6 legjobb pókháló köröm minták

A legjobb pókháló köröm minták

A Pókháló Nail Art Designs segítségével rendkívül körmösnek tűnhet a körmöd. Az ilyen típusú körömtervezés egyszerű módja az, ha először körömfestést készít az alap színével, például feketével. Használjon másik kontrasztos színt, hogy mindkét szín egyformán látható legyen, például a fehér. Most vegyen egy nagyon vékony ecsetet, és tegyen ferde vonást a körömre. Ezután végezzen további két ütést: egyet balra és egyet jobbra az első ütéstől. Húzzon domború félköröket a mozdulatok között, és töltse ki az egész körmöt, így a körmök tökéletesen pókhálónak tűnnek.

Gyönyörű pókháló köröm minták:

1. Csillogó köröm alap a pók körömápoláshoz:

Csillogó körömbázis egy pók körömápoláshoz

Ahhoz, hogy a pókháló művészetét egy kicsit vonzóbbá tegye, egyszerűen használhat csillogó körömfestéket, amely nem lehet nagyon sötét. Először tegye az alapszínt csillogó körömfestékként, vagy tegye fel, majd tegyen fényes csillogó körömfestéket bevonatként. Ezután végezzen vonásokat sötétebb színnel, és domború félköröket készítsen a körmökön, akárcsak az előzőt. Annak érdekében, hogy egyedibb legyen, hagyja az egyik ujját másképp festeni, és rajzoljon rá egy pókot. Először rajzoljon egy ovális alakot a köröm közepére, majd készítsen nyolc pók lábát, és az agyarat a fekete ecset mozdulataival.

2. Piros fekete -fehér pók köröm:

Piros fekete -fehér pók köröm

A piros, a fekete és a fehér három gyönyörű szín, amelyek jól kiegészítik egymást. Csak a körmök felső felét festje pirosra alapként, a másik felét pedig üresen, vagy adjon hozzá fényes körömfestéket, vagy akár fehérre is festheti. Ezután rajzoljon pókhálót fekete színűre ferde és domború formájú, és készen áll egy gyönyörű körömdíszítéssel.

3. Klassz szürke pókháló köröm:

Klassz szürke pókháló köröm

Ha egy partira klassz műkörömre van szüksége, akkor pontosan úgy kell festenie a körmét, ahogy az alábbi képet látja. Vegyünk hasonló fényes szürke színű körömfestéket, és fessük le a körmünket. Fogjon egy fekete kefét, és simogassa meg a körmét a köröm egyik sarkából, és tartsa fenn a párhuzamos réseket. Tartsa szürkén és fényesen az egyik körmét, ami egyediséget kölcsönözne neki.

4. Pókháló köröm egy ujjal:

Pókháló köröm egy ujjal

Ha belefáradt a hasonló megjelenésű körmökbe, próbáljon ki valami mást. Csak kapjon egy kis részt a körmök széleiből, amelyek sötétkékre vagy feketére vannak festve, kivéve egy körmöt, amelynek egy kis extra jelentőséget szeretne tulajdonítani. A körmöt teljesen sötét színnel fesse le, a többit hagyja úgy, ahogy van. Fogja meg a körömápolásra rendelkezésre álló legvékonyabb ecsetet, és fessen egy pókhálót a körömre hasonló mozdulatokkal az egyik sarokból és a domború mintákkal, hogy szövedéknek tűnjön. Adjon hozzá apró foltokat az ütések végén, és kész.

5. Pók köröm a köröm közepétől:

Először húzzon két vonalat, és készítsen V alakot az egyik oldalról, amely a körmök közepe kell, hogy legyen, és húzzon két vagy három vonalat a középpontba, a szóköznek megfelelően, és a szokásos módon tegye kiemelkedővé a hálót a félkörökkel. Akárcsak az alábbi kivágott kép.

Pók köröm a köröm közepétől

Ezután fesse le a köröm többi részét mindkét oldalon sötét csillogó körömfestékkel, ami szokatlannak tűnik. A körömdíszítéshez adjon hozzá egy kis csillogó szegecset, ahogy láthatja, hogy a pókháló közepe kicsit kiemelkedőbb legyen.

6. Könnyen felragasztható webes körömdíszítés:

Egyszerűen felragasztható webes körömdíszítés

A webes körömfestés készítésének egyszerű módja az, ha egyszerűen vásárol matricákat (ha vannak) és pókokat, és ragasztja őket egy sima köröm színű, tiszta és tiszta alapra.