9 Bedste & sikkerhedskontor til kontorskabe med billeder

For ethvert kontor bortset fra ordentlig infrastruktur og interiør har skabet uundgåelige og vigtige møbler, da alle vigtige dokumenter på kontoret kan opbevares. Skabene sikrer fuld sikkerhed for værdigenstande mod tyveri eller pilferage. Skabene fås også i metaller, plast eller træ og stål og er modstandsdygtige over for kemikalier, bakterier samt metalskabe er også modstandsdygtige over for ilden. Her fik vi 9 bedste og beskyttende kontorskabsdesign med billeder.

Seneste & Beskyttende design til kontorlokaler i Indien:

Her er vores 9 enkle og moderne kontorskabe med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Elektronisk Office Locker Design:

Seneste & amp; Beskyttende design til kontorlokaler

Disse typer skabe eller pengeskabe har alle former for ny teknologi, der sikrer sikkerhed og er endda lirkebestandige. For at åbne denne type pengeskabe kræves særlige koder, så ingen kan åbne disse skabe. Da teknologien har advent, er pengeskabe sikret med dunketryk, så kun den ansvarlige kan åbne pengeskabet. Det er grunden til, at disse pengeskabe også er nyttige på kontoret til at opbevare værdifulde dokumenter og valutaer.

2. Office Locker -designs til medarbejdere:

Bedste & amp; Designideer til sikkerhedskontorskabe

Her er de flere skabe i skabsform til kontorets ansatte. Af sikkerhedsmæssige årsager tillader eller tillader mange kontorer ikke medarbejdere at bære personlige ejendele. Så disse skabe bruges til at opbevare eller opbevare medarbejderens værdigenstande.

3. Metal bevægeligt kontorskabsdesign:

Metal bevægeligt kontorskabsdesign

Skabet er bygget af hårdfør aluminium, hvilket sikrer indholdet. Denne type skabe bruges generelt til at gemme en virksomheds værdifulde filer eller andre dokumenter. Skabet har en holdbar pulverlakeret finish og modstår endda marring og flis. Den har små ruller, der bevæger sig 360 grader, hvilket muliggør let bevægelse inde på kontoret.

4. Holdbart kontorskabsdesign:

Holdbart design til kontorlokaler

Lille kontor eller fagfolk, der driver deres eget kontor, kræver små skabe til opbevaring af vigtige dokumenter. Denne type små robuste, holdbare skabe er ideelle, da de kan opbevares et lille sted. Skabet fås i mange størrelser og farver, og du kan hente en efter brug.

5. Vertikal opbevaring Office Locker Design:

Vertikal opbevaring af kontorlokaler

Dette er de fire-lags holdbare velsvejste stålskabe designet i lodret format. Dørene har ventilerede huller for korrekt luftcirkulation. Da skabet har en lodret struktur, kan det placeres eller opbevares et lille sted, og alle de vigtige dokumenter kan gemmes i det.

6. Metal Office Locker Design:

Metal Office Locker Design

Det modulære skab matcher interiøret i anden kontoropbevaring, så skabet ikke skiller sig ud eller ser anderledes ud på kontoret. Skabet er lavet af robust stål og har mange aflåselige mekanismer, der sikrer sikkerheden for ejendele, der holdes inde. Enheden har fantastiske siddearrangementer, der giver let adgang til lavskabe.

7. Skabe Nøgle mindre Office Locker Design:

Skabe Nøgle Mindre Office Locker Design

Disse typer nøglefri skabe er det nyeste og populære valg til kontorer, der har en udfordrende atmosfære. Skabets skabe har nøglefri adgang, du skal bare indtaste firecifret kode, den er låst, og du kan gå. Som generelt har et skab nøgler og låse, der kan gå i stykker, men nu går du nøglefri og sikrer sikkerheden.

8. Design af træskabe:

Kontorskabsdesign i træ

Skabet er lavet af robust, holdbart og naturligt fibertræ og har et skinnende og tiltalende udseende. Skabet har pålidelige låsesystemer med rustfrit stålhåndtag til let at åbne skabet.

9. Plast Office Locker Design:

Design af kontorlokaler i plast

Skabene er designet af højkvalitets plastmateriale og har et højt mekaniseret låsesystem, der sikrer værdien af ​​værdier. Skabene er ret omkostningseffektive og fås i en meget sej farvekombination.

Skabene er designet med den fantastiske funktion, farver og dens tilgængelige i mange størrelser og niveauer og med høje sikkerhedsniveauer, og du kan vælge den efter kontorbrug og infrastruktur. Disse er de bedste kontorskabe, der findes på markedet.