25 kreative kontorinteriørdesigner med populære fotos

Vidste du, at en person i gennemsnit bruger 90000 timer i sit liv på sin arbejdsplads? Arbejde er blevet en lige stor del af alles liv ved siden af ​​det personlige liv. At have et kreativt kontorindretning spiller en væsentlig rolle i, hvordan du opfatter det sted, du arbejder.

At have ordentlig interiør inspirerer folk til at arbejde mere effektivt og får det til at føles som deres eget. I denne artikel præsenterer vi dig for de bedste kontorindretninger, der hjælper dig med at forny dit kontorarbejde.

Bedste kontorinteriørdesign

Bedste kontorinteriørdesign i Indien:

Her er vores 25 enkle og moderne kontorinteriørdesign med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Lille kontorindretning:

Indretning af mindre kontorer

Den maksimale udnyttelse af rummet er det, der gør et lille kontorindretning mest effektivt, da det rum, du har, er forholdsvis mindre. Interiøret i dette design har vægmonterede hylder sammen med et vægmonteret bord, der efterlader alt gulvplads uberørt. Der er to smarte pærer på væggene, der står i kontrast til den brune vægfarve i rummet. Du kan placere vigtige filer og dokumenter på hylderne, så dit arbejdsområde er gratis. Stolen giver nok komfort, der får dig til at arbejde komfortabelt.

Læs mere: Bedste design til små kontorer

2. Kontorhytte Indretning:

Kontorhytte Indretning

Mange kontorer har hytter til personer med forskellige betegnelser. Dette er et af de bedste kontorhuseinteriørdesign, hvor du kan finde glasvægge på den ene side, hvilket giver dig en perfekt udsigt. Der er store hylder med glasdøre, der får det til at se sofistikeret ud. Et enkelt bord med et skab i siden giver dig et sted at opbevare ting sammen med askefarvede sofaer i siddeområdet. Der er en lysekrone i midten af ​​rummet, som er enkel, men elegant. Hele opsætningen af ​​stedet går hånd i hånd, hvor alt står passende til moderne kontorindretning.

Læs mere: Moderne kontorkabinedesign

3. Kontorets indvendige vægdesign:

Kontors indvendige vægdesign

Dette er et enkelt kontorlokale, hvor folk enten har kreative møder eller sætter sig ned for en hurtig madpause. Dette er et kontorindvendigt vægdesign, hvor hele rummet har ringe eller ingen indretning undtagen væggen på den ene side. Der er et stort vindue på den ene side med skodder, der hjælper dig med at åbne og lukke det efter dit behov. Der er et enkelt bord og stole i midten med korrekt belysning, der oplyser rummet. Hovedattraktionen i dette værelse er de enkle, men unikke, farverige træplader på væggen, der gør det mere tiltalende.

4. CA -kontorindretning:

Ca Kontorindretning

Selvom layoutet på hvert kontor er næsten ens, er dette et passende CA -kontorindretning, hvor nogle ting tages i betragtning. Vægfarverne og gulvene er hvide med en farvetone til grå, hvilket får kontoret til at se dystert ud. Der er et enkelt bord med en stol, der er behagelig nok til at sidde hele dagen lang, sammen med stole på modsatte sider, der har plads til kunderne. Der er en kombination af indbyggede og hængende lamper rundt i rummet. Der er en stor glasdør, der gør den lydisoleret, men også ser elegant ud.

5. Arkitektur Kontor Indretning:

Arkitektur Kontor Indretning

Hver person har en anden ide om, hvordan deres kontor skal være. Dette er en perfekt symbolisering af et arkitektkontorindretning, der er fyldt med unikke og ekstraordinære designs, der ser attraktive ud. Udseendet fra den ene side af det er slankt og rektangulært, med hvid farve, der hovedsageligt bruges til gulve og vægfarver. Der er en 3D -type look på loftet, der stikker ud, hvilket giver en chance for at vise designs sammen med få rammer på naturens vægge. Trapper går nedenunder, der kan rumme et par mennesker.

6. Office MD Room Interior Design:

Office Md Room Indretning

En administrerende direktørs kontor er den rummelige i ethvert kontor, der skal være rodet. Dette er et stort kontor -MD -værelse med enkel indretning. Der er et stort L-formet bord i midten med en mørkebrun og hvid kombination sammen med en behagelig stol. Der er to sofaer på det ene hjørne af rummet og et stort skab på bagsiden af ​​stedet til opbevaring af ting. Der er minimal indretning, som får rummet til at se elegant ud.

7. Hjemmekontors interiør:

Interiør i hjemmekontoret

Mange af os har en arbejde hjemmefra -situation i disse dage. Dette er et perfekt eksempel på hjemmekontorets interiør, hvor det blander komforten i dit hjem sammen med de nødvendige ting, der er nødvendige for at du kan oprette et kontor. Vægfarven er en simpel hvid, der står i kontrast til trægulvet sammen med de enkle lyse træmøbler. Bordet er enkelt, der kan rumme to personer med kun de nødvendige ting som en computer, natlampe og et kaffekrus. Der er to væghængende hylder, der kan rumme små planter sammen med nogle trofæer.

Læs mere: Seneste hjemmekontorsdesign

8. IT -kontorindretning:

Det kontorindretning

Dette er et perfekt eksempel på indretning af kontorlokaler, især som it -firmaer, hvor der er et stort antal medarbejdere, der arbejder rundt. Systemet er enkelt, med hvidfarvede vægge og har store glasvinduer, der holder luftstrømmen fri. Der er en række sorte hængelys i midten af ​​rummet og vandrette lys, hvor medarbejderne sidder. Bordene er enkle, med en skillelinje imellem. Det kan placere to personer på hver side af bordet med komfortable stole.

9. Kontorreception Indretning:

Kontorreception Indretning

Receptionsområdet i det første, folk lægger mærke til, når du kommer ind på et kontor. Dette er en simpel kontorindretning, hvor der er en typisk farvekombination med askefarvede vægge, der matcher gulvet. En del af loftet er malet orange, der matcher logoet og stolen i indgangen. Belysningen i dette rum er forsynet med stilfulde vandrette og lodrette pærer.

10. Kommercielt kontorindretning:

Kommercielt kontorindretning

Dette er et perfekt eksempel på en kommerciel kontorindretning, hvor der kun er ringe eller ingen kunst, men en skildring af forretningen. Loftet i rummet har tynde plader med en kombination af indbyggede og hængende lamper. Der er glashytter på den ene side af rummet, og den anden side har et langt bord lavet af simpelt træ, der kan rumme otte personer i høje stole. Der er et køkkenrum i den ene side med et stativ på en væg til at placere mange ting. Planter i hjørnerne af rummet tilføjer indretningen.

11. Executive Office Interiør Design:

Executive Office Interiør Design

Dette er et udøvende kontorindretning med overvejende grå farve på gulvet og hvide vægge. Loftet har store firkanter som falskloft med indbyggede lys. Der er et træbord i midten med en computer på toppen og en stol med behagelige siddepladser. Der er et rektangulært LED -display på væggen, der har tynde rektangulære striber i baggrunden. Enkle vaser og en plante på hver side af et træpanel, der stikker ud fra væggen, får det til at se smukt ud.

12. Industriel kontorindretning:

Industriel kontorindretning

Hvis du har et rustikt arbejdsområde, ser dette industrielle kontorindretning passende ud uden at ændre rummets originalitet. Der er store glasvinduer på den ene side af murstensvæggen. Der er to borde kombineret i midten på begge sider af rummet. Der er vægmonterede hylder på væggen, der indeholder bøger og dokumenter med et bord under det med plads til mindst fem personer. Kobberfarvede pærer hænger ned, der tilføjer looket.

13. Kontormøbler Indretning:

Kontormøbler Indretning

Møbler på ethvert kontor gør hele forskellen i, hvordan rummet ser ud. Dette kontormøbelindretning ser perfekt ud på et rummeligt kontor. Bordet er lavet af mørkebrunt træ med enkle hvide kantlinjer på hver side af bordets øverste del med et skab på den ene side af bordet. Der er en bærbar computer på bordet og efterlader pladsen rodfri. Der er en hylde på bagsiden af ​​væggen med designerhylder til at placere enkelt udstyr sammen med bøger.

Læs mere: Bedste design af kontormøbler

14. Skandinavisk kontorindretning:

Skandinavisk kontorindretning

Skandinavisk kontorindretning har været relevant tidligere, nu og endda i fremtiden. Dette er et design, der har en subtil linjefinish, hvor det meste af det naturlige lys kommer fra glasvinduerne i hele rummet. Det minimalistiske design og den simple farvepalet er nogle af de fremtrædende træk ved skandinaviske designs. Loftet har flade strukturer, der danner en cirkel med lys hængende ned. Pantlivet omkring dette kontor øger den komfort, du leder efter i rummet.

15. Åbent kontorindretning:

Åbent kontorindretning

Det generiske udtryk, der bruges til arkitektur og indretning, kaldes også en åben plan. Denne åbne kontorindretning har store rum uden private kontorer eller individuelle kabiner. Der er en række borde med forskellige materialer og stole, der følger med dem. Der er hængende lys i hele rummet, der belyser rummet. Der er nogle komfortable sofaer midt på kontoret, hvor du kan slappe af.

16. Grønt kontorindretning:

Grønt kontorindretning

Farven grøn er meget sjælden og kan ikke let findes. Dette er et perfekt eksempel på det grønne kontorinteriør, hvor siddepladserne og skillelinjen mellem siddepladserne er grønne. Der er lidt eller ingen indretning i dette rum, hvilket får det til at se helt officielt ud. Tre lange borde kan rumme seks personer på hver side af bordet med en skillelinje imellem. Der er et hvidt skab i den ene ende af rummet med et maleri med sort baggrund og grønne striber.

17. Minimalistisk kontorinteriør:

Minimalistisk kontorinteriør

Designmetoden med funktionelle møbler med højst to farvekombinationer fungerer perfekt til dette minimalistiske kontorinteriør. Trægulvet med de hvidfarvede vægge blander sig. Det lange bord, der kan rumme mindst tolv personer med kegleformede hængelys fra loftet. Der er store glasvinduer på den ene side af væggen og glasskydedøre på den anden side.

18. Funky Office Interiors:

Funky kontorinteriør

At bryde rytmen i de rutinemæssige kontorlokaler er, hvordan du kan designe funky kontorinteriør, der tilskynder folk til at arbejde effektivt. Dette kontorlokale har en glasdør på den ene side med en åbning. I midten er en lille PVC -bordplade med komfortable orange stole. Der er to hængelamper i form af pærer lavet af tynd bambus med en pære i sammen med indbyggede lys i loftet. Væggen på den ene side af rummet har en sort baggrund fyldt med farverige cirkler fyldt med en repræsentation af moderne kunst, hvilket gør den skiller sig ud fra de andre rutinemæssige designs.

19. 3d kontorindretning:

3d kontorinteriør

At designe et kontorlokale er ingen spøg; mange faktorer spiller ind. Planlægning af et 3D -kontorinteriør er, hvordan du kan visualisere, hvordan dit kontorlokale kan se ud, før du implementerer det. Det grå, glatte gulv supplerer det hvide loft med firkanter, der stikker ud af det. Det grønfarvede glas i midten med et sort glas omkring, der danner en skillevæg i rummet. Der er to borde på hver side med skabe til hver person.

20. Moderne kontorindretning:

Moderne kontorinteriør

I modsætning til moderne design fokuserer dette moderne kontorindretning på de afrundede linjer med bløde møbler. Den senere del af det 20. århundrede er repræsenteret i dette design. Bordet er i form af et omvendt L med et skab i den ene side og ledigt benplads under bordet. Bagsiden af ​​bordet er en glasvæg med to rektangulære vægplader skiftevis med glas på den ene side med tre lamper fastgjort øverst. Der er et lille tebord med en stol i det ene hjørne og en plante på det andet hjørne.

21. Kontorindretning i træ:

Kontorinteriør i træ

Dette er en smuk fremstilling af træindretning, hvor mere end 80 % af interiøret er lavet af træ. Loftet har træpaneler, der er ild-, vand- og fugtsikre. Den ene side af rummet har et stort glasvindue med skydedæksler, der kan åbnes og lukkes alt efter dit behov. Der er rækker af tabeller med skillelinjer mellem medarbejderne. Hver bordrække har et mellemstort træskab til opbevaring af vigtige filer.

22. Japansk kontorindretning:

Japansk kontorindretning

Harmonisering af naturen med minimale møbler er nøglen til et japansk kontorindretning. Værelset er fyldt med møbler lavet af bambus med enkle dystre farver sammen med et flerfarvet tæppe på gulvet. Opdeleren i midten af ​​rummet har en hylde til opbevaring af bøger på den ene side og lang skammel på den anden side. Væggene har store glasvinduer med en sofasæder langs grænsen med borde foran dem.

23. Farverige kontorinteriører:

Farverige kontorinteriører

Hvert kontor har brug for et rum, hvor intellektuelle diskussioner finder sted, og disse farverige kontorinteriører er et perfekt eksempel. Væggene i dette rum har lærredstryk af blade med en blanding af grønt og en gulvmåtte på gulvet tilføjer hele indretningen af ​​rummet i modsætning til trægulvet. To orange sofaer med et tebord på den ene side af rummet og en tre-personers sofa i midten gør dine siddepladser meget komfortable. Der er et stort whiteboard på væggen, hvor du kan skrive ting ned.

24. Kontorlobby Indretning:

Kontorlobby Indretning

Dette kontorlobbyindretning har et højt loft med en slank sølvfinish. Der er et stort modtagelsesområde mod væggen, hvor en rulletrappe går ned. Kontorrummet ser premium ud, hvilket betyder blandingen af ​​stil og funktionalitet i interiøret i lobbyområdet. Loftet har tynde huler med lille indbygget lys for enden af ​​linjen. Belysningen reflekterer gulvet og væggene, så det ser smukt ud.

25. Overdådigt kontorinteriør:

Overdådigt kontorinteriør

Hvem siger, at arbejdsområdet skal være formelt. Dette er et overdådigt kontorinteriør, der udnytter rummet effektivt med stilfuld indretning. Træpanelloftet med små indbyggede lys lyser rummet op. Møblerne i dette værelse er moderne, med en smuk finish samt funktionelle. De traditionelt og klassisk udseende sofaer i midten med et glas tebord øger rummets skønhed. Træ er det primære materiale, der bruges i dette rum uden at ignorere stilkvoten. Glasvinduerne rundt i rummet giver det en sofistikeret følelse.

Uanset placeringen af ​​dit kontor spiller interiøret en afgørende rolle i at skabe en perfekt stemning og miljø for alle at arbejde. Det behøver ikke at være hårdt at skabe et indbydende arbejdsområde for ældste og årtusinder. Opdater dit arbejdsområde ved hjælp af disse luksuriøse kontorindretninger, så det øger arbejdsproduktiviteten ved at skabe et behageligt miljø for medarbejderne.