9 legjobb pálmafa köröm minták képekkel

A pálmafa minták az egyik legnépszerűbb és legkönnyebben elkészíthető minták a körömművészet számára. Ami a szabadkézi körömtervezést illeti, ez egy olyan dizájn, amelyet nagyon könnyen lehet létrehozni, anélkül, hogy professzionális kéz lenne a körömápolásban vagy jó kéz lenne a festészetben. A pálmafák nagyon könnyen elkészíthetők. Különféle alkalmakra sportolhatsz a körmök különböző formájú pálmafa mintáit a körmökön.

Pálmafa köröm minták:

Ebben az ünnepi szezonban, ha nyaralást tervez a strandokra, akkor próbáljon ki legalább néhány pálmafa mintát a körmén. Íme a legjobb 9 gyönyörű pálmafa mintánk a körmökhöz:

1. Palm Palm Free Hand Design:

Palm Tree Free Hand Design

Képzeld el a lemenő napot és a gyönyörű eget lila és narancssárga színben, távolról. Ha ezt tökéletesen el tudja képzelni, akkor könnyedén elkészítheti a fenti ábrát. Ezeket az aranyhomokos strandokat a pálmafák lábánál is hozzáadhatja tetszés szerinti csillogó fényezéssel vagy átlátszó lakkban laza csillámokkal. Ehhez használjon ventilátor kefét.

 2. Csíkok és pálmafa köröm:

Csíkok és pálmafa köröm

Ez a fajta többszínű absztrakt körömdíszítés különböző színű körömlakkok használatával, vízszintes sorrendben készíthető. Fekete csíkos vagy körömkefével és fekete lakkal készítsen néhány egyszerű csíkos vonalat az elhatárolásokhoz. Fejezze be a pálmafák rajzát az így létrehozott mintára. Hűvös kinézetű nem?

3. Gradient texturizing Palm Tree Nail Art:

Gradient texturizing Palm Tree Nail Art

Próbálja ki a színátmenetes textúrázó körömlakkot sötét és világoskékkel, valamint sárgával. A textúrázáshoz használjon szivacsot. Végül rajzoljon egy gyönyörű pálmafát minden körmére. Használjon átlátszó lakkot az így létrehozott kialakítás lezárásához.

4. Clear Day Palm Palm Nail Art:

Clear Day Palm Tree Nail Art

Tiszta nappali pálmafa és strand körömdíszítés szabad kézzel végzett kemény munkával készíthető. Használja a pontozóeszközeit a felhők rajzolásához, vagy használja a fogpiszkálóit a tervezéshez. Használhat két zöld árnyalatot és egy barna lakkot vagy festéket, valamint a körömkefét a tenyér számára. Győződjön meg arról, hogy a pálmafák színekkel rendelkeznek, mert ez egy napi jelenet, amelyet a körmére fest.

5. Többszínű Sunset Palm Tree Nail Art Design:

Többszínű naplemente pálmafa köröm design

Ez egy sokszínű színátmenet pálmafa köröm. Ezt könnyen létrehozhatja különböző színű lakkokkal és szivaccsal. Próbálja ki ezt a kialakítást.

6. Ingyenes kéz Sunset Gradient Nail Design:

Ingyenes kéz naplemente színátmenet köröm design

Egy színátmenetes textúra naplemente és pálmafa körömdíszítés, amelyet gyönyörűen hoztak létre a különböző színek használatával. Ne felejtsük el az átlátszó lakkot a ragyogás és fényesség érdekében.

7. Szalma pontok és naplemente pálmafa köröm:

Szalma pöttyök és naplemente pálmafa köröm

Ez a kialakítás kissé eltér a többitől, mivel vagy sablonokat és airbrush anyagot kell használnia a körmök körkörös mintázatához, vagy szalma és fehér lakk végét. Miután az alap megfelelően elkészült, rajzolja feketére a pálmafákat a sziluett hatás érdekében.

8. Egyszerű szabadkézi színátmenet pálmafa és madarak:

Egyszerű szabadkézi színátmenet pálmafa és madarak

Ahelyett, hogy egész pálmafákat rajzolna, néhány metszett fa mintát rajzolhat a körmére és néhány madárra. Adja meg az alapfestéket gradiensben 2-3 szín és szivacs használatával.

9. Szabadkézi sziluett pálmafa a tengerparton:

Szabad kézzel sziluett pálmafa a tengerparton

Ez a fajta fantasztikus megjelenésű sziluett pálmafa kialakítás azokhoz a napokhoz hozható létre, amikor nyári vakációját a tengerparton szeretné tölteni. Ha jó kezekkel rendelkezik a rajzoláshoz, és rendelkezik néhány alapvető textúrázási készséggel, akkor könnyedén létrehozhat ilyen típusú körmöket.

Szeretted a pálmafa köröm mintákat, mint mi? Hagyja visszajelzését alább.