9 legjobb Zoya körömlakk és színminták

A körömlakk olyan kiegészítő, amelyet a nők koruktól függetlenül sportolnak, mivel javítja a személyiséget. Bár számos márka kiváló minőségű körömlakkokkal és más szépségápolási termékekkel büszkélkedhet, a Zoya körömlakkok közül a legjobbnak tűnik. Nevét egy orosz zongoraművészről, Zoya Reyzisről kapta, aki férjével, Micheal Reyzissel együtt megzavarta az Art of Beauty -t, amely kezdetben körömszalon volt, és bonyolult társasággá nőtte ki magát, amelyben számos kozmetikai márka található.

Ezen márkák közül a Zoya kitűnő márkaként szépségápolási kiegészítőkkel, például körömlakkokkal foglalkozott. Ez az egyik első márka, amely olyan innovatív termékekkel jelentkezett, mint a gyorsan száradó fedőréteg körömlakk. A legtermészetesebb és toxinmentes körömlakkot is megalkotta, ezáltal forradalmat hozott a körömlakkiparban.

Népszerű Zoya körömlakk színek hölgyeknek.

Vessünk egy pillantást a 9 legjobb körömlakkra, amelyeket Zoya kínál.

1. Zoya körömlakk tisztaságban:

Ez a körömlakk krém színben kapható. Ez az egyik legmagasabb minőségű termék, amely éles fehér színben és fényességgel kapható, és indokolja a nevét, mivel a fehér árnyalat teljesen tiszta, és nagyon tiszta és hűvös hangú.

2. Zoya Anchor Base Coat:

A Zoya Anchor alaplakk kiváló bevonat, amelyről ismert, hogy erősen tapad a körömre, ami a helyén tartja a körömlakkot és hosszú ideig viseli. Nem csak rugalmas, de növeli a körömlakk tartósságát is. Ezenkívül megakadályozza a forgácsolást, és segít a körmök megerősítésében is.

3. Zoya Armor fedőlakk:

Az alaplakkhoz hasonlóan még a fedőréteg is nagyon hatékonyan védi a természetes körmöket, és megakadályozza a töredezést is. A körmöket egész nap használhatja anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy a szín tönkremegy. Biztonságossá teszi a körmöket, és megőrzi a köröm fényét.

4. Zoya megújító körömlakkfiatalító:

Ahogy a nevek is sugallják, ez a zoya termék ismert körömlakk helyreállító szer. Életet kölcsönöz a régi körömlakknak, így ha buliba kell sietnie, és nincs ideje friss körömlakkot felvinni, akkor ez a fiatalító segíthet, és egy régi alkalmazást vadonatúj lakkká változtathat.

5. Zoya körömlakk Claudine -ban:

A Zoya körömlakk Claudine -ban a fekete és szürke színek családjába tartozik, és fémes felülettel rendelkezik. Elegáns színű, és kivételesen okos megjelenést kölcsönöz annak, aki viseli.

6. Zoya körömlakk Maria-Luisa-ban:

Ez a színes körömlakk arany celofán akcentussal rendelkezik, és könnyen rétegezhető. Az aranycsaládba tartozik, különleges hatású kivitelben. A fiatal bulizók kedvence.

7. Zoya körömlakk Livingston:

Ez a zoya körömlakk őszi vörös színű körömlakk. Lehetőség van hautelook megjelenésére, mivel krémszínű és hűvös hangú.

8. Zoya körömlakk Giovanna -ban:

Félelmetes színű körömlakk fémes kivitelben, ez a körömlakk a legtrendibb szín és nagyon divatos. A smaragdzöld lenyűgöző és kiemeli a személyiséget.

9. Zoya körömlakk Piafban:

Ez a körömlakk szintén a fémes színek családjába tartozik. Friss színű, sok fényességgel és vidámsággal. Könnyen viselhető, mivel a szín csillogó felületű, ami nagyon finom.

A Zoya körömlakk toxinmentes. Kivételesen hosszú ideig viselhető. Ezek a kezelési formulák nem tartalmaznak olyan vegyi anyagokat, mint a formaldehid gyanta, kámfor, dibutil -ftalát vagy egyszerűen formaldehid. Tehát ha nagyon várja, hogy vonzó árnyalatokat viseljen anélkül, hogy károsítaná a körmöket, akkor nyugodtan választhat a fent említett lehetőségek közül.