9 Gyönyörű Cupcake köröm minták képekkel

A csésze süteményeket jó enni, és csábító nézni. Akkor miért ne próbálhatnánk ki egy csésze torta körömápolást nyaranta? Nem olyan nehéz cupcake körmöket létrehozni. Ezeket a körmöket viselheti bulizásra vagy hazaérkezéskor. Akkor viselheti ezeket a körmöket, ha partit alszik a lánytársaival.

Íme a kiválasztott legjobb 9 Cupcake köröm minták.

1. Crystal Cupcake Nail art Design:

Crystal Cupcake köröm design

A cupcake körmöket nagyon könnyű elkészíteni. Ezeket rövid körmökön is megteheti. Tehát ha problémái vannak a hosszú körmök növesztésével, vagy úgy gondolja, hogy lemarad a különböző körömválasztási lehetőségekről, mert nincs hosszú körme, akkor próbálja ki a csészetorta körmét. Hozzáadhat néhány apró kristálygyöngyöt, amelyek a cupcakes szórását jelképezik.

2. Könnyű pöttyös Cupcake Nail Art:

Könnyű pöttyös cupcake köröm

Fogja meg pontozóeszközeit, és hozzon létre egy mintát a különböző színű pontokkal, mint a fentiek. Egy kis csészetortát készíthetsz egyetlen ujjal, a többit pedig csak pontokkal töltheted meg. Használjon csíkokat a csésze torta testén. Tartsa a csésze torta tetejét fehéren, piros vagy rózsaszín ponttal a tetején, hogy meggyet ábrázoljon. Próbáld ki ezt a dizájnt, és érezd jól magad a sportolás során.

3. Egyszerű csíkos cupcake köröm design:

Egyszerű csíkos cupcake köröm design

Szeretné, hogy egyszerű legyen? Próbáljon ki egyszerű csíkokat a körméhez két színben, és egy csésze süteményt egyetlen ujjhoz. Ez kevesebb időt vesz igénybe, és könnyen elvégezhető. A cseresznyéhez használjon szív alakú matricát vagy szegecset.

4. Egyszerű átlós csíkos csésze torta kialakítása:

Könnyű átlós csíkos pohártorta

Létrehozhat egy variációt az egyszerű csíkos csészetorta körömtervezéshez, ha a csíkokat átlósra állítja függőleges helyett. A csészetortához kicsit különlegessé teheted, ha többszínű pöttyöt teszel rá. Többszínű körömfestést bármilyen ruhájával viselhet. Használja a pontozóeszközeit vagy fogpiszkálóit ehhez a körömápoláshoz.

5. Glitter Glam Cupcake Nail Art Design:

Glitter Glam Cupcake Nail Art Design

Kipróbálhatja a csillogó glam körömtervezést, amely csészetortákat képvisel. Próbáljon édes rózsaszín színeket és flitteres körömfestékeket használni. Használjon pontozóeszközöket 1 vagy 2 köröm pöttyös kialakításához. Készítsen egy kis csészetortát, és díszítse a tetejét egy cseresznyét ábrázoló strasszkővel.

6. Csészetorták és fagylaltok Nail Art:

Csészetorták és fagylaltok Nail Art

Próbálja ki a fentiekhez hasonló csésze süteményeket és fagylaltokat. Próbálja ki ezt a lányok estéjén vagy az iskolába való különleges alkalomkor. Kipróbálhatja a vízmatricákat, vagy ingyen kézzel festhet.

7. Color Glitter Cupcake Nails:

Color Glitter Cupcake Nails

Mindig üdvözlendő egy kis variáció a normál körömdíszítéshez. Kipróbálhatja a kölyökkutya csésze torta kialakítását a körméhez, mint a fenti. A többi köröm egyszerű legyen színes flitterekkel és bőrszínű alapfestékkel. Jó képességekkel kell rendelkeznie a szabad kézi festésben.

8. Matrica CupCake Nail Art:

Matrica CupCake Nail Art

Kipróbálhat néhány vízi matricás csészetortát, mint a fenti. Használja a matricákat lehetőleg fehér alap körömfestékre, hogy jobban látható legyen.

9. Több ízű kupakok:

Több ízű kupak

Nem kell mindig ragaszkodnia a hagyományos fehér csészetortákhoz. Különböző színű süteményeket készíthet. A különböző színek különböző ízű süteményeket képviselnek. Kristályszívvel tegyen egy kis csillogást a sütemények tetejére.