Körömdíszítési minták gyerekeknek – Top 9 Gyűjtemény gyermeke számára

Nincs kedve néha visszatérni gyerekkorába? Hát persze, hogy. Jó néha úgy viselkedni, mint egy gyerek, és hülyeségeket csinálni. De még jobb, ha kipróbálod a körmödnek néhány gyerek stílusú köröm mintát, amelyeket könnyű létrehozni és sportolni.

Gyerek köröm minták:

Íme a legjobb 9 körömápolás gyerekeknek, amelyeket minden korú lány kipróbálhat. Próbáld ki ezeket!

1. Rainbow and Clouds Nail Art:

Szivárvány és felhők Nail Art

Nagyon édes kinézetű körömdíszítés, amelyet bárki kipróbálhat szép kék színnel, fehér lakkal, némi piros, sárga, zöld, mélykék és lila színű szivárványokkal, és néhány csillámot is használhat rá. Rajzoljon néhány felhőt csatolt pontokkal a pontozóeszközeivel és az arcával is. Végezze el egy szép fedőréteggel.

2. Pillangómentes kézköröm:

Pillangó szabad kéz köröm

Próbáljon ki egy ilyen szabadkézi pillangó körömápolást, mint ez. Nagyon csodálatos körömápolás gyerekeknek, akik körömkefével és pontozóeszközökkel rajzolhatják meg. Végezzen egy tetszés szerinti csillogó lakkal.

3. Pöttyös és egyszerű francia tippek:

Pöttyös és egyszerű francia tippek

Ezt ki is próbálhatod. Fehér pöttyös piros és fekete alapfestéken, körömápoló ecsettel való lehatárolás és másik szín a hegyre. Nem kell ugyanazokat a színeket használni. Használjon saját választott színeket. Befejezés fedőréteggel.

4. Édes Panda körömművészet:

Édes Panda körömművészet

A Panda körmök nagyon hatékonyak és könnyen létrehozhatók a pontozóeszközeivel. Az alaphoz használjon fehér színt. Ez a design biztosan tetszeni fog, és különböző színű ruhákkal viselheti.

5. Könnyen létrehozható pingvin körmök:

Könnyen létrehozható pingvin körmök

Szép pingvin körmöket készíthet a fent bemutatott folyamat követésével. Megpróbál. Tényleg édesnek tűnik. Végezze el a középső ujját, és a többi ujja legyen egyszerű. A lépéseket jól elmagyarázza a kép. Használhat egy pontozó eszközt és egy körömkefét, vagy csak egy fogpiszkálót az egész dizájnhoz.

6. Könnyen elvégezhető Hello Kitty francia tippek:

Könnyen elkészíthető hello cica francia tippek

Kipróbálhatja a hello cica francia tippeket, mint ez. Csak fel kell rajzolnia a szemek pontjait, néhány vonalat egy csíkossal a bajuszhoz és egy pontozó sárgát az orrhoz. Ezenkívül használjon köröm art deco íjat a hello cica íjához.

7. Könnyű görögdinnye körmök:

Könnyű görögdinnye körmök

Könnyedén kipróbálhatja a görögdinnye körmét, csak egy rózsaszín vagy piros alapszínnel, a fogpiszkálójával vagy a körömkefével a pontokhoz, és egy csíkossal a fehér határhoz. Végezze a tippeket sötétzöld vagy mohazöld árnyékban. Megpróbál.

8. Ombre körömművészet:

Ombre körömművészet

Az Ombre körmöket vagy a gradiens körmöket a köröm művészet világában újoncok könnyen létrehozhatják, és nem látja a korát, hogy sportoljanak. Bárki megteheti és sportolhat. 2-3 színre lesz szüksége az árnyalatok növekvő vagy csökkenő intenzitásával. Itt a színek kék, lila és rózsaszín. A színátmenet hatásához használjon szivacsot. Befejezés fedőréteggel.

9. Fröccsenő köröm minták:

Splatter köröm minták

A különböző színű és formájú pöttyös varázslatos körmök. Használhatja körömkeféjét a fröccsenő színekhez, vagy használhat pontozóeszközöket is, hogy különböző színeket használjon a körmökön. Ha pontozó eszközt használ, akkor egyenletes alakú pontokat kap, mint fent, és ha a fröccsképletet használja, akkor egyenetlen pontokat kap. Mindkettő jól néz ki. Befejezés fedőréteggel.

Tetszett ez a cikk? Melyik egyszerű dizájnt fogja kipróbálni?