9 legjobb és egyszerű karácsonyi köröm minták képekkel

A jól megtervezett körmök mindig divatosak és elegánsak. A körömápolás nagyszerű módja annak, hogy kísérletezzen a körmével, és szép legyen. Elvégezheti őket szakemberrel, vagy kipróbálhat néhány mintát otthon. Ha önállóan dolgozik, idővel bonyolult terveket készíthet, és könnyedén szabadíthatja fel kreatív készségeit. Amikor közeledik az ünnepi szezon, mindig szükség van egy hűvös és inspiráló körömápolásra, amely felpezsdíti a karácsony hangulatát, és csillogóvá, meséssé és elbűvölővé varázsolja körmeit.

9 legújabb karácsonyi köröm minták képekkel:

Itt felsoroltunk néhány csodálatos 9 karácsonyi köröm mintát az Ön számára. Hogy meglepően pompás dolgokat szerezhessen magának ebben a szezonban.

1. Mikulás Design:

Mikulás Design

Nagyszerű ötlet a karácsonyi körömtervezéshez az, amely a Mikulás -kalap képét mutatja. Aranyosnak, aranyosnak tűnik, és kihozza az ünnepi szezont. A sima háttér növeli varázsát, és egyszerűvé, mégis stílusossá teszi.

2. Jingle Bells Design:

Jingle Bells Design

Mi a karácsony csengőhangok nélkül? Ezek olyan régi és fontos részei a karácsonyi hagyománynak, és kiemelkedő részei voltak a díszítésnek. A pompás és fényűző kinézetű arany harangok zöld levelekre kötve, hosszú és színes szalagokkal körülvéve, gyönyörűen mutatnak a körmön. Ez az egyik legjobb karácsonyi köröm design.

3. Piros és fényes kivitel:

Piros és fényes kivitel

A vörös és fényes kivitel nagyon kifinomult megjelenésű. Nagyon nőies, és a Mikulás szimbólumaként áll. A hosszú fekete öv és a fényes szürke négyzet kiválóan néz ki. Ezek tükrözik a karácsony gondolatát, és az alkalomhoz illőnek tűnnek.

4. Karácsonyi Candy Cane Design:

Karácsonyi Candy Cane Design

A cukorka egy nagyon népszerű és elismert kellék a karácsonyi körömdíszítéshez. A nők szeretik őket, és néhányuk a körömművészetükben is megmutatkozott. A piros és a fehér kombinációja egyedülálló, és összességében csábítónak tűnik.

5. Különböző karácsonyi köröm design:

Különböző karácsonyi köröm design

A vegyes karácsonyi körömdíszítés csodálatos ötletet ad az ünnepi szezonra. A francia ápolt körmök tetejére csillogó szürke csillogást vihet fel. Használnia kell a fehér és a vörös színt is, mivel ezek tipikus karácsonyi színek.

6. Rénszarvas tervezés:

Rénszarvas Design

Ha arról beszélünk, hogy nagyszerű karácsonyi körömtervezést készítünk, a rénszarvas okos megoldás lehet. A legjobb, amit szerezhet magának, Rudolf, a nagyon híres vörös orrú rénszarvas. Nagy szemei, fényes orra és barna arca imádnivalónak tűnik. Ez a kialakítás kissé kihívást jelenthet. Ezért mindig szakemberrel kell konzultálni.

7. Egyszerű karácsonyi köröm design:

Egyszerű karácsonyi körmök

A karácsonyt díszítésekkel és több karakterrel is összefüggésbe hozták. Továbbra is szerezhet magának egy körömdíszítést, amely a karácsonyfa és a hó képét mutatja. Színes világítást is hozzáadhat néhány körméhez.

8. Pingvin design:

Pingvin karácsonyi design

A pingvinek bájos lények. A karácsonyi körömdíszítés, amely egy pingvin képét mutatja a piros Mikulás -sapkával, egyszerűnek, de nagyon lenyűgözőnek tűnik. A többi sötétzöldre festett köröm még vonzóbbnak tűnik.

9. Karácsonyfa tervezése:

Karácsonyfa Design

Kreatívkodás közben néhány nő szeret karácsonyfa mintákat festeni a körmére. A tetején csillogó és csillogó érintés fényessé és fényessé teszi a textúrát. A körmök végei zöld, piros és szürke kombinációjával is jól festhetők. Az ötlet összességében nagyon vonzó és egyedi karácsonyi köröm design.

További karácsonyi köröm minták gyűjteményei: