8 legjobb csillogó köröm minták képekkel

Körmök, amelyek különböző rétegű csillámokkal egészítik ki magukat, talán teljesen a csillogókkal, vagy talán egyszerű színek és csillámok keverékével; hogy különböző csillogó köröm minták. A csillogó körömfestékek ragyogóvá és ragyogóvá teszik a körmöket, ami sok tekintetet vet a hölgyre és elpirul.

Gyönyörű csillogó köröm minták képekkel:

1. Tengeri zöld csillogó körömfesték:

Tengeri zöld csillogó körömfesték

Csak vásároljon csillogó körömfestéket, és fesse le a körmére, hogy a lehető legegyszerűbb csillogó körömápolást kapja. Lásd a képet; az ujjak egy üveg tengerzöld csillogó körömfestéket tartanak, és a körmöket színezik vele. Szépen és fényesen néznek ki.

2. Mályva és csillogó körömtervezés:

Mályva és csillogó köröm design

Vegyünk mályvát vagy hasonló ibolyaszínt, és fessünk négy szöget a tenyerünkre, és tartsuk üresen a gyűrűsujjunkat. Adjon hozzá sötétebb színt, például a képen látható lilás csillogást; amelyek miatt a körömtervezés másképp néz ki. Közelebbről megnézheti, hogy a csillogó festék különböző, lila, kék, rózsaszín, ezüst stb. Színű kis szemcséket tartalmaz, amelyek fényessé teszik az ujját. A köröm egyszerű és teljes.

3. Ezüst csillogó köröm design:

Ezüst csillogó köröm design

Egy egyszerű ezüst csillogó köröm elkészítéséhez egyszerűen fesse le körmeinek minden szélét ezüst csillogó körömfestékkel, majd csak kenje be fényes körömfestékkel, és kész.

4. Piros és arany csillogó köröm:

Piros és arany csillogó köröm

Kétféle színre van szüksége a képen látható körömápoláshoz. Vegyünk egy színt, például vöröset, és csak egy ujjal fessük le, és hagyjuk megszáradni. Vegyünk arany körömfestéket, és fessük le vele az összes többi szöget. Ne hagyja, hogy a furcsa, piros köröm sima legyen, ecsettel adjon hozzá egy csíkot arany körömfestékkel, és ott van; körmei vörös és arany csillogásban.

5. Fekete és rózsaszín csillogó köröm design:

Fekete és rózsaszín csillogó köröm design

A sötét rózsaszín és a fekete nagyon jól dicsérik egymást, és a hölgyek szeretik a kombinációt. Fesse be a köröm alját feketére, és hagyja megszáradni. Adjon hozzá rózsaszín csillogó körömfestékeket a körmök széléről, és halványítsa el a közepe felé, és ne tartson nyomot a vége felé. Ha a hatszög és a kör alakja megvan a csillogó festéken, akkor az finomabb, ha hasonló körömápolási kiegészítőket ad hozzá fényes festékkel vagy körömragasztóval, és készen áll a ringatásra.

6. Ezüst és arany csillogó köröm design:

Ezüst és arany csillogó köröm design

Az ezüst és az arany két ellentétes szín, amelyeket különösen csillogó festékként használnak; amelyeket más színekkel kísérnek külön körömápolásban. Nos, együtt sem néznek ki rosszul. Vegye ki a két csillogó festéket, és fesse le velük a körmöket. Fessen az arany csillogással alulról, és ezüst csillogással a szélétől a közepéig, és egyesítse a két festéket, így a körömfestés némileg úgy néz ki, mint a képen.

7. Rózsaszín és fekete körömfestékek ezüst és kék csillogó körömdíszítéssel:

Rózsaszín és fekete körömfestékek ezüsttel

Először vegyen két vékony kefét, és készítsen V alakot a köröm két oldaláról, balról és jobbról, és tegye a V -t a szélén. Az egyik oldalnak fekete vonallal, a másiknak pedig ezüst csillogó körömfestékkel kell rendelkeznie. Szegélyt fognak készíteni, így a feketétől balra rózsaszínre, jobbra pedig ezüstre, feketére. Vonja be a mintát kék csillogó körömfestékkel a festett részekre, a többi körömfestéket pedig fényesre. Ez a legjobb csillogó köröm design.

8. Fekete -fehér csillogó köröm design:

Fekete -fehér csillogó köröm design

Fesse le az összes körmét fehér alapra, és hagyja megszáradni. Adjon hozzá fekete festéket, és készítsen félkör alakú formát alulról a körmök alsó közepéig. Vegyünk egy ezüst csillogó körömfestéket egy vékony ecsetben, és húzzunk csíkokat a két szín közé válaszfalként, és készen vagyunk ezzel az egyszerű körömápolással.

A Glitter Nail Art Designs nagyszerű választás a körmök számára. tetszhet ez a cikk válasz a javaslatokra.