Top 5 francia tipp köröm minták képekkel a legjobb manikűr érdekében

A francia körömtippek egyre népszerűbbek napról napra, mivel minden kedves hölgy szeretné, ha körömhegyeit különböző módon tervezzék meg. Örömmel fogja tudni, hogy nem kell sok pénzt költenie egy szalonban, hogy francia körömtippeket kapjon. Ehelyett néhány egyszerű lépést követhet, és saját maga végezheti el őket, egyszerűen és kényelmesen. Az ilyen formatervezéshez a legtöbb kritérium az, hogy hosszú körmök legyenek, mivel azok jobban látszanak rajtuk a különböző élek miatt.

A legjobb francia tipp köröm minták otthon:

Lássuk a francia hegyes körmök terveit lépésről lépésre, amelyek valóban segítenek a tökéletes manikűr elkészítésében.

Fehér francia tipp köröm:

Fehér francia hegyes körmök Art

A fehér francia körömhegyek a leggyakoribbak és a legkedveltebbek. De sokan nem tudjuk, hogy ezek a legegyszerűbb francia körömhegyek is. Először vágja le a körmét egy körömvágóval, hogy minden köröm ugyanúgy formálódjon. Vagy tartsa téglalap alakúvá, vagy kerekítse a széleit. Vegyen fényes körömfestéket vagy világos krémszínű körömfestéket a szőrzet elkészítéséhez; amitől a körmök kicsit rózsaszínűek lennének. Ha van egy köröm útmutatója, hogy ragaszkodjon a tippekhez, amelyek megkönnyítenék a munkáját, de ne aggódjon, ha nincs. Vedd csak le a fehér körömlakkodat, és enyhén ecseteld be a színt a körmök hegyén, és még az összes körmön is látszódjon, és kész.

Fekete és piros francia tipp köröm minták:

Fekete és piros francia tipp köröm minták

Fesse le körmeit hegyes vörös színű géllel, az alábbi képen látható, hogy ehhez nincs szüksége hosszú körömre, de a körömápolás hatása jól mutatna a hosszúaknál. Miután megszáradt a vörös festék, vegye ki a legvékonyabb ecsetet, és színezze feketével, hogy a csíkok közvetlenül a piros festék alatt legyenek, és a ragyogás növelése érdekében fesse fel a körmöket fényes körömfestékkel. Ez elegendő ahhoz, hogy elegáns megjelenésű körmöket kapjon, ahogy a képen látja.

Fekete körömfesték, színes tippekkel a tippeken:

Fekete körömfesték, színes tippekkel a tippeken

Varázsolja körmeit, funky megjelenést, fekete körömfestékkel és színes körömszegekkel. Csak színezze be a körmöket feketével, és hagyja megszáradni. Vegyünk fényes körömfestéket vagy körömragasztót, és vigyük fel a tippekre. Ragassza fel a különböző színű körömszegeket egyenként, és készítsen két teljes csíkot vízszintesen. Ettől a körmök olyan gyönyörűek lesznek, mint az alábbi képen látható. Fura és egyszerű nem?

Ibolya zebra mintás francia tipp köröm mintákkal:

Ibolya zebra mintás francia tipp köröm mintákkal

Egy szép zebra francia körömhegy elkészítéséhez vegyen egy alapszínt, például ibolyát, és először fesse le alapként. Ezután fesse a tippeket fehér körömfestékkel; és a csíkok elkészítéséhez vegyen fekete körömfestéket egy vékony ecsetbe, és készítsen függőleges csíkokat, és még hajlított vonalakat is, hogy a körömábrázolás ne tűnjön monotonnak. Már majdnem kész; csak vegyen öt kis, kör alakú, ugyanolyan színű szegecset, és illessze őket a lila és a zebra két különböző színmintája közé.

Fehér francia tipp körömdíszítés rózsaszín és fekete szegéllyel:

Fehér francia tip körömdíszítés rózsaszín és fekete szegéllyel

Kövesse a fehér francia tippek lépéseit a körömápolás kezdeti részének elkészítéséhez. Hagyja a gyűrűs ujjait egy másik köröm kialakításhoz, mivel láthatjuk, hogy középen rózsaszínű ferde csík van, balra pedig fekete, jobbra zebracsík. A zebra csíkok úgy készültek, hogy a jobb oldali fehér alapot és a fekete csíkokat adták, ahogy az előzőekben láttuk. Vessen rózsaszínt egy vékony ecsetre, és fessen egy vízszintes csíkot a fehér tippek alá, és egy fekete csíkot a rózsaszín alá.

Végezetül, a francia hegyes köröm minták segítségével igazán nagyszerű megjelenést kölcsönözhet a körmének egyszerű mintákkal. Tehát próbálja otthon a lépésről lépésre francia tipp manikűr és lepje meg barátait.