfekt til små teams, især inden for erhverv som design, hvor interaktioner sker mellem mennesker regelmæssigt. Du skal bruge en accentsofa på hjørnet for at bryde isen og et kompakt skrivebord-cum-diskussionsbord til seriøs brainstorming. Hold væggene neutrale, og tilføj noget farverig indretning for at gøre det til et livligt rum.

6. Idé til kreativt kontordesign til små rum:

Kreativ idé til kontordesign til små rum

Bryt monotonien i et traditionelt kontoropsætning ved at frigøre din kreativitet. Tjek dette seje kontordesign, der er alt andet end kedeligt! Lyse farver som blågrøn og gul spark kan sparke din mandagsblues ud. Den legende vægindretning er både funktionel og kedsomhedsdræber på samme tid. Gå efter små borde og stole for at spare plads. Vælg gulvtæppe for et mere tilpasset look.

7. Renoveringsidé til lille kontor:

Renoveringsidé til lille kontor

Med de fleste medarbejdere, der arbejder eksternt, er det fornuftigt for kontorer at skære ned på deres gulvstørrelser. En måde at bringe alle sammen på er ved at vælge en stor åben hal og konvertere det til et mini -kontoropsætning. Dette kan gøres ved at nedbryde betonvæggene og udskifte dem med glas for at spare energi. Et minimalt skrivebord med et bevægeligt skab og stole vil gøre godt! Tilføj nogle gamle lamper for at gøre miljøet lysere, når solnedgangen går ned!

8. Rustik lille kontorindretningside:

Rustik lille kontorindretning

Hvad med at arbejde fra skoven? Inden det bliver et almindeligt koncept, kan du prøve det først uden at skulle blive skovboer. Udskift dine blanke hytter med grove træpaneler og hylder. Giv betydning for gammelt, antikt tilbehør som rustne borde, arkaiske opbevaringsbeholdere, løg og vintage stel.

9. Farverigt lille kontoropsætning derhjemme:

Farverigt lille kontoropsætning derhjemme

Konverter dit gamle studiebord til en super sjov hjemmekontoropsætning! Denne lille kontorindretningsidee er fantastisk til dem, der ser deres arbejdsområde som en forlængelse af deres finurlige personlighed. I stedet for pink kan du vælge en hvilken som helst dominerende farve efter eget valg. Tilføj masser af farverige plakater, inspirationscitater, magneter og alle dine foretrukne ting for at nyde en fredagsfølelse hver dag!

10. Sort og hvidt lille kontorlokaldesign:

Sort og hvidt lille kontorlokaldesign

Sort og hvid med et stænk Fuchsia pink kan aldrig gå galt! Denne imponerende kontoropsætning til små rum kan give dig lyst til at sidde i rummet bare for at nyde dens skønhed! Fra designerbaggrunde til solide sorte skabe og polstring minder hvert element os om fantasieland. Tilføjelse af et strejf af pink kan efterlade dig tryllebundet!

Tips til indretning af et lille kontorlokale:

Uanset om det er et hjem eller et kommercielt rum, kan disse små kontorlayouter og dekorationsideer forenkle dit job:

  • Fjern omfangsrige stykker, og udskift dem med slanke, kantede stykker, der er stilfulde og funktionelle.
  • Omarrangér møblerne, og skub dem mod væggen for at forlade det midterste rum til at bevæge sig rundt.
  • Hold siddepladsen modsat indgangsdøren for at få en ordentlig udsigt.
  • Prøv at indrette kontoret ved siden af ​​et åbent rum som et vindue eller en balkon, så du får masser af naturligt lys og luft.
  • Opret fleksible arbejdsområder i stedet for at reservere skriveborde til mennesker. På denne måde kan du minimere underudnyttelsen af ​​skriveborde.
  • Dekorer kontorerne med nogle dristige farver, kunstværker og accentmøbler for at få dit mærkes personlighed frem.

Vi håber, at du kunne lide disse fantastiske ideer til små kontordesign. Opsætning af et eksklusivt arbejdsområde kan forbedre din kropsholdning og kan få dig til at blive disciplineret. Du kan også få noget privatliv fra kaoset fra støjende mennesker omkring dig. Så tror du, at det er værd at have et hjemmekontor, eller vil du foretrække et samarbejdsrum i stedet?