25 legújabb konyhai szekrényterv képekkel 2021 -ben

A ház minden szobája fontos szerepet játszik, és saját célja van. A konyha az a hely, ahol a legtöbb főzés történik, ha nincs kedve elvenni. Ez az a hely is, ahol sok polc áll rendelkezésre, ahol gondosan tárolhatja a konyhai eszközöket. De mivel a polcok nagy része nyitva van, hajlamosak a por felhalmozódására. Mi lenne, ha elmondanánk, hogy van egy egyszerű és megfizethető módja annak, hogy a konyha méretétől függően szekrényekkel könnyítse meg konyháját. Igen! Ez a cikk felsorolja a legjobb konyhai szekrénytervek listáját, amelyeket megnézhet és fantasztikus kivitelben díszíthet.

A legjobb konyhai szekrénytervek Indiában:

Bemutatjuk Önnek a 25 egyszerű, mégis modern konyhai szekrény kialakítását, amelyek új megvilágításba helyezhetik konyháját.

1. Konyhai szekrénytervek kis helyiségekhez:

Konyhai szekrénytervek kis helyiségekhez

Ha apró konyhája van, és mégis szépíteni szeretné, akkor ez egy okos kialakítás. A beépített tűzhely és mosogatógép már rendelkezésre áll, így nincs lehetőség szekrények hozzáadására a földszinten. Két dupla ajtós szekrény található, az egyik nagy, a másik sütőt tartalmaz. A szekrények egyszínűek, mivel nagyon kevés van belőlük.

2. Konyhai szekrény üveg kialakítása:

Konyhai szekrény üveg design

Ez egy szekrény kialakítás, amelyet egy fából készült burkolat borít, közepén üvegszállal. Ez tökéletes azok számára, akik finom viseletet használnak mindennapi használatra, és látniuk kell, hol vannak. A tűzhely fölött és az oldalán tárolóhelyek találhatók, amelyekben finom konyhai evőeszközök és edények széles választékát tárolhatja.

3. Konyhai szekrény Sunmica Design:

Konyhai szekrény Sunmica Design

A Sunmica a szekrény felületére helyezett fedőlapon gyönyörűvé teszi a szekrényeket. Ennek a fából készült szekrénynek a tetején lévő fogantyúk vannak, ezüst színű nyílással, amely hatalmas tárolóhelyet tár fel minden konyhai kelléke számára. Vannak fehér szekrények is, ezüst fogantyúval az oldalán.

4. Alumínium konyhai szekrény kialakítása:

Alumínium konyhai szekrény minták

Ez egy olyan típusú konyhaszekrény, ahol fa helyett alumíniumot használnak. Ködös üveg közepén, vastag alumíniumlemezekkel alátámasztva. Ezekben a szekrényekben bármit tárolhat, az üvegedényektől, edényektől az élelmiszerekig. Mivel az üveg kissé ködös, csak te tudod, mi van benne, és senki más nem láthatja a szekrényed belsejét.

5. L-alakú konyhaszekrény kialakítása:

L alakú konyhai szekrénytervek

Ez a tökéletes választás az L. alakú konyhákhoz. Ezek a szekrények fából készült fényes felületűek, barna és fehér kombinációban. A márvány platform alatt szekrények találhatók, amelyek tetején fogantyúk vannak, és push and pull típusúak. Fent elérhető hosszúságú szekrények vannak, átlátszó üvegekkel a finomságok tárolására. Ennek a konyhának a tetején szekrények is vannak, hogy tárolja azokat a dolgokat, amelyeket nem használ a konyhájában, mégis szeretne spórolni.

6. PVC szekrény kialakítások a konyhához:

Pvc szekrény minták konyhához

A PVC manapság erősen használt anyag a szekrényekben és ajtókban. Ez a teljesen fehér témájú konyha PVC-ből készült szekrényekkel rendelkezik felül és alatt. Az alsó szekrények egyszerűek, és kör alakú fogantyúkkal nyithatók és zárhatók. A felső szekrények külső borításúak, PVC anyaggal, és üveggel vannak a közepén, amellyel kedvenc bögréit vagy borospoharait tárolhatja.

7. Fogantyú nélküli konyhaszekrények:

Fogantyú nélküli konyhaszekrények

A fogantyú nélküli konyhák manapság divatdá válnak, mivel zökkenőmentes átmenetet biztosítanak az étkezőből a konyhába. A fogantyú nélküli konyha egyik fő jellemzője, hogy a szekrénybe folyamatosan beépített sín van, ami megkönnyíti az alulról történő kinyitást. Ez egy teljesen fehér témájú konyha, fényes kész szekrényekkel, hogy tárolja stílusos konyhai eszközeit. Alul és felül szekrények találhatók a tároláshoz.

8. Egyedi konyhaszekrények:

Egyedi konyhaszekrények

Az egyedi konyhai szekrényeket testre szabják, és úgy gyártják, hogy a szekrény minden igényt kielégítsen. Ebben a szekrényben van egy meghatározott hely italok, harapnivalók, kenyér, kekszek, valamint gyümölcsök és zöldségek számára. Az egész szekrény fából készült, és belsejében olyan válaszfalak vannak, amelyek ideálisan megfelelnek az Ön igényeinek.

9. Fehér és fekete konyhai szekrény kialakítása:

Fehér és fekete konyhai szekrények

Ez egy tematikus konyhai kialakítás, különösen azok számára, akik szeretik a fekete -fehér színt. A felső szekrények és az alsó szekrények fekete fából készültek, ezüst fogantyúval, hogy könnyen kinyithassák és bezárják őket. A fehér szekrények főleg olyan helyen vannak, ahol tűzhely és mosogató van, ahol víz áramlik. A felső szekrények alatt egy ezüst rúd is található, amely megkönnyíti a csészék és a spatulák elhelyezését.

10. Színes konyhaszekrény minták:

Konyhai szekrény színes mintái

Ez a te konyhád, és a színválasztás is a tiéd lesz, itt van egy festői lehetőség, ahol minimális a tárolás, és élénk színek borítják. Van egy külön platform, amelyen egy csap van, és van egy kis hely az aprításhoz, és a szemközti végén van egy beépített tűzhely, tárolószekrényekkel, amelyek felülről kinyithatók.

11. Hagyományos konyhaszekrény kialakítás:

Hagyományos konyhaszekrény kialakítás

Ha hagyományos tapintást szeretne konyhájába, akkor ezek a fából készült szekrények megadják a konyhának a szükséges ropogós érzést. Minden méretű szekrény található edények, élelmiszerek tárolására. Vannak tárolóhelyek az üveg edények tárolására, és vannak üvegajtók, hogy láthassa őket. A közepén egy fogas található, amellyel horgokat helyezhet el a mindennapi használathoz.

12. Modern konyhaszekrény kialakítások:

Modern konyhaszekrény minták

A modern szekrények teljesen megváltoztatják a konyhát. A fa világos színű, a konyha témájához illeszkedik. A konyha alsó részét borító szekrények az edények tárolására, a középső rész pedig kimarad a sütőből. A felső terület polcai hosszúak, alul nyílással, a hely pedig a kémény közepén marad. Van egy hosszú, vékony szekrény az üvegáruk tárolására.

13. Modern konyhaszekrény kialakítás:

Modern konyhaszekrény kialakítás

Ez egy U alakú, modern szekrény kialakítás, amelyet elsődleges választásnak tartanak a lakótérrel összekapcsolt konyhában. A szekrények tartós szálból, fekete -fehér félsziget acélból készülnek. A fal egyik oldalán szekrények találhatók élelmiszerek és edények tárolására, nyitott asztaltérrel a konyhában való munkavégzéshez. A fal másik oldalán több tárolóhely található, ahol nincs hely a gáznak és a sütőnek.

14. Viktoriánus konyhaszekrény kialakítása:

Viktoriánus konyhaszekrény kialakítása

Ha otthonában a hagyományos dizájnokat kedveli, akkor ezeket a viktoriánus stílusú szekrényeket kell választania. Ezek sötétbarna faanyagból készültek, és itt -ott a tetején tárolásra kerülnek. A konyhaszekrény mellett szekrények is találhatók, némi hely a sütő és a tűzhely számára.

15. Luxus konyhai szekrénytervek:

Luxus konyhai szekrény minták

Ha luxusra vágyik a konyhájában, akkor a puha, fehér fából készült, márványborítású szekrényeket nem hagyhatja figyelmen kívül. Két platform van, az egyik, ahol tűzhely van, és az alsó végén szekrények vannak, fehér színű kivitel nélkül. A második platformon zöldségeket vághat, vagy étkezőasztalként használhatja, és szekrényeket is tartalmaz. A konyha felső részén hasonló kialakítású kéményes szekrények vannak, és van hely a sütőnek. A modellek pazar tapintásúak.

16. Klassz konyhaszekrény kialakítás:

Klassz konyhai szekrény kialakítás

Ez egy szekrény kialakítás egy kis konyhához, ahol az összes tárolóhely csak az egyik oldalon található, és étkezővel is rendelkezik. Valamennyi szekrény fehér, a fehértől eltérően arany fogantyúval rendelkezik. Néhány polc átlátszó üveggel, amelyen a gyönyörű kávéscsészék láthatók. Vékony fa és réteges textúrájúak is, amelyek a szekrények körül készülnek.

17. Mini konyhai szekrény kialakítása:

Mini konyhai szekrény kialakítása

Ez egy olyan stílusú konyhaszekrény, amely ideális a stúdiólakásokban élők számára, akiknek nincs helyük. Ha Ön agglegény, és szeret mindent rendben tartani, akkor hajrá! A konyhája minden tartalma a szekrényben van, elöl polcokkal, felül az edények elhelyezésére, a fogason pedig a kanalak, a spatulák stb. Elhelyezésére. az asztallapon tűzhely található a jobb oldalon, mosogató pedig bal oldalon.

18. Kínai konyhaszekrény kialakítása:

Kínai konyhaszekrény kialakítása

Ha konyhája és étkezője közös konyhával kombinálva van, akkor a szekrény kínai dizájnját választhatja ki. A szekrények lefelé fából készültek, köztük van hely a mikrohullámú sütő számára, a teteje pedig fehér márványborítással rendelkezik. A szekrények felfelé kettős szerelvényekkel rendelkeznek, amelyek átlátszó üvegajtók és szálas ajtók kombinációjában kaphatók. Vannak fogasok az alapvető dolgok felakasztásához.

19. Olasz konyhai szekrénytervek:

Olasz konyhai szekrénytervek

Az olasz szekrények ideálisak egy jól megmunkált falakkal rendelkező konyhához. A szekrények fényesebb tapintásúak, így ragyogónak és vonzónak tűnnek. A platformhoz hűtőszekrény és mikrohullámú sütő tartozik. A szekrényt a szekrény tetején található kihúzási lehetőség segítségével nyithatja ki. Más szekrényekkel ellentétben ennek fényes rózsaszín rózsaszín színe van.

20. Állítható konyhaszekrény kialakítás:

Állítható konyhaszekrény kialakítás

Ez egy olyan konyhai kialakítás, amelynek külső burkolata fából készült, de belül állítható fém van, így van helye a rendszeresen nem használt tárgyak tárolására. Ez több dolgot takarít meg kevesebb helyen. Ez a legalkalmasabb azok számára, akiknek sok minden van a konyhájukban, de kevesebb helyen tárolják. Az ilyen formatervezés átitatásával dupla cuccot tárolhat ugyanazon a területen.

21. Egyszerű polcos konyhaszekrény kialakítása:

Egyszerű polcos konyhaszekrény kialakítás

A konyhaszekrény helyett ez egy moduláris szekrény, amely nagy mennyiségű élelmiszer tárolását segíti elő egy apró területen. A külső tér sötét fából készült, a belső rész pedig acélból készült, amely megfelelően igazodik az ajtó becsukásakor. A mellékelt partícióknak elegendő helyük van ahhoz, hogy gondosan elhelyezze a szükséges dolgokat.

22. Nyitott polcú konyhaszekrény kialakítása:

Nyitott polcú konyhaszekrény kialakítása

Ez tökéletes választás azoknak, akiknek kevesebb cucc van a konyhájukban, és ezért nincs szükségük sok helyre a tárolásukhoz. Ezekben a konyhákban a nyitott polcok alkalmasak arra, hogy a napi használatú edényeket elhelyezzék. Az alsó rész szekrényei vastag faajtók, fém fogantyúkkal és kőplatformmal, hogy még néhány konyhai eszközt el lehessen helyezni.

23. Boros polc konyhai szekrény kialakítása:

Boros polc konyhai szekrény kialakítása

Ez egy csábító kialakítás, amelyet helyesen használnak a borok tárolására. Ha lelkes gyűjtő és borivó, akkor érdeke is, hogy megfelelően megmentse őket. A nyitott és zárható szekrény közepén sütőt helyeznek el. A keresztmetszetű szekrényeket általában edények és borosüvegek tárolására használják.

24. Udvari konyhaszekrény minták:

Udvari konyhaszekrény minták

Ha van kertje, ahol friss zöldségeket termeszt, akkor az ilyen típusú konyha és a szekrények tökéletesek. A zöldellő környezetben a főzés sokkal szórakoztatóbb lesz! A kőplatformnál az alábbiakban rozsdamentes acélból készült szekrények találhatók, amelyek tetején fogantyúk húzzák le a szekrényeket. Tökéletesen használható kertben vagy udvari konyhában.

25. Hatszögletű konyhaszekrény kialakítás:

Hatszögletű konyhaszekrény kialakítás

Ez egyfajta konyha, hatszög alakú, márványgal kiegészítve. A platformnak két része van, az egyik a tűzhely, a másik pedig étkező. A szekrények ott vannak a hatszög alakjával együtt, amely segít tárolni a dolgokat, a külső borítás pedig fából és dombornyomott mintából készült.

A ház minden része különleges tapintást igényel a szépítéséhez, a konyha is közéjük tartozik. Sokan megfeledkezünk a konyháról, csak a nappalira és a hálószobákra koncentrálva. De elengedhetetlen a szép és egészséges konyhai terület is. A 25 legjobb konyhaszekrény kialakításának listájával válassza ki a házának megfelelőt, és kezdje el a munkát!