15 nyeste kontormøbler med billeder i 2021

Kontorskabsdesign har løbende udviklet sig gennem årtierne for bedre at passe til arbejdets art og tilpasse sig arbejdernes behov. Det indebærer integration på forskellige niveauer for at lette samarbejde mellem medarbejdere og også give en vis grad af autonomi til arbejderne, hvilket øger hukommelse og produktivitet.

Seneste kontormøbler med billeder i 2019

Teknologi og omkostninger skal også tages i betragtning, mens man tager hensyn til medarbejdernes komfort på deres arbejdsplads. Men hvis kontorer er designet, som folk ønsker, at de skal være, frem for steder med træls og slogging, har effektiviteten vist sig at stige dramatisk. Oprettelse af et tilpasset arbejdsområde til din medarbejder sikrer, at de klarer sig til deres højeste niveau.

Bedste kontormøbler i Indien:

Kontoret svarer til et andet hjem for de fleste af de ansatte, der arbejder der. Hvorfor ikke gøre det lige så behageligt som deres hjem at øge produktiviteten? Her er vores 15 moderne, men alligevel produktive kontorkabinedesign til dit arbejdsområde, der vil give dig tiltrængte ideer, mens du forvandler dit kontor.

1. Moderne Office Cubicle Design:

Moderne kontorskabe Design

Disse moderne kontorkabiner vil helt sikkert lokke dine medarbejdere til at yde deres bedste for dig. Dette design ser ret futuristisk og unikt ud. Det vil give dit kontor et ultramoderne og innovativt image og øge medarbejdernes produktivitet med spring og grænser. Dette design fremmer konceptet om åbenhed, hvor alle kan interagere frit, og på samme tid giver delerne noget tiltrængt privatliv for alle. Det har også en minimalistisk tilgang til møbler og skaber et rodet arbejdsområde. Det giver et strategisk ansigtsløftning til hele kontoret og har rigeligt lys og ventilation.

2. Design af kontormøbler:

Kontormøbler Skabdesign

Dette fede kontorsskabsdesign er velegnet til virksomhedskontorets arbejdsaktiviteter, da det kommer med et stort skrivebord med indbyggede skuffer, et skab og masser af plads til at tilpasse til ens behov. Denne arbejdsindstilling med en rustik træfinish holder hele arbejdsområdet rent og organiseret. De er minimalistiske og klassiske og ideelle til en hektisk arbejdsdag. Det vil helt sikkert inspirere dig til at være din produktive bedst på arbejdet.

3. Small Office Cubicle Design:

Design af små kontorer

Dette kontordesign er velegnet til små kontorer, da de kan konfigureres og tilpasses den tilgængelige plads. Det er praktisk og let tilgængeligt. Det fremmer et åbent kontorkoncept og opfordrer folk til at diskutere og tale om arbejde med at øge kreativiteten. Det er fremragende til et interaktivt arbejdsområde og også lommevenligt. De unikke stole er et glimrende alternativ til de kedelige sidde-stole og skaber et unikt, opløftende arbejdsområde for at inspirere dine medarbejdere.

4. Store kontorkabiner:

Store kontorer

Tilføj et strejf af åbenhed til dit kontor med disse store skabsdesigner. Der er store individuelle arbejdsstationer med skuffer og kan tilpasses efter ens behov. Skillehøjden er perfekt til at opnå en følelse af åbenhed og samtidig bevare det personlige rum og privatliv. Meget i trend, dette design er fremragende til en produktiv arbejdsmiljø og ser moderne ud, men stilfuld.

5. 8 × 8 kontorrum:

8x8 kontorskabe

Dette smukke kontordesign har 8*8 kabiner, som giver en fantastisk arbejdsstation for medarbejderne. Hvert skrivebord har sit eget skab og skuffer, hvilket giver privatliv og organisation, og øger også ydeevnen ved at minimere distraktioner fra andre arbejdere. Hele teamet kan om nødvendigt integreres, da arbejdsstationerne er placeret strategisk i midten af ​​rummet, forbundet til hinanden. Det er perfekt til en afslappet og trendy arbejdsmiljø blandt unge.

6. 4 × 4 kontorskabe:

4x4 kontorskabe

Dette er den traditionelle 4*4 kontoropsætning, som stadig nogle foretrækker. Det giver en stor grad af uafhængighed og privatliv, der er velegnet til en virksomhed eller virksomhedskontor. Det er især velegnet til arbejde med en høj koncentration og støjreduktion. Det er virkelig her, hvor mange gode ideer materialiseres på grund af det fantastiske arbejdsområde, denne kabine tilbyder. Det ser meget minimalistisk ud, men alligevel sejt.

7. 6 × 6 kontorskabe:

6 X 6 Kontorskab

Dette kontoropsætning er en større variant af det konventionelle 6*6 kabinedesign. Det giver et behageligt rum og møbler, der er velegnede til problemfrit arbejde på kontoret. Højere skillehøjde sikrer privatliv og fokus, mens interaktion også er glat, hvis det kræves. Det ser meget stilfuldt ud og er velegnet til teamledere og mere højtstående medarbejdere i en virksomhedsopsætning.

8. Design af glaskontorskab:

Disse glaskontorskabe er indbegrebet af moderne stil og elegance. De giver tilstrækkelig social afstand mellem medarbejdere, hvis nogen skulle være syge, samtidig med at de sikrer gennemsigtighed og effektivitet i arbejdet. Det fremmer teamwork og giver samtidig personlig plads og privatliv. Dette kontorsskabsdesign ses normalt i avancerede virksomheder og virksomhedskontorer.

9. Færdiglavede kontorkabiner:

Færdiglavede kontorkabiner

Disse færdige kontorkabiner med høje skillevægge er perfekte til en kommerciel virksomhed uden eller minimale distraktioner. Det giver tilstrækkelig personlig plads til hver medarbejder og hjælper også med at holde det organiseret med skuffer. De sparer byggeomkostninger og tid og sparer også plads og er derfor velegnede til små kontorlokaler.

10. Moderne kontorkabiner:

Moderne kontorkabiner

Disse buede kontorkabiner er stilfulde og moderne. De giver tilstrækkelig afskærmning fra andre arbejdstagere for at sikre privatlivets fred, samtidig med at de sikrer interaktion med paneler på lavt niveau for at fremme teamwork. Hvem sagde, at effektivitet altid skal være kedeligt.

11. Rustikt kontorskabsdesign:

Rustikke kontorer i træ

Dette er et fantastisk kontoropsætning med rustik træfinish i farvevariationer. Det er glimrende for mennesker, der gerne vil interagere på deres arbejde og også være i stand til at arbejde selvstændigt på deres egne arbejdsstationer. Disse er perfekte til et tidløst design, gammelt, men stilfuldt og fremmer en fantastisk arbejdsmiljø.

12. Dobbeltdækker -kontorskabe:

Dobbeltdækker Kontorskabe

Dette er det nyeste kontorskabsdesign i 2020. Det er et unikt design, der indeholder det ene skrivebord bygget over det andet. Det bevarer arbejdsområdet og er velegnet til små arbejdsområder. Det gør også samarbejde let mellem to medarbejdere, hvis det kræves.

13. Herman Miller Office Cubicles:

Herman Miller Kontorrum 1

Disse kontorarbejdsstationer er designet til at øge den enkelte skrivebordsplads, reducere rod og hjælpe dig i organisationen. Det er en fantastisk måde at pifte din arbejdsplads op, mens du også går let på lommen. Det giver medarbejderne et åbent rum, hvilket øger ydeevnen og fremmer interaktion, også med lave skillevægge.

14. Hon Office Cubicles:

Hon Office Cubicles2

Denne smukke kontorskab var klart designet med sine medarbejderes behov i tankerne. Det er en rummelig arbejdsstation til to, med tilstrækkeligt skrivebord og skuffer. Møblerne ser slanke og ultramoderne ud og vil helt sikkert motivere dit team til at arbejde ekstra hårdt for dig.

15. Bedste kontorrum:

Bedste kontorskabe

Dette åbne kontorlayout med lave skillevægge forbedrer teamwork og samarbejde. De fremmer interaktion og fritflydende idéer. Det giver også en vis grad af personlig plads, samtidig med at det giver mulighed for relativt let kommunikation. Møblernes lyse solrige farve er også visuelt stimulerende og giver en fantastisk arbejdsmiljø.

En arbejdsplads får en komplet makeover med strategisk placerede og designede kontorkabiner. Det forbedrer arbejdsmiljøet og multiplicerer medarbejdernes effektivitet fænomenalt. Næste gang du vil renovere dit kontor, håber vores fantastiske samling af de nyeste og mest populære kontormodeller hjælper dig med at nå dine mål. Lad os vide, hvilken du kunne lide mest i kommentarfeltet herunder.