Den bedste kostplan for hurtigt at få Six Pack Abs

Er du interesseret i six-pack abs? Vil du gerne have en sund og rask krop? Mange mennesker synes, det er udfordrende at få six-pack abs, og det behøver ikke være mere! Med ordentlig træning og en seks-pakke-diæt kan du opnå den skulpterede krop, du altid har ønsket.

Flere kampagner foregår på markedet, der sælger flere hemmeligheder for at få seks-pack abs, selvom nogle holder og andre ikke særlig meget. Sammen med regelmæssig motion er en seks-pak kostplan også nødvendig, da den mad, du spiser, styrer mængden af ​​vægttab og derved giver dig et godt resultat.

Sådan får du Six Pack Abs gennem kosten

Bedste diæt til at få 6 -pack abs:

Er det muligt at få seks-pack abs gennem kosten? Sammen med motion spiller kosten en vigtig rolle, der hjælper med at opbygge muskler med nødvendig ernæring.

1. Få gode kulhydrater:

Et af de aktive næringsstoffer, der hjælper med at opbygge muskler og betragtes som en madpakke med seks pakker, er kulhydrater. Hele hvede, brune ris, havre og quinoa er nogle af de fødevarer, der har gode kulhydrater, der tager tid at fordøje, du kan tilføje til din kost. Alt du skal gøre er at tilføje 20 til 25 gram kulhydrater før og efter din træning. Efter en lav -carb diæt er nøglen og stop med at indtage mad 3 timer før du sover.

2. Drik masser af vand:

Assimilering af mad bliver meget glat med korrekt hydrering. At drikke mindst to til tre liter vand om dagen hjælper med at skylle toksiner ud af din krop. Selvom flydende forbrug er vigtigt, husk ikke at drikke sodavand eller sukkerholdige drikkevarer, der er tilgængelige på markedet. Du kan tilføje grøn te til din kostplan for seks-pack abs, da kombinationen af ​​vand og grøn te er en perfekt kombination til at danne rockhard abs.

3. Tag protein tidligt om morgenen:

At tage rigelige mængder protein til en six-pack i form af morgenmad hjælper med at øge stofskiftet, der hjælper dig med at opretholde din magert muskelmasse og holder dig fra at føle dig sulten. Inklusive fiberrige kornprodukter, frugt proteinrig æggehvideomelet og mælk gør en sund morgenmad. Proteinindtag holder din stofskifte høj og hjælper med at beskytte musklerne. Kød er den bedste proteinkilde, og du kan også få det fra kilder som mejeri, soja.

4. Spis små måltider:

I stedet for at spise tre store måltider, lav en Six-pack kostplan, og spis små måltider med jævne mellemrum i løbet af dagen. Det hjælper med at kontrollere blodsukkeret og stabiliserer insulinniveauet i din krop. En af fordelene er, at det holder fedt fra at blive aflejret i kroppen, hvilket gør abs mere fremtrædende.

5. Begræns dit natriumforbrug:

Dagligt forbrug af 500 mg natrium pr. Dag er nødvendig for din krops sunde funktion. Prøv at undgå at indtage forarbejdede eller udenfor fødevarer, der har større mængder salt. Alt du skal gøre er at reducere indtagelsen af ​​overskydende natrium fra din madpakke med seks pakker. Når du har reduceret mængden af ​​natrium, kan du finde resultaterne med det samme.

6. Frugt og grønt:

De næringsstoffer og mineraler, som frugt og grønt tilbyder, kan ikke erstattes med noget andet. Frugt og grønt er et lager af næringsstoffer, der udgør en perfekt seks-pakke-diæt. Toppende listerne er tomater og bananer rige på jern efterfulgt af appelsiner, æbler, mangoer, ananas og granatæble. Metabolismen i din krop øges i en håndvending med vitaminerne i disse frugter. Det første og oplagte valg til grøntsager er spinat, gulerod og ingefær efterfulgt af kålspirer, broccoli, bønner sammen med svampe.

7. Spis sunde fedtstoffer:

Tilføjelse af sunde fedtstoffer i din six-pack ernæring er nøglen til en tonet krop. Disse fedtstoffer kan stammer fra flerumættede og enkeltumættede fedtstoffer. Nogle af de fødevarer, der passer bedst til dig, er avocado, fiskeolier, en blanding af nødder, olivenolie, naturligt jordnøddesmør.

Bedste mad at spise til 6 -pack Abs:

Her er listen over nogle madpakker med seks pakker, som du kan tilføje til din kost, hvilket resulterer i den ønskede seks-pack abs.

 • Quinoa/havregryn: Både quinoa og havregryn er en rig kilde til proteiner og fibre, der holder dig mæt uden at tilføje mange kalorier.
 • Hele hvede: Pasta, brød lavet af fuldkorn er næringsrige og fyldt med fibre.
 • Frugt og grønt: Sortimentet af vitaminer, mineraler, antioxidanter og fiberindholdet i frugt og grønt hjælper korrekt med at forbrænde fedt. Kirsebær, blåbær, æbler er nogle af frugterne og søde kartofler, og broccoli er nogle af de bedste grøntsager og frugter, du kan tilføje til din kost.
 • Nødder og frø: For at give en perfekt balance mellem fibre, protein og sunde fedtstoffer leveres med nødder og frø. Tilsæt nødder og frø som pistacienødder, mandler, valnødder, paranødder og pekannødder til din kost.

Fødevarer, der skal undgås til vedligeholdelse af 6 -pack abs:

Sammen med sund mad i din kost er her en liste over madpakker med seks pakker, du skal undgå for at have en seks-abs..

 • Stegt mad: Undgå fødevarer, der har transfedtstoffer, såsom kyllingestrimler, mozzarella -pinde og pommes frites, hvilket kan være skadeligt.
 • Sukkerholdige drikkevarer: Drikkevarer som sodavand, juice på markedet er fyldt med sukker.
 • Alkohol: At drikke for meget alkohol kan forårsage skade på din lever.
 • Raffinerede korn: Korn, når de er renset, fratages vigtige næringsstoffer, hvilket gør dem uegnede til en diæt med seks abs.

Indisk kostplan for 6 -pack abs:

Vi præsenterer dig for et seks-pack abs-diætdiagram, som du kan følge uden bivirkninger og positive resultater.

Morgenmad:

Tilføjelse af en kop rå eller kogte grøntsager med frugt kan være en standard morgenmad for at opnå seks-pack abs. Nogle af de morgenmadsmuligheder, du kan inkludere i din kostplan for seks-pack abs:

 • Tynd skåret tomat og peberfrugt med røræg æggehvide.
 • Du kan stege kiler kartoffel sammen med en spinat smoothie til en fyldig morgenmad.
 • Du kan også tilføje frugt som æbler, appelsiner, bær og bananer.
 • Klidflager, havregryn, fuldkornsbrød kan også være gode muligheder, som giver dig et højt fiberindhold.

Frokost:

Planlæg din frokost på en omhyggelig og planlagt måde. Inkluder en skål med brune ris sammen med magert kød, frugt og grøntsager som broccoli. Dette er en måde, du kan planlægge din frokost på.

 • En skål med brune ris.
 • En lille tallerken grøn salat.
 • Du kan skifte mellem kød, du kan inkludere, såsom kalkun, magert kød sammen med grillet tofu og hytteost.
 • En kogt skål med kidneybønner eller linser.

Snacks:

Hvis du tager proteinrige snacks i små portioner, hjælper du dig med at stoppe med at spise for usunde ting. Nogle af de snackindstillinger, du kan indtage mellem måltiderne, er:

 • Soja nødder, mandler og hytteost i tern.
 • En smoothie lavet med skummetmælk eller en kop græsk yoghurt.
 • Agurker, grønne salater med grøntsager som tomater kan give dig nok fiber.
 • Tag et æble eller en banan.
 • En skål med kogte grøntsager.

Aftensmad:

Aftensmad skal være så let som muligt, og du bør indtage så lidt mad som muligt. Her er en liste over madvarer, du kan inkludere i aftensmaden.

 • Salat lavet med salat eller asparges med en enkelt portion kogt kylling sammen med en proteinshake.
 • Du kan også tilføje frugt til din kost.
 • Broccoli er også en grøntsag, du kan tilføje til din salat.

Six Pack Abs og træning:

Motion spiller en fremtrædende rolle sammen med kostændringer, der hjælper dig med at gøre din krop sund ved at opbygge musklerne.

 • Cykling, boksning, svømning eller jogging er nogle af de aerobe muligheder, der øger din puls.
 • Fedttab og opbygning af din muskel kan også opnås ved cardio- og modstandstræning.
 • Løft af vægte betragtes som en af ​​de bedste modstandstræninger sammen med squats, sit-ups, der reducerer kropsmassen ved at øge kroppens stofskifte.
 • En anden fysisk aktivitet, der reducerer mavefedt og total kropsfedt, er højintensiv intervaltræning.

Hvis dit mål er at få en six-pack, er nøglen at følge en ordentlig kostplan. Inkluder fødevarer, der hjælper med at fremskynde forbrænding af fedt og forbedrer kropssammensætningen ved at tilføje frugt, fuldkorn, grøntsager, frø, nødder, fed fisk osv. Bevæbnet med den seks-pakkede abs-kostplan sammen med træningssessioner, givet i denne artikel, kan du kan få en perfekt seks-abs med en skulpturel krop. Du skal foretage nogle livsstilsændringer for at justere din krop.

Ansvarsfraskrivelse: Synspunkterne i denne artikel er blot forslag. Det er nødvendigt at konsultere en fysisk træner, før du begynder at træne. Websitet er ikke ansvarligt for de bivirkninger, nogen af ​​disse tips forårsager.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvor hurtigt kan du få Six-pack Abs?

Svar: De fleste reklamer i papirer, der lover dig abs så hurtigt som 30 dage. Nogle af disse påstande er muligvis ikke sande, da der ikke er nogen genvej til at opnå en six-pack. Sammen med en ordentlig træningsplan kan en seks-pak indisk diæt give dig al den muskelstyrke, du har brug for for at nå dit mål.

2. Er slankekur nødvendig for at få Six-pack Abs?

Svar: Det betyder ikke, at du skal faste for at få en tonet og skulpturel krop. Men ved blot at tilføje sunde fødevarer og undgå usunde snacks sammen med en træningsrutine er alt hvad du behøver for at få seks-pack abs.

3. Sådan får du Six-pack Abs?

Svar: For at få en six-pack ab, sammen med en diæt og træningsrutine, er det nødvendigt at tabe unødvendigt fedt omkring din mave og arme, for at dine mavemuskler kan vise sig. Fortsæt med at træne så længe som muligt først for at tabe alt fedtet, og derved lægge et fundament for seks-pack abs.