Sisustusvinkkejä valoverhoilla ja DIY -ideoilla

Riippuminen valoverhosta on yksinkertainen ja yleinen tapa koristella sekä sisä- että ulkotiloja. Mutta ole varovainen! Tämä koriste voi sekä korostaa tunnelmaa että saada sen näyttämään oudolta, kaoottiselta ja mauttomalta. On joitain sääntöjä, joita sinun tulee noudattaa välttääksesi tällaista. Tietenkin sinun pitäisi myös luottaa intuitioon ja tyylitietoisuuteen. Tietenkin käsittelemme myös juhlaa, mukaan lukien joulukoristeita valoverhoilla, koska tämä aihe on tällä hetkellä erittäin ajankohtainen.

Valoverhot voivat olla olennainen osa sisustusta

Makuuhuoneen joulukoristeita

Missä ja miten valoverho näyttää tyylikkäältä sisätiloissa?

Aloitetaan sisustuksesta, koska valoverhot ripustetaan enimmäkseen sisälle. Verhon ei pitäisi olla koriste -konseptisi keskellä, vaan se täydentää sitä. Muuten huoneesi näyttää enemmän lavalta tai klubilta kuin kodikkaalta ja kodikkaalta.

Valoverhot ovat ihanteellisia, jos huone on sisustettu neutraalisti ja siinä ei ole aksenttiseinää. Tätä toiminnallista sisustusta voidaan käyttää kuin toista kerrosta neutraalien verhojen päällä ja parantaa niitä. Valoverhojen on myös oltava sopusoinnussa huoneen värivalikoiman kanssa. Useimmiten se ei toimi hyvin, kun sitä käytetään värillisenä aksenttina yksivärisessä huoneessa. On parasta käyttää vaaleita verhoja, jotka vastaavat väriltään muita koriste -elementtejä tai joilla on samanlainen sävy kuin seinän väri.

Kuinka sisustaa huone kevyillä verhoilla juhlallisesti!

Illallinen häät joulukoristeet

Käytännön näkökohtia koristeluun vaaleilla verhoilla

Valoverho voidaan edelleen nähdä erittäin käytännöllisenä ratkaisuna. Tämä pätee erityisesti, jos haluat antaa enemmän valaistusta pimeässä huoneessa. Lisäksi voit luoda kodikkaan ja lämpimän ilmapiirin lämpimällä valolla. Jotta tämä vaikutus saavutettaisiin, valoverho on kuitenkin mukautettava sen pinnan mittoihin, johon se roikkuu. Mitä tulee ikkunoihin, sinun on löydettävä jotain, joka näyttää valaistuksen visuaaliselta kehykseltä. Tämä voi olla joko verhot tai ikkunanpuitteet. Jos kiinnität valoverhon seinään, sen on peitettävä koko pinta tai muodostettava symmetrinen geometrinen kuva.

Kierrekuviot näyttävät erittäin tyylikkäiltä!

jalo idea koristeellisiin valoverhoihin joulukoristeeksi

Valoverhon käyttö tietyissä tilanteissa ja juhlissa

Periaatteessa valoverho voi ripustaa ympäri vuoden. Se voi palvella vain koristeellista tarkoitusta ja sopia täydellisesti sisustukseesi. Olisi myös hienoa, jos säilytät valoverhon sen sijaan kohokohtana tietyissä juhlissa. Voit käyttää sitä sisustaaksesi toisen tai toisen huoneen jouluksi! Toinen vaihtoehto olisi, että voit koristella tätä koristetta kauden pimeinä kuukausina. Tältä osin haluamme muistuttaa teitä jostakin, mitä mainitsemme usein sisustusta koskevissa artikkeleissamme: Suunnittelun ja sisustuksen säännöllisiä pieniä muutoksia ja muutoksia suositellaan! Niillä on positiivinen vaikutus mielialaamme ja ne ovat tilaisuus modernisoida huoneita.

Valoverhot ovat edelleen loistava koriste juhlatilaisuuksiin, kuten vuosipäiviin ja häihin. Näitä käytetään usein seremoniallisten puheiden ja kauniiden buffetien taustana.

Voit luoda maagisen tunnelman kevyillä verhoilla

Ikkunakoristeiden suunnittelu Joulukoristeita

Joulukoristeet ja valoverhot

Joulun valoverhot ovat järkevin olohuoneessa. Voit joskus tehdä ilman muita koristeita. Tässä tapauksessa voit valita ne tyypillisillä väreillä tai kuvioilla. Toinen vaihtoehto koristeluun olisi prioriteetin käyttäminen eräänlaisena taustana, jonka edessä suurten keskikappaleiden, kuten kuusen tai joulusängyn, vaikutus näyttää hieman juhlalliselta!

Toinen yksinkertainen, mutta erittäin tyylikäs vaihtoehto

Verho verho joulukoristeita

Tee kuviolliset valoverhot itse

Mielenkiintoiset hahmot ja kuviot sisältävät valoverhot ovat hieman kalliimpia kuin yksinkertaiset. Mutta yksinkertaisesta mallista on mahdollista tehdä jotain henkilökohtaisempaa ja siksi jännittävämpää. Käytä tähän yksinkertaisia ​​satulamppuja. Voit kiinnittää erilaisia ​​kuvioita tai kuvioita tavallisiin pieniin lamppuihin.

Ovat ihanteellisia erilaisia ​​leivontamuotteja kuten muffineille. Ne näyttävät vain erittäin viehättäviltä ja väristä riippuen myös melko tyylikkäitä. Ne on valmistettu tulenkestävästä materiaalista, mikä estää tulipalon vaaran korkeassa lämpötilassa.

Toivomme, että vinkkimme ja ideamme olivat hyödyllisiä ja ymmärrettäviä! Lopussa on myös video, jossa on toinen DIY -opas valoverhoille.

Tässä on luvattu video DIY -ohjeineen

Valoverho voi olla ihanteellinen tausta hääille

Jouluidea joulukoristeeksi

Joulukoristeelliset LED -valoverhot

Verho saa joulukuusi näyttämään entistäkin hohdokkaammalta

Ideoita verho joulukoristeita

Ideoita joulukoristeisiin

Voit ostaa keijuvalaisimia joulukuvioilla

hienoja ideoita - upeita joulukoristeita

Keiju valot voivat muuttaa alueen korostusseinäksi

Joulukoristeiden koruikkuna

Joulukoristeita ikkunassa

Joulukoristeiden valoverhojen yksityiskohdat

On olemassa erityyppisiä keijuvalaisimia ulkokäyttöön! Kysy sitä kaupasta tai verkkokaupasta!

Joulukoristeita julkisivun suunnittelu moderni arkkitehtuuri

Tällä tavalla voit myös tuoda enemmän valoa sisätiloihin

Joulukoristeiden makuuhuoneen valaistus

Valkoinen seinäkoriste