15 legújabb, nyitott konyha kialakítás képekkel 2021 -ben

A nyitott konyha napjaink legújabb trendjévé vált, mivel kiváló sokoldalúságot kínál a szűk hely és életmódunk számára. A funkcionalitás növelése érdekében elengedhetetlen, hogy ezeket a területeket úgy alakítsák ki, hogy azok összhangban legyenek a ház többi részével. Okos tervezési ötletekre van szükség a nyitott konyha kialakításakor, amelyek funkciójukban a lehető legjobbat tudják kihasználni, miközben minden terület zökkenőmentes és rendszerezett marad. Bonyolultan hangzik? Ne féljen, mert az alábbi cikkben mindent leegyszerűsítettünk Önnek a nyitott konyha ötletekkel kapcsolatban, olvasson tovább, hogy többet megtudjon.

A legújabb nyitott konyhatervek 2020 -ban

Nyitott konyhai elrendezési ötletek:

 • Először tervezze meg az elrendezést, hogy kijelölhesse az előkészítési, főzési és étkezési területeket, hogy elkerülje a későbbi zavart.
 • Próbálja a lehető legegyszerűbben és legegyszerűbben tartani, és ne bonyolítsa túl a dekorációt. Ellenkező esetben a konyha szinkronban lehet a ház többi részével.
 • Meghatározhatja és elhatárolhatja a nyitott konyhát különböző padlózatokkal, de győződjön meg arról, hogy nem ütközik túlságosan a meglévővel, és mindkettő kiegészíti egymást.
 • A konyha elrendezésének funkcionálisnak és családbarátnak kell lennie.
 • Válassza ki a konyha színpalettáját és berendezését, szem előtt tartva a ház többi részének színeit. Nem szeretné, ha a konyha elidegenedne a ház többi részétől.
 • Jól tervezze meg konyhájának működő elemeit a rendelkezésre álló legújabb technológia szerint.
 • A legfontosabb, hogy tartsa be a költségvetését, mivel nagyon könnyen elragadtatható, különösen akkor, ha az internet annyira megkönnyítette a vásárlást.
 • Tegye gyermekbaráttá a konyhai teret görbék létrehozásával és a veszélyes területek átalakításával a konyhában, hogy gyermekbiztos legyen.

A legjobb nyitott konyhai minták Indiában:

Íme a mi 15 egyszerű és modern, nyitott konyhánk kialakítása az Ön házához, amelyek nagyon szükséges ötleteket adnak otthona tervezése során.

1. Nyitott konyhai tervek indiai házakhoz:

Nyitott konyhai tervek indiai házakhoz

Ennek a modern konyhának van egy központi szigete mosogatóval és tárolószekrénnyel, egyben étkező is. A hűtőszekrény és a tárolóegységek a falra vannak szerelve, helytakarékosan, a szomszédos főzési és előkészítési területtel. Ez a terv friss, nyitott hangulatú, anélkül, hogy szűknek érezné magát, mivel nincsenek falak az étkező és a konyha elrendezése között. A sziget arra szolgál, hogy elkülönítse a nappalit az étkezőből, és funkciót is biztosít. Az elegáns szürke színek és a hozzájuk illő felső lámpák megkülönböztető megjelenést kölcsönöznek az egész területnek.

2. Nyitott konyha belsőépítészet:

Nyitott konyha belsőépítészet

Ebben a modern konyhában a konyha munkaelemeiben famegmunkálás történt, légszívóval és helytakarékos szerelt szekrényekkel. Az ülősarok illeszkedik a fa felülethez. A dekoratív függő lámpák drámai hangulatot kölcsönöznek a konyhának, miközben kiváló megvilágítást biztosítanak. Az elegáns bútorok, a pazar szőnyegek és a kerti területre nyíló tolóüvegajtók kiegészítik a konyha hangulatos megjelenését.

3. Nyitott konyha kialakítása kis házhoz:

Nyitott konyha kialakítása kis házhoz

Ennek az elrendezésnek az egyik elsődleges célja a korlátozott rendelkezésre álló terület maximális kihasználása volt. A falra szerelt tárolószekrények hatékonyan szolgálják ezt a célt. A konyha és a ház többi része közötti elválasztó terület étkezőbárként is szolgál. Az elegáns bárszékek illeszkednek a konyhapulthoz, míg a dekoráció a nappali színéhez és összetartó érzést kelt. A nagy, elegáns ablakok, amelyek természetes fényt engednek be, érdemes ellopni ezt a nyitott konyha ötletet.

4. L alakú nyitott konyha kialakítás:

L alakú nyitott konyha kialakítás

Szeretjük a nyitott konyha koncepcióit, amelyek zökkenőmentesen illeszkednek a ház többi részéhez, mint ez. Az L alakú kialakítás a beépített tároló- és készülékkoncepcióval funkcionálisnak és praktikusnak tűnik. A legjobb az egészben, hogy az összes alapvető konyhai készüléket könnyedén elrejti a dekoráció, és ez az, ami ezt az ötletet megkülönbözteti. A dekoráció és a kivetítő fények sötét akcentusa letisztult, modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhának.

5. U alakú nyitott konyha kialakítása:

U alakú nyitott konyha

Ez az U alakú kis konyha meglehetősen világos és hívogató, és tökéletesen illeszkedik a központi nappaliba. A nagy konyhákban megtalálható összes funkcionális elemet tartalmazza, mint például a légszívó, a tároló, a két mosogató stb. Szeretjük, hogy a sütő szépen elrejthető a falban, könnyen hozzáférhető, de sok helyet takarít meg. A színpaletta illeszkedik a ház többi részéhez, és élénk megjelenést kölcsönöz az elrendezésnek.

6. Nyitott konyha bejárati kialakítása:

Nyitott konyha bejárati kialakítás

Nagyon szeretjük ezt a nyitott bejáratú konyhai koncepciót, amelyet a design és a színpaletta vezérel. A faburkolat világosabb árnyalatú a konyhában, és a bejárati bejárat sötétebb faburkolattal határolja el a lakótér többi részétől. A bejárat némileg ellentétes az étkezővel, és a beépített tárolószekrényekkel is funkcionális. A bejárat tetején található grafikai panelek szemet gyönyörködtetőek és pörgősek és hűvösek.

7. Kereskedelmi nyitott konyha kialakítása:

Kereskedelmi nyitott konyha kialakítása

Itt a tervező monokromatikus palettával kötötte össze a konyhát a ház többi részével. A sötét fa kivitel elegánsnak és hívogatónak tűnik, a konyhai eszközök pedig beleolvadnak a fafaragásba. A függő lámpák és a világosabb padlózat némileg ellentmondanak a koncepciónak, és javítják a hely általános esztétikáját. Az elegáns étkező bár nagyon modern megjelenést kölcsönöz a konyhának.

8. Kortárs nyitott konyha:

Kortárs nyitott konyha

Ennek a konyhának a díszes részletei folyékonyak és mindenhol figyelni kell. A mozaik gránit kialakítás a főzőterülettől a központi szigetig és az étkezőig terjed, és a teret jobban felerősíti, mint amilyen valójában. A hozzájuk illő székek és felső lámpák kiegészítik ennek a modern, városi térnek a látványát. A legjobb része ennek a konyhai koncepciónak az extra tárolóterülete és továbbfejlesztett funkcionalitása.

9. A legújabb nyitott konyha kialakításai:

A legújabb nyitott konyhai tervek

Ez a konyha azt bizonyítja, hogy nem kell hosszú helyet szentelnie a konyhának. Itt a konyha illeszkedik a ház hangulatos sarkába, és az étkező és a szoba szélén jól illeszkedő hűtőszekrény határolja. Ez az ötlet kiváló, mivel a szakács a konyhában dolgozva beszélgethet a családdal és a vendégekkel. A rendelkezésre álló nagy étkező szintén alkalmi környezetet teremt a vendégek számára, hogy csevegjenek, bár a hely korlátozott. A székek szürkéje gyönyörűen ellentétes a konyha fehérjével, és elegáns megjelenést kölcsönöz.

10. Nyitott konyhatervező fal:

Nyitott konyhafal tervezés

Ha van egy kis konyhája, fontolja meg a konyha fal körüli építését. Itt a pult elrendezése a falak mentén található, és a központi sziget elválasztóként, valamint alkalmi ülésként szolgál. A falra szerelt tárolószekrények helyet takarítanak meg, és az egyik fal mentén lévő ablakok természetes fényt engednek be, amely megvilágítja az egész területet. A faburkolat természetesen a központi nappaliba ömlik, és könnyedén ötvözi a konyhát a ház többi részével.

11. Fehér nyitott konyha ötletek:

Fehér nyitott konyha ötletek

Ez a világos fehér konyha varázsát sugározza, ülőhelye, tárolója és munkalapja márványfehér színű. A nyitott polcok és a széles páraelszívó a csillárlámpákkal együtt tökéletesen kiegészítik a dekorációt. A sötét fából készült ajtó és a kék főzőlap némi ellentétet kölcsönöz a fehér konyhának, így elegánsnak és csiszoltnak tűnik.

12. Nyitott konyhai bútorok tervezése:

Nyitott konyhai bútorok tervezése

Ez a modern nyitott konyha koncepció tökéletesen bemutatja a világítást és a színeket. A konyha munkaelemeiben található semleges hangok lehetővé teszik a kékeszöld színű tárolószekrények kiemelkedését. Az üvegfények és a nyitott polcok csillogást kölcsönöznek az étkezőnek. A különböző padlóburkolati minták körülhatárolják a konyhát, és kiegészítik a többi padlót is. Az elegáns bárszékek eleganciát kölcsönöznek a konyhának, és lehetővé teszik a folyékonyságot az ülés és a nappali között.

13. Nagy nyitott konyha kialakítások:

Nagy nyitott konyha kialakítások

Ez a gyönyörű nyitott konyha egy időtlen stílusú konyhai átalakítás. A konyhai eszközök könnyedén el vannak rejtve a fehér konyhában, míg a központi sziget alkalmi ülősarokként szolgál, tárolóval is. A kibővített konyha nagy étkezőasztallal rendelkezik, így barátságosabb a vendégek szórakoztatása. A függő lámpák éteri és álmodozó megjelenést kölcsönöznek az egész helynek. A dekoráció összeolvad a ház többi részével, és könnyen hozzáférhető.

14. Félig nyitott konyha kialakítás:

Félig nyitott konyha kialakítása

Ez a félig nyitott konyhák színtémája fehér, sötét fából készült ékezetekkel, időnként színpompával. Hihetetlenül elegánsnak és divatosnak tűnik egy központi szigeten és egy elegáns étkezővel. A padló kontrasztot kölcsönöz a beállításnak világosabb fa árnyalatokkal. A színes üvegablak és a piros színű darabok merészséget kölcsönöznek a területnek, és stílusos hangulatot kölcsönöznek a területnek. A hozzá illő világítótestek és sötét színű fa székek elegáns és hívogató hangulatot kölcsönöznek a konyhának.

15. Nyitott konyha színtervezése:

Nyitott konyha színtervezés

Ez egy fröccsenő, elegáns és gyönyörű megjelenésű nyitott konyha elrendezés. Itt a halványkék szekrények tágasabbá és szellősebbé varázsolják a szobákat. A levendula és a sötétkék székek dimenziót és színpompát adnak a térnek. Egy hosszú, megehető konyhasziget multifunkcionális. Az élénk, függő lámpatestek ugyanolyan vetélytársak a figyelemért, mint az elegáns és modern konyhai készülékek.

Nyitott konyhai dekorációs ötletek:

 • Ügyeljen arra, hogy dekorációja ne térjen el túlságosan a megszokottól, és harmonikus egésszé fogja össze az egész teret.
 • Kényeztesse magát szórakoztató, modern dizájnnal, amely gyönyörűen emeli a konyha teljes megjelenését.
 • Győződjön meg arról, hogy a konyha díszítése összhangban van a ház többi részével.
 • A használt bútoroknak funkcionálisnak és helytakarékosnak is kell lenniük.
 • Próbálja felhívni a tekintetét a konyhában lévő étkezőre, ahol a vendégeket szórakoztatja, nem pedig a munkaterületet. Kerülje el ezt az elméletet díszítés közben.
 • Legyen egyszerű, és ne terhelje túl a területet. Legyen kifinomult és megközelíthető.

Nyitott konyhai átalakítási ötletek:

 • Elsőbbséget kell adnia az igényeinek, és listát kell készítenie arról, hogy mire van szüksége.
 • Tervezzen meg mindent az üléstől és a tárolástól a világításig és a dekorációig.
 • Próbálja meg frissíteni az összes konyhai gépet, és emelje fel a hardvert.
 • Adjon hozzá egy csipetnyi színt, hogy elegáns és divatos maradjon.
 • Válasszon tartós munkalapokat és bútorokat, hogy időt és pénzt takarítson meg.
 • Válassza ki a megfelelő padlót és mennyezetet. Kiegészíteniük kell egymást és a nappali többi részét is.
 • Adja hozzá kreativitását és személyiségét a koncepcióhoz, hogy személyre szabott lehessen.
 • Hozzon létre sok tárolási lehetőséget és elegendő ülőhelyet a vendégek szórakoztatására.

Valaki helyesen mondta, hogy a konyha a ház szíve. A konyha kialakításának számos módja van, de az egyik legjobb módszer a nyitott konyha építése. A fent említett tippek segítségével átalakítja konyháját a nyitott konyha elrendezésével? Említse meg az alábbi megjegyzésekben!