Hogyan távolítsuk el a körömlakkot biztonságos módon

A körömlakk alkalmazása szinte minden lány egyik kedvenc hobbija. Vannak olyan szenvedélybetegek is, akik rendszeresen cserélik a körömfestékeket, és különböző mintákat is kísérleteznek rajtuk. A körömfestékek eltávolítására gyakori módszer a körömlakklemosók használata. Sok felhasználó azonban nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy a körömlakklemosók káros kémiai acetonnal vannak ellátva.

9 egyszerű módszer a körömlakk természetes eltávolítására:

Íme néhány technika, amikor arra gondol, hogyan lehet biztonságos módon eltávolítani a körömlakkot,

1. Sötét körömfesték használata:

Hogyan távolítsuk el a körömlakkot - sötét körömfesték használatával

Ez sokkot okozhat, de ha világos színű körömlakkot visz fel, akkor sötét árnyalat alkalmazása segíthet a meglévő körömlakk eltávolításában. Csak annyit kell tennie, hogy vastag rétegben felhordja a sötét árnyalatot, és pamut segítségével azonnal letörli.

2. Használjon fogkrémet:

Hogyan lehet természetes módon eltávolítani a körömlakkot - használjon fogkrémet

Gondolkodjon azon, hogyan lehet természetes módon eltávolítani a körömlakkot fogkrém segítségével! Egyszerűen vigyen fel egy jó adag fehér fogkrémet a körmökre, és dörzsölje le egy régi fogkefével. A fehér fogkrém felemelné és eltávolítaná a körömfestéket a körméről.

3. Testpermet:

Hogyan távolítsuk el a körömfestéket - testpermet

Amikor elméd azon gondolkodik, hogyan távolítsd el a körömfestéket, akkor az azonnali testpermet lenne a legjobb megoldás. Csak szórjon be néhány spray -t, tartson biztonságos távolságot a körömfestékektől, és gyorsan törölje le a spray -t a körmökről pamut segítségével.

4. Néhány hajlakk:

A legjobb módszer a körömlakk eltávolítására - néhány hajlakk

A körömlakk eltávolításának legjobb módja a testpermet. Egyszerűen szórjon hajlakkot a körmökre, és gyengéden dörzsölje vattával. Gyorsan törölje le a spray -t, mert kiszáradhat a körmök és le is húzhatják.

5. Citromlé és ecet keverék:

Mit kell használni a körömlakk eltávolításához - citromlé és ecet keverék

Gondolkodjon, mit használjon a körömlakk természetes eltávolításához! A citromlé és az ecet tökéletes válasz a kérdésére. Egyszerűen vegyen be 1 evőkanál friss citromlevet, és keverje össze 1 evőkanál fehér ecettel. Jól összekeverjük, és 5-10 percig áztatjuk az ujjainkat a keverékben. Használjon a keverékbe mártott vattát, és lassan törölje le vele a körmét.

6. Felső körömlakk:

Hogyan távolítsuk el a körömlakkot - felső körömlakk

Az átlátszó felső körömlakk nagyon hasznos a körömfesték eltávolításában. Ahhoz, hogy ezzel a módszerrel eltávolítsa a körömfestéket, mindössze annyit kell tennie, hogy egy jó réteg fedőlakkot vigyen fel a körmökre, és pamut segítségével törölje le anélkül, hogy megszáradna.

7. Parfüm:

Hogyan lehet eltávolítani a körömlakkot - parfüm

Imádok parfümöt használni! De tudtad, hogy ezzel is eltávolíthatod a körömfestékeket! Egyszerűen mártson bele egy vattacsomót, és ezzel dörzsölje körmeit enyhe nyomással a körmökre. Ez azonnal megadja a kívánt eredményt.

8. Meleg víz száraz ruhával:

Hogyan lehet természetes módon eltávolítani a körömlakkot - Meleg víz száraz ruhával

Ez egy másik természetes módszer a körömfestékek eltávolítására egyetlen lövéssel. A folyamathoz egyszerűen vegyen egy kis vizet egy tálba, és áztassa benne az ujjait közel 20-25 percig. Távolítsa el az ujjait, és óvatosan dörzsölje a körmöket száraz ruhára. Ez könnyedén eltávolítja a körömfestékeket.

9. Alkoholfogyasztás:

Az alkohol használata a legjobb módszer a körömlakk eltávolítására

Az alkoholt tartják a legerősebb összetevőnek a körömfesték könnyű eltávolításához. Az alkohol használójának egyszerűen meg kell dörzsölnie egy kis alkoholt, és le kell törölnie pamut segítségével. Vagy vigyen fel alkoholt a gyapotra, és dörzsölje meg vele a körmöket.

Különböző természetes módszerek léteznek, amikor azon gondolkodik, hogyan távolítsa el a körömlakkot. Természetes alapanyagokon alapulnak, amelyek kevésbé károsítják a körmöket. Továbbá, hogy bizonyos módon megvédje a körmöket a szárazságtól, az emberek hidratáló krémeket használnak a körmök egészségének megőrzésére.