9 legjobb gél körömlakk nőknek Indiában

A gél alapú körömfestékek a legújabb és legdivatosabb körömlakkok. Ezek természetes fényt kölcsönöznek a körmöknek, barátságosak és tartósabbak, mint a hagyományos körömfestékek. Megnövekedett igénye váltja fel a szokásos körömfestékeket a legtöbb szalonban és körömstúdióban. A köröm félelmetesen szépnek tűnik, és a legtöbb márka számára sokféle árnyalat közül lehet választani. Ezek drágák a szokásos körömfestékekhez képest, de a kiemelkedő eredmények megérik az árát.

A gél körömlakkok legújabb kollekciói:

Íme a legnépszerűbb márkák, amelyek gél körömlakkokat kínálnak vonzó áron és kiemelkedő eredményekkel.

1. CND Shellac:

gél körömlakkok

A márka már 2010 -ben megjelent a piacon, de meghódította a körömfesték kínálatát. Ez a legjobb gél körömlakk márka a piacon. Sokféle szín közül lehet választani a márkában. Természetes készítményük megakadályozza a körmök károsodását, és nem sárgul.

Az ár Rs. 620

2. Művészi színfény:

Az Artistic Color Gloss a híres manikűrös, Tom Bachik alkotása. Új a piacon, de a gél alapú körömfesték nagyon igényes. Az élénk színek és a csodálatos textúra az USP. Vannak matt, meztelen és csillogó árnyalatok is, amelyeket mindenki nagyon szeret.

Az ár Rs. 862

3. Bio Sculpture Gel:

A Bio Sculpture Gel volt a legidősebb a versenyen, mégis a legértékesebb. A gél körömlakk hosszabb ideig szárad, mint mások, de a fantasztikus eredmények miatt kedvelt. A termék kiváló alternatíva az akrilokhoz.

Az ár Rs. 3379

4. OPI Axxium:

Azok, akik szeretik a bonyolult körömápolást, szeretik a márkát. Ellentétben más festékekkel, amelyek palackokban kerülnek forgalomba, az OPI Axxium edényekben kerül forgalomba. 63 árnyalata van, amelyek elképesztő eredményeket nyújtanak. A festék gyorsan száradó formulából készült, és természetes fényt ad a körmöknek.

Az ár Rs. 680

5. IBD Gelac:

A Gelac széles körű termékeket kínál a körmökhöz, de a körömlakkok a legnépszerűbbek. Manikűr eredménye kiváló. A gél körömlakkok kiválóan használhatók és könnyen szétteríthetők, finomságot kölcsönözve a körmöknek.

Az ár Rs. 433

6. Star Nail Eco:

A Star Nail Eco egy gyorsan száradó formula, amely pillanatok alatt fantasztikus eredményeket ad. A színek élénkek és sok árnyalatban kaphatók. A termék másik vonzó tulajdonsága a védelem, amelyet a körmöknek nyújt az alkalmazás során.

Az ár Rs. 720

7. Harmony Gelish:

A Harmony Gelish árnyalatai minden bőrszínhez illeszkednek, és jól mutatnak rajtuk. Széles színválasztékkal rendelkezik, és az alkalmazás könnyebb, mint a liga legtöbb terméke. Csomagolása is nagyon különböző és vonzó.

Az ár Rs. 790

8. Essie gél:

Az Essie gél keratin Care és E -vitamin alap formulával rendelkezik, amely tökéletes kombinációjává teszi a körmöt a szépségnek és az egészségnek. Különböző árnyalatok közül lehet választani, és mindegyik árnyalat egyformán gondoskodik a körmökről.

Az ár Rs. 1076

9. TruGel:

A legtöbb gél alapú lakk zsebcsípés, de ez az Ön igazi barátja lehet vonzó és zsebbarát ára miatt. Az árnyalatok hatalmasak, a forró árnyalattól az enyhe meztelenségig, és illeszkednek a legtöbb arcszínhez.

Az ár Rs. 430

A gél körömlakk márkákat széles körben használják, és a legtöbb körömművész is kedveli. Nem csak barátságosan használhatók, hanem az eredmények is lenyűgözőek. Erősítik a körmöket, és megakadályozzák a könnyű lerakódást.