A legjobb 9 fehér körömlakk

A nők vagy sminket használnak szépségük fokozására, vagy inkább természetesnek tűnnek; mégis minden nő használ körömlakkot. A kollázsos tizenévesek, a fiatal, idősebb nők és az iskolába járó gyerekek mind szeretnek körömlakkot viselni. A vállalatok széles választéka és sokféle színválaszték áll rendelkezésre, amelyek az adott alkalomhoz illően az öltözékéhez illeszkednek, vagy egyszerűen felvihetők, hogy megvédjék körmeit a forgácsolástól, kiszáradástól stb..

A körömlakkként használt fehér szín trendivé vált a friss manikűr miatt.

A legjobb kilenc fehér körömlakk márka közül választhat:

Itt a legjobb fehér körömlakkokat kapja, amelyek gyönyörűen díszítik a körmöket.

Lakme – Absolute Gel Stylist Nude Glow:

A Lakme az egyik legrégebbi és legnépszerűbb márka Indiában. A Lakme Absolute gél stylist meztelen fényű körömlakkja csak Rs -ba kerül. 400 ml egy 15 ml -es palackhoz. Az ecset nagy, és elképesztően elterjed a körmein, fényes megjelenést kölcsönözve nekik.

Maybelline- Holdsugár:

A Maybelline kétféle fehér árnyalatot tartalmaz, nevezetesen a Colorama prate gyöngyházfehér körömlakkot, melynek ára Rs. 100/- és a Holdsugár körömzománc 103, amelynek ára Rs. 75/-.

L’Oreal- Vendome gyöngy:

L Oreal- Vendome gyöngy

A L’oreal színgazdag Vendome gyöngyház körömlakk 005 ára Rs. 225/-. A L’oreal körömlakk kristály akril, amely fényes felületet kölcsönöz a körmöknek, és nem igényel fedőréteget.

Színes sáv- Ice Spice:

A Colorbar két fehér árnyalattal is rendelkezik, a Colorbar jégfűszeres körömlakk 104 Rs. 175/- és a Colorbar exkluzív körömlakk 37 Ft. 175.

Revlon- Neon köröm:

A Revlon egy csodálatos márka, amely termékek és színek széles választékával rendelkezik, kiváló minőségben és megfizethető áron. A Revlon Neon köröm fehér és más színű zománccal rendelkezik. 300/-. A termék minősége kiváló, és a körömlakk, ha a körmökre kerül, néhány másodperc alatt megszárad.

Kínai máz- Fehér-fehér:

A kínai mázas körömlakkok tartósak és széles színválasztékkal rendelkeznek. Kicsit a magasabb árkategóriában van, a fehér -fehér Rs -ben. 500/- és a holdfényes lakk Rs-nél. 1473.

Inglot- 02 M 601:

Az Inglot 02M körömzománc, más néven „lélegző körömlakk” és „Hal” minősítésű, fehér árnyalatú, 601 kódnevű, és ára Rs. 690/-. Ez a kozmetikum mentes a toluol, formaldehid, kámfor és dibutil -ftalát vegyi anyagoktól. Ez a körömlakk lehetővé teszi az oxigén átjutását a körmökön keresztül, és hosszú ideig megőrzi a színét. Ezenkívül elkerüli a körmök törését.

Max Factor- Glossfinity:

A Max Factor körömzománc mentes a dibutil vegyi anyagoktól, amelyek mutációt, vese- és májelégtelenséget és meddőséget okoznak. Ez is egy tartós körömzománc, amely frissen és fényesen tartja a körmöt. A Max Factor Glossfinity körömlakk (fehér) ára Rs. 485/-.

Chambor- francia manikűr készlet:

A Chambor kétféle körömzománnyal rendelkezik, az első egy darab, melynek ára Rs. 270/- és széles színválasztékkal rendelkezik. A másodikhoz két zománc készlet tartozik, amelyet francia manikűr készletnek neveznek, és amelynek ára Rs. 485/-. Egy ilyen készlet egy fehér és rózsaszín árnyalatú zománcot tartalmaz, minden palack 5 ml -es.

A fehér körömlakkokat, amelyeket általában a francia manikűrhöz használnak, a körömápolásra is használják. A fehér szín különböző színekhez társítható, hogy gyönyörű körömápolást készítsen. A körömlakk minden színe nemcsak meghatározza személyiségét, hanem önmagáról is mesél.

A fehér szín jelzi az egyén személyiségét vagy jellemzőit, például konzervatív, tisztaság, tisztaság és egyensúly. A fehér színt kedvelő személy szívében hisz a fantáziában, és várja, hogy elbűvölő hercege eljöjjön és megmentse őket, és feleségül menjen hozzá, hogy boldogan éljen az élet után.