9 legjobb 3D köröm minták képekkel

A körömápolás manapság nagyon népszerű trend. Manapság minden korosztály lányai megpróbálnak új stílusokat vagy kreativitást adni a körmüknek. Különböző irányzatok és minták vannak a körömművészetben, amelyeket követhetünk. Egyes tervek újratelepítése könnyű, mások pedig kissé nehéz.

Ha azonban körömrajongó vagy, és szeretsz új divatirányzatokat kipróbálni a körömápolásban, akkor biztosan találkoztál a „3D körömápolás” kifejezéssel. Ezt a fajta körömápolást valójában könnyű bemutatni saját körmein. A 3D köröm művészet kifejezéssel valójában különböző típusú körömdíszítésekre utalunk.

A körömdíszítések dekoratív anyagok a körmökhöz, amelyeket a körmökre lehet ragasztani, mint a flitterek, strasszok, íjak, híres és egyéb körömdíszítő anyagok, amelyeket átlátszó lakkal vagy körömragasztóval lehet felragasztani a körmökre..

3D köröm minták

Legújabb 3D köröm minták:

Íme 9 egyszerű és legjobb 3D körömterv, amely oltja szomját. Remélem tetszeni fognak, és kipróbálhatja saját körmén.

1. Zebra 3D íj és kövek tervezése:

Zebra 3D íj és kövek kialakítása

Az állati köröm minták manapság nagyon híresek. Könnyedén létrehozhatja ezt a formatervezést a körmén. 3D körömdíszítő íjakat és strasszköveket kell vásárolnia. Az alaprajzot befejezheti, majd a körömre ragasztóval vagy átlátszó fedőréteggel ragaszthatja a körmére.

2. Matt körömlakk rajnai kő íjakkal és tüskékkel:

Matt körömlakk rajnai kő íjakkal és tüskékkel

Ez a köröm egyszerűen létrehozható az alapréteggel, két színű matt körömlakkként, majd a körmökhöz ragasztó vagy átlátszó lakk segítségével ragaszthatja a körmökre a 3D strasszos íjakat és tüskéket és egyéb dekorációkat.

3. 3D körömápolás 3D akril íjak és strasszok használatával:

Matt körömlakk rajnai kő íjakkal és tüskékkel

A 3D körömápolást a körömüzletekben kapható akril körömanyagokból is lehet létrehozni. Szüksége van egy ecsetre, hogy felvegye az akril gél anyagát, és megfelelő formában használhassa az íj kialakításához. Itt nem akril vagy szövet színekről beszélünk. A duo színeffektushoz ebben a körömápolásban szivacsot használhat. Ragassza fel a strasszokat körömragasztóval vagy átlátszó lakkal.

4. Egyszerű 3D körömtervezés egyetlen 3D íjjal:

Egyszerű 3D körömtervezés egyetlen 3D íjjal

Könnyedén létrehozhatja ezt a formatervezést egyetlen íjjal egyetlen körömhöz, és más színeket használhat a permutációban és kombinációban, mint a képen.

5. 3D Nail Art fém/műanyag gyöngyök és híresek használatával:

3D köröm művészet fém vagy műanyag gyöngyök és híres

A Fimo matricák különböző formákban és színekben kaphatók. Ez egy nagyon egyszerű közeg szép körömrajzok készítéséhez, ha rosszul festesz vagy rajzolsz a körmödre. Csak ragaszthatja a híreseket átlátszó lakk segítségével az alaplakk kiválasztása után, és kész a körömfestés. Ezen kívül néhány műanyag vagy fém dekó gyöngyöt is használnak ebben a körömápolásban.

6. 3D körömtervezés nagy féldrágakövek és gyöngygyöngyök használatával:

3D körömápolás nagy féldrágakövek és gyöngygyöngyök használatával

Ezek a különleges gyöngyök és különleges féldrágakövek különféle dekorációs készletekben is kaphatók, amelyeket megvásárolhat és használhat a körmén. Gyönyörű dizájn nem?

7. 3D köröm és pöttyös:

3D köröm és pöttyös

Egy ilyen körömápolást könnyedén lehet létrehozni pöttyökkel és néhány dekor íjjal. Ezenkívül használjon néhány kis strasszt a szépség érdekében.

8. Akril 3D köröm rózsák és levelek:

Akril 3D köröm rózsák és levelek

Ehhez a körömfestéshez akril anyagokat kell használnia. A szirmok és levelek kialakításához ecseteket kell használnia. Ez nem lesz könnyű feladat addig, amíg nem gyakorolja a 3D rózsák készítésének művészetét akril anyagok felhasználásával a tökéletesség elérése érdekében..

9. 3D körömápolás Hello Kitty és Ice Cream Stick Decos használatával:

3D körömápolás a Hello Kitty és a Ice Cream Stick Decos használatával

Hasonló 3D körömápolást könnyedén létrehozhat a hello cica 3D dekorációi, apró gyöngyök, strasszok és más körömdíszek segítségével, különböző formákban és méretekben, például fagylaltpálcikák stb..

xxxvideo

Reméljük tetszett a legjobb 9 választásunk a 3D köröm mintákhoz. Ezek közül melyiket szeretné kipróbálni? Hagyja alább megjegyzését.