Vihreät onnen hurmaa – mistä huonekasveista sinun on huolehdittava kotona?

Jotenkin etsimme sitä aina elämässämme. Monet ihmiset uskovat, että onnellisuus on mielen ja kehon tasapainottamista ja terveellistä elämää. Olla rauhallinen ja kohtelias muita kohtaan. On kuitenkin suuri joukko ihmisiä, jotka eivät usko onneen ollenkaan ja jotka usein sanovat, että se on tosielämän illuusio, väärä toivo, Fata Morgans jne. Vaikka onnellisuutta on vaikea määritellä, se on ikuinen unelma Ihmiskunta kokea täydellisen tyytyväisyyden tunteen. Ehkä siksi niin monet meistä yrittävät kutsua pieniä asioita henkilökohtaisiksi onnekoruksiksemme, harjoittaa tiettyjä rituaaleja eivätkä kuitenkaan sanoa sanaakaan taikauskoista. Meillä on kuitenkin parempi idea. Tänään esittelemme sinulle vihreitä onnekoruja. Nämä ovat ikivihreitä huonekasveja, joista sinun on ehdottomasti huolehdittava kotona, jotta voit elää onnellisen ja vauraan elämän.

Saat selville, mitä nämä ovat hetkessä!

 Jos haluat odottaa taloudellista onnea pian, hanki itsellesi onnekas kastanja!

Vihreä onnekas viehättävä kastanja kotona kaunis näky

 Edellisessä artikkelissa olemme jo osoittaneet sinulle, mitä kauniita sisäkasveja pidetään onnen hurmaa neljässä omassa seinässäsi. Tänään jatkamme aihetta ja raportoimme vihreistä onnekorista. Juuri ennen joulua nämä sopivat jälleen lahjaideaksi, koska ne lupaavat paljon henkilökohtaista onnea, onnea rakkaudessa ja leikissä, vaurautta ja ammatillista menestystä tulevana vuonna.

Ajattelet varmasti onnekasta apilaa heti, eikö? Esittelemme sinulle muita ihokasveja kotiisi, jotka ovat ikivihreitä ja joita pidetään todellisina onnekorukoina. Tässä on 4 suosikkiamme vihreiden huonekasvien joukosta, jotka tuovat onnea taloon ja elämääsi.

 Onnekas bambu on ikivihreiden onnekorujen listan kärjessä.

Vihreä onnekas charmi onnekas bambu ikuinen onnen symboli Feng Shui

  • Lucky Bamboo – vihreä onnen hurmaa numero 1 maailmanlaajuisesti

Onnekas bambu tai tunnetaan myös nimellä onnekas bambu on ehdottomasti ykkönen hurmaa paitsi Aasiassa, myös kaikkialla maailmassa. Tämä vihreä onnekoru on itse asiassa ehdottoman kestävä Dracaena -laji, eli tämä suosittu huonekasvi kuuluu lohikäärmepuuperheeseen. Niiden lehdet voivat kasvaa spiraalina tai suoraan ylöspäin. Onnekas bambu voi menestyä missä tahansa, koska sille on ominaista korkea vastustuskyky ja hyvä itsevarmuus. Se on helppo hoitaa ja kestää tauteja ja tuholaisia. Valoisa sijainti ja noin 20 asteen lämpötilat sopivat hänelle kotona.

Kukkakaupoista löydät onnekkaan bambun yksittäin tai ryhmissä.

Vihreät onnekorut yksittäin tai ryhmissä, kaunis lahjaidea jouluksi

Onnekkaan bambun tiedetään kasvavan hyvin jopa kaikkein epäsuotuisissa olosuhteissa. Ihmiset arvostavat näitä ominaisuuksia ja haluavat hoitaa kasvia kotona tai toimistossa. Lucky Bamboo vapauttaa huoneen heti negatiivisesta energiasta ja täyttää meidät ja ympäristön sisäisellä rauhalla ja rauhallisuudella. Onnekas bambu lupaa iloa ja uutta energiaa, ja sen pitäisi varmistaa pitkä ja terve elämä.

 On olemassa erilaisia ​​muratteja, jotka eroavat lehtien muodon ja värin suhteen.

Vihreä onnekas charmi muratti ikkunalaudalla kaunis lehtien väri loistava katseenvangitsija

  • Ivy on Euroopan vanhin vihreä onnekoruja

Meillä eurooppalaisilla on myös suosittu onnekas viehätys vihreiden kasvien keskuudessa, se on muratti. Vanhojen legendojen mukaan sillä oli vielä suojaava tehtävä keltien ja teutonien aikana. Sitten, kuten nyt, muratti kasvaa ulkona ja kiipeää talon julkisivuille. Hyvän eristystoiminnon ansiosta sen pitäisi suojata taloa kuumuudelta ja kylmyydeltä. Lisäksi muratilla on ikivihreitä, hieman loistavia lehtiä, jotka symboloivat ikuista elämää ja suojaavat päänsärkyä ja krapulaa vastaan. Feng Shuin mukaan tällä vihreällä onnekorulla pitäisi myös olla virkistävä ja voimakkaasti motivoiva vaikutus talon asukkaisiin, joissa se kasvaa.

Hyvin hoidettuna voit ihailla näitä kauniisti muotoiltuja kiiltävän vihreitä lehtiä kotona vuosien ajan.

Vihreät onnen hurmaa pieniä muratteja ruukussa, kauniisti muotoillut, hieman kiiltävät lehdet

Näihin paksuihin paperiarkkeihin on piilotettu maaginen voima tuoda lisää rahaa taloon.

Vihreä onnekas rahapuu, jota kutsutaan myös penny -puuksi, pienet paksut lehdet

  • Rahapuu auttaa sinua saavuttamaan taloudellisen menestyksen

 

Tätä helppohoitoista kasvia kutsutaan rahapuuksi (Crassula ovata) tai onnekas- tai pennypuuksi. Vanha legenda on koodattu sen suosittuun nimeen, ja nykyään uskotaan, että rahapuun on tarkoitus tuoda rikkautta omistajilleen. Penny puu on mehevä kasvi Etelä -Afrikasta, jota haluamme viljellä huonekasvina. Toukokuusta elokuun loppuun asti rahapuu voi olla myös ulkona, terassilla tai parvekkeella. Se kasvaa hitaasti, mutta voi saavuttaa kolmen metrin korkeuden. Ennen kaikkea jokainen kasvien rakastaja arvostaa hänen maagista voimaansa tuoda lisää rahaa taloon ja turvata elämän ilman taloudellisia huolia. Usko tai älä, rahapuu voi turvata sen sinulle ja tuoda sinulle paljon iloa heti.

 

Jos sinulla on penniäkään puuta kotona, voit olla varma elämästäsi ilman rahaa!

Vihreä onnekas hurmaava kasvi huonekasvi rahapuu lupaa elämää ilman rahaa

  • Onnekas kastanja on myös yksi suosikeistamme vihreiden kasvien joukossa

Koska raportoimme suosituista vihreistä onnekorista tässä artikkelissa, emme voineet ohittaa onnekasta kastanjaa (Pachira aquatica) ollenkaan. Feng Shuin mukaan sen käsin muotoillut lehdet, jotka on järjestetty viiden hengen ryhmiin, saisivat rahaa, itse asiassa avoimena kädenä. Lyhyesti sanottuna onnekas kastanja lisää vaurautta perheellesi. Ennen kuin saat tällaisen pienen koristepuun neljään seinään, sinun on myös tiedettävä seuraavat asiat. Onnekkaan kastanjan rungon, joka on punottu hiusten punokseen, tulisi koostua vähintään kolmesta, mutta mieluiten viidestä pajupuusta. Jos haluat ylimääräisen annoksen onnea, valitse haara, jossa on seitsemän lehteä!

 Onnekas kastanja on helppohoitoinen huonekasvi ja ihanteellinen vihreä onnekoru samanaikaisesti!

Vihreä onnekas charmi onnekas kastanja suosittu huonekasvi helppo hoitaa

 Potti onnea!

Vihreä onnekorun rahapuu valkoisessa ruukussa, joka on täydellinen jokaiselle kodin lahjalle

Lisävinkki: Riippumatta siitä, mikä tässä esitetyistä vihreistä kasveista on suosikkisi, voit käyttää niitä yllättämään rakkaasi miellyttävästi jouluksi. Vihreät onnekorut ovat täydellisiä joululahjoja. Ne edistävät positiivista energiaa talossa. Lisäksi huomaat nopeasti niiden vaikutuksen ja nautit onnellisesta elämästä, tietysti ilman taloudellisia huolia. Ehkä sitten löydät todellisen onnen kaavan?

Saniainen voi myös tuoda kotiisi onnea.

Vihreä onnekas charmi saniainen suosittu huonekasvi tuo onnea taloon

Vihreä onnekas charmi saniainen suosittu huonekasvi tuo onnea kotiideoihisi

Vihreä onnekas charmi Lucky Bamboo suosittu huonekasvi

Vihreä onnekas charmi onnekas bambu kaunis suosittu huonekasvi