9 legjobb Kawaii köröm minták képekkel

Találkozott már a „kawaii” kifejezéssel? Ez egy japán szó, ami azt jelenti, hogy “aranyos” vagy “imádnivaló”. A kifejezés különösen híres a körömművészetről. Természetesen mindannyian szeretjük az aranyos megjelenésű körmöket, nem igaz? Aranyos körmöket különféle körömdíszítő anyagok segítségével készíthet, mint például a kis íjak, Pikachu körömdekók, Rajna kövek, fehér cementvirágok, híres stb. Bármi, ami igazán aranyosnak tűnik a körmén, nevezheti Kawaii körömdíszítésnek vagy Kawaiinak körmök.

Japán Kawaii köröm minták:

Íme a 9 legjobb választásunk a Kawaii köröm mintákhoz. Reméljük ti is annyira fogjátok szeretni, mint mi ezeket!

1. Kawaii Pikachu köröm:

kawaii köröm

A Pikachu körömtervezés egy nagyon híres körömápolás, amikor a kawaii köröm mintákról van szó. A fenti körömápolást számos köröm art deco anyagból lehet létrehozni, mint például Pikachu fejek, vízmatricák, strasszok, gyöngy ékszerek, kaviárgyöngyök stb. köröm művészet.

2. Kawaii íj, strassz és Stars Nails:

Kawaii íj, strassz és csillagszeg

Ahogy a neve is jelzi, ez a körömápolás nagyon egyszerű és könnyen kivitelezhető, ha kézbe vehet néhány aranyos műanyag körömdíszítő íjat, csillagot és néhány strassztot különböző színekben, például kékben, sárgában és rózsaszínben. Imádni fogja az eredményt.

3. Szabadkézi Kawaii köröm:

Kawaii szabad kéz köröm

Ha ügyes vagy a szabadkézi festésben, akkor könnyedén kipróbálhatja ezt a körömápolást ecsetek és színek segítségével. Használjon fogpiszkálót vagy pontozóeszközöket a szemekhez. Nagyon kawaii, vagy úgymond aranyos. Megpróbál!

4. Kawaii Stars and Pearls Nail Art:

Kawaii Stars and Pearls Nail Art

Ha tetszik az ötlet, hogy körmeit dekorációs csillagokkal és gyöngyökkel díszítse, akkor ez a fajta aranyos megjelenés is létrehozható minden gond nélkül. Tehát a kawaii körömművészetnek nem kell nagyon nehéznek lennie, ahogy a név hangzik. Menj oda, szerezz be egy körömdekót, és próbáld ki ezt a körömápolást!

5. Könnyen elvégezhető ingyenes Kawaii Nail Art:

Könnyen elvégezhető ingyenes Kawaii körömápolás

Ez egy másik Pikachu design körömápolás, de nagyon egyszerűen és egyszerűen pöttyözőeszközök és körömkefe segítségével fehér felületen, fekete színben készült.

 6. Fimo Kawaii köröm:

Kawaii Fimo körmök

A Fimo agyag körömanyagok vagy a Fimo vesszők különböző kivitelben kaphatók. Ehhez a körömápoláshoz virágos, mackót, íjakat és csillag design Fimo -t kaphat.

 7. Kawaii Spongya Bob szögletes nadrágja körömművészete:

Kawaii szivacs bob_s szögletes nadrág köröm

A Spongya Bob szögletes nadrágja egy nagyon híres aranyos kinézetű rajzfilmsorozat. Könnyedén elviselheti ezt a körömápolást, ha szép keze van a szabadkézi rajzok rajzolásához. Szükséged lesz néhány színre, körömkefére és a pontozóeszközökre. Jó szórakozást ehhez a tervrajzhoz.

8. Kawaii Deco körmök szívvel, fagylalttal, íjakkal és strasszokkal:

Kawaii deco szögek szívvel, fagylalttal, masnival és strasszokkal

Ez a fajta kialakítás nagyon bonyolultnak tűnhet, de ha megfelelő dekorációs anyagokat szerezhet csillag, fagylalt, íj és néhány további strassz alakban, akkor könnyen létrehozhat egy ilyen mintát, ha a deko anyagokat egy alapra rögzíti. festék.

9. Kawaii Hello Kitty Halloween körmök:

Kawaii Hello Kitty Halloween körmök

Halloweenkor láthatjuk, hogy ijesztő ruhákba vagy ijesztő sminkekbe öltözünk. Még akkor is szórakoztatóvá teheti ezt a Halloween alkalmat, ha félelmetes, de ugyanakkor nagyon aranyos körömfestést visel. Próbálja ki ezt a körömápolást aranyos hello cica Deco -val és ijesztő tök -arcaival. Ezenkívül használjon édességet, vagy kezelje a Deco -t és a csillagokat az éjszakai hangulathoz, mert az emberek általában Halloweenkor éjszaka kimennek cukorkákat gyűjteni.

Jó volt olvasni ezt a cikket? Próbáljon ki néhány körömápolást!