9 legjobb matt lakk körömlakk márka Indiában

A matt a szezon legújabb és legforróbb trendje. A matt alapvetően olyan szín, amely nem tartalmaz fényt, csillogást vagy fényességet, vagy bármilyen fémes tulajdonságot. A matt felületű köröm színek viselése más színvonalat kölcsönöz megjelenésének. A csillogó és csillogó körömszínek is csinosak és csinosak a csinos körmökön, de nem hordhatók mindenhol, például munkahelyeken vagy főiskolákon, vagy akár egy hétköznapi kiruccanáson. A csillogó körömlakkok egyszerűen nem illeszkednek a képbe ilyen esetekben. És pontosan itt kapnak hatást a matt felületű körömszínek.

A matt körömlakkok legjobb oldala, hogy bárhol és minden alkalomra viselheti. A bulikra matt körömfestéket is viselhet. Teljesen új megjelenést kölcsönöz a megjelenésének.

A legújabb és gyönyörű matt lakk körömlakk nőknek a trendben:

Kíváncsi vagy, melyek a matt körömlakkok legfelső és vadon használt árnyalatai? Íme néhány legnépszerűbb matt körömlakk listája.

Lakme gyors és mesés körömszín (Aqua Express):

Lakme Fast and Fabulous Nail Color (Aqua Express) - Matt Finish körömlakk márkák Indiában

A kék a nyugalmat, a bizalmat és a békét jelképezi. A Lakme Fast and Fabulous Nail Color Aqua express egy gyönyörű árnyalatú égszínkék. A matt körömfestéket úgy tervezték, hogy az alkalmazás után 40 másodpercen belül megszáradjon. Egy mozdulattal teljes körű borítást, valamint kiváló textúrát és színt érhet el.

Lakme gyors és mesés körömszín (zöld lesz):

Lakme Fast and Fabulous Nail Color (Going Green) - Matt Finish körömlakk márkák Indiában

Míg a zöld a gyönyörű Anyatermészetet jelképezi, egyensúlyt és növekedést is jelent. A Going Green a Lakme Fast and Fabulous Nail Colour -tól egy mesés zöld árnyalat. Az ebben a körömlakkban használt lapos ecsetet továbbfejlesztettük, hogy a körmeit egyetlen mozdulattal sima és gyönyörű felületet kapja.

Zoya Polish (Kara):

Zoya Polish (Kara) - Matt Finish körömlakk márkák Indiában

Vásárolja meg ITT

A Zoya körömlakkból származó Kara körömszín korall és narancs színek keveréke, egy csipetnyi rózsaszínnel. Ez a nyertes körömlakk elnyerte a Női Egészség Magazint, amely független a tartós színekért. A színe nagyon szép, és kihozza belőled a fiatal bájos hölgyet.

Lakme gyors és mesés körömszín (gyöngyrózsaszín):

Lakme Fast and Fabulous Nail Color (Pearl Pink) - Matt Finish körömlakk márkák Indiában

A rózsaszín nagyon lányos szín, néha butaságot és éretlenséget képvisel, de ez is egy olyan szín, amely szeretetet sugároz. Bár a rózsaszín lányos szín, a srácok nem bánják a rózsaszín körömlakkot a szép körmökön. Ez is aranyos. Ez a gyönyörű rózsaszín árnyalat a Lakme Fast and Fabulous Nail Color -tól kifejezetten gyorsan szárad, és kiváló textúrát és színt biztosít a szép ápolt körmöknek..

Maybelline Color Show körömzománc (narancssárga fix):

Maybelline Color Show Körömzománc (Orange Fix) - Matt Finish Körömlakk márkák Indiában

Vásárolja meg ITT

A narancssárga élénk szín, és az optimizmus és a társadalmi kommunikáció színe is. Ez az aranyos narancssárga javítás a Maybelline Color Show körömzománctól a narancs nagyon ritka és egyedi árnyalata. A körömlakkot úgy tervezték, hogy hosszabb ideig tartson, és megmagyarázhatatlan textúrát adjon a körmének.

Maybelline Color Show körömzománc (édes napfény):

Maybelline Color Show körömzománc (Sweet Sunshine) - Matt Finish körömlakk márkák Indiában

A sárga az optimizmus színe, és az elme és az értelem színe. A Maybelline Color Show körömzománc Sweet Sunshine fényes és vidám sárga színárnyalata. A körömlakkot kifejezetten úgy tervezték, hogy hosszabb ideig megőrizze a köröm színét, és gyönyörű textúrát kölcsönöz a körmöknek.

Lakme 9-5 hosszú viselési körömszín (rózsaszín nyereség):

Lakme 9 - 5 hosszú viselési körömszín (rózsaszín nyereség) - matt felületű körömlakk márkák Indiában

Ez a gyönyörű körömlakk a Lakme 9-5 Long Wear Nail Colour narancs és rózsaszín keverékéből. A körömlakkot kifejezetten hosszabb élettartamra tervezték, és ellenáll a forgácsnak is.

Lakme gyors és mesés körömszín (lángoló sárgabarack):

Lakme gyors és mesés körömszín (lángoló sárgabarack) - matt felületű körömlakk márkák Indiában

A Lakme Fast and Fabulous Nail Color lángoló sárgabarackja rózsaszínű narancssárga. A körömlakkot úgy tervezték, hogy hosszantartó színt biztosítson a körömnek, és ellenáll a forgácsnak is. Gyorsan szárad, az alkalmazás után 40 másodpercen belül.

Maybelline Color Show körömzománc (szívós kékeszöld):

Maybelline Color Show körömzománc (Tenacious Teal) - matt felületű körömlakk márkák Indiában

Ez az intenzív zöld szín a Maybelline Color Show Nail Zomantól a zöld gyönyörű árnyalata. Maradjon a trendnél ezzel a Maybelline gyönyörű árnyalattal.

Most alakítsd át magad ezzel a matt, de félelmetes árnyalatú körömszínekkel, és hagyd, hogy a körmöd a legjobban nézzen ki társaid közül, úgy, hogy „OMG! Elegáns körmök! ” Valóban sok irigy szemed lesz rajtad.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80