Hvad er Isagenix kostplan, og hvordan fungerer den?

Belaster overvægt dig meget? Finder du hyppige fald i energiniveauet? Lider du af mangel på selvtillid og depression på grund af overvægt? Så i stedet for at føle dig ked af det, kan du vælge en Isagenix -diæt. Denne diæt sigter ikke kun på at tabe sig.

Denne diæt er også designet til at afgifte og rense alle urenheder i din krop. Sammen med rensning og afgiftning har kosten også til formål at erstatte din krop med essentielle næringsstoffer, mineraler og vitaminer, der ville give dig et sundere liv. Du udsættes dagligt for forskellige typer toksiner. På grund af dit hektiske og stressende liv er det ikke muligt at koncentrere sig om en langsigtet kost. Så muligheden for at vælge en let isagenix -diæt i en kortere periode hjælper dig med at forblive sund.

Isagenix kostplan og hvordan virker det

Hvad er Isagenix kost?

Isagenix kostprogram er dybest set en kortvarig kost, som kan variere fra 9 dage til 30 dage. Denne kostplan består af Isagenix diæt shakes, der hjælper med at rense kroppen for urenheder og på samme tid erstatter urenhederne i kroppen med essentielle næringsstoffer.

Fordele ved Isagenix kost:

I slutningen af ​​kosten ville du føle dig energisk, forynget og sundere. Du får en bedre muskeltonus og klarere hudtone. Kosten gør det muligt at bringe din vægt og sundhed under kontrol. Du vil være i stand til at modstå trangen til den skadelige mad, der før var din basale kost indtil nu. Kosten er med til at reducere trangen og styrke din motivation til at holde fast i programmet. Alle Isagenix -produkterne er meget sikre og effektive til at reducere individets vægt.

Isagenix kost giver ekstra fordel for kvinder:

Kvinderne er mere tilbøjelige til sygdomme på grund af tilstedeværelsen af ​​nogle kemikalier, der absorberes i huden gennem daglige make-ups. Bortset fra ekstern indgang af toksiner og giftstoffer indtager kvinder som alle andre også mad, der kommer kemikalier. Disse omfatter fisk, kød, frugt, grøntsager, drikkevarer og andre. For at beskytte kroppen mod disse toksiner producerer menneskekroppen fedt. Så når din krop begynder at rense urenhederne, behøver den ikke at producere den mængde fedt for at bekæmpe giftene. Så ved hjælp af Isagenix produkter hjælper kroppen med at tabe sig.

Tips til at følge under Isagenix madplan:

1. Drik altid masser af vand i løbet af programmet

2. Hold dig til skemaet, og sørg for at følge Isagenix -planlæggeren for at spore

3. Snack helst kun på Isagenix snack muligheder som E-shots for at fylde de små sultpiner

4. Undgå junkfood eller dåsejuice og hold dig til planen

Programmets varighed og proces:

Isagenix kostprogram kan følges i en uge op til en måned. Det tilbyder endda en rensningsdag, hvor du kan følge planen for en enkelt dag for at afgifte din krop.

Hvis du planlægger en 30 dages diæt, her er listen over produkter, du får i din pakke:

  • 4 IsaLean Shakes
  • 2 Rens for livet
  • 1 Isagenix Snacks
  • 1 naturlig accelerator
  • 4 hydratpinde
  • 1 IsaFlush
  • 1 Iconix Supreme
  • 1 Instruktionshæfte

Procedure:

Isagenix Diet Shakes:

Isagenix diæt shakes indeholder nødvendige mængder proteiner, kulhydrater, essentielle vitaminer og mineraler. De er måltidserstatnings -shakes og er tilstrækkelige til at opfylde dine kropskrav.

For folk, der foretrækker at spise noget sammen med shakes, kan de tage begrænsede mængder nødder eller ikke mere end 2 kogte æggehvider til snacks.

Her er et eksempel på en Isagenix Shake Diet Plan:

1. Start dagen med et glas varmt kalkvand

2. Spis Isagenix Ionix Supreme og IsaLeanShake til morgenmad

3. Ind imellem nogle grøntsager, nødder og Isagenix -snacks

4. Få en IsaLean Shake til aftensmad

Hvad skal man spise og hvad skal man undgå:

Her er en liste over fødevarer, du kan spise i løbet af dette program:

1. Grøntsager som gulerod, rosenkål, broccoli, bønner, kartoffel, spinat, græskar, løg, hvidløg, ingefær, græskar og ærter

2. Frugt: Æbler, appelsiner, lime, guava, bær, vandmelon, moskusmelon, kiwi, druer, fersken

3. Mejeri – Begrænsede mængder fedtfattig mælk, yoghurt, ost og smør

4. Tørrede urter

5. Linser

6. Frisk frugt- og grøntsagssaft, kokosvand

7. Begrænsede mængder olivenolie

8. Multigran eller hvedebrød

9. Ikke mere end to æggehvider om dagen

Sig NEJ til følgende:

1. Junk Food

2. Bagværk og bagværk

3. Hej Fedt og krydret mad

4. Kød som oksekød, kalkun, svinekød

5. Slik og sukkermad

Isagenix kostprodukt

Isagenix -kosten kommer i en æske. Du behøver ikke spilde tid i stormagasinet for at købe dette produkt. Du kan købe produktet online fra nogle pålidelige forhandlere og foretage betaling via dit kredit- eller betalingskort. Produktet bliver leveret lige til døren. Produktet indeholder en brugsklar flaske med klare instruktioner om brugen indeni. Du kan også kortlægge de fremskridt, du gør. Kassen indeholder også en DVD, som du kan se. Virksomheden giver en pengene-tilbage-garanti, så du ikke har noget at bekymre dig om.

Bivirkninger af Isagenix kost:

Selvom kostprogrammet efter sigende er sikkert og ikke indeholder nogen truende bivirkninger, er det vigtigt at forstå de mulige virkninger, man kan opleve, inden man prøver det:

1. Laktoseintolerance: Mælk og valleprotein i shakes kan forårsage allergiske reaktioner for mennesker med laktoseintolerance.

2. Overdosering af protein i kosten kan forårsage fordøjelsesforstyrrelser, der fører til diarré

3. Hvis man ikke spiser godt mellem hvert måltid og kun trives på shakes, kan det forårsage kvalme, svimmelhed

4. På grund af det høje proteinindhold i kosten, kan dine nyrer tage belastningen af ​​nok vand ikke forbruges om dagen

5. Overbærenhed med rig mad sammen med at tage kostplanen kan føre til vægtforøgelse

Du kan tage denne enkle tilgang og anvende dit liv. Du kan få mange fordele ved kosten, der ville hjælpe dig med at nå de langsigtede mål og bringe en total ændring i livsstil. Giv din krop en godbid, som den virkelig fortjener!