Hvordan øger japansk kost den menneskelige levetid?

Ved du, at japanerne har den højeste forventning i verden? Gennemsnitsalderen for en japansk mand er 78 år, mens en kvindes alder er 85 år. Selv med et højt niveau af stress, drikke, rygning og forurening overlever japanerne resten af ​​verden. Den største magi bag dette er den kost, de følger. En traditionel japansk kost består af frisk, let kogt, smag noget mad. Vægten i japansk mad handler om at bevare ingrediensens naturlige smag og smag. Hvert element, der bruges i fadet, skiller sig ud som helte, i stedet for at bruge en høj dosis krydderier og krydderier. Tjek hvorfor en japansk kost er godkendt som den sundeste i verden.

Hvordan øger japansk kost den menneskelige levetid

Fordele ved japansk kost:

Japansk kost anses for at være verdens sundeste kost. Det er ekstremt fedtfattigt og højt på ernæring. Se nogle af de bedste fordele ved en japansk kost:

1. Lavere kolesterolindhold i japansk kost:

En japansk kost udgør ikke nogen stegt vare. Du kommer ikke til at nyde kyllingesteg i Japan. Traditionelt spiser japanerne meget lidt rødt kød. Da hjertesygdomme opstår på grund af overdreven ophobning af triglycerid og kolesterol, finder du ikke nogen japansk kost bestående af mad, der indeholder mættet fedt. De indeholder også en større mængde ingefær i deres kost, hvilket hjælper med at sænke kolesterolmængden.

2. Japansk kost indeholder mad, der kan sænke kræftfrekvensen:

I Japan er der meget få dødsfald som følge af kræft. Selvom årsagen ikke er helt kendt, men forskere mente, at indtag af grøn te reducerer risikoen for kræft. Grøn te kommer fra den samme plante som sort te (camellia sinsensis), men det er den ugærede form. Denne ugærede form indeholder et højt niveau af antioxidant kendt som polyfenoler, der bekæmper de radikaler, der er ansvarlige for unormal kræftvækst af celler.

3. Havkrudt i japansk kost:

Japanere har meget sparsomme madressourcer. Dette har givet anledning til at forberede en kost, der er rig på tang. Disse tang er en rig kilde til mineraler som jod, protein C -vitamin, A, B12 og mikroelementer.

4. Fisk i japansk kost:

Japanere spiser fisk på daglig basis. Fisk er rige kilder til omega 3 fedtsyre. Disse er afgørende for sund vækst og udvikling af din krop. De har gavn på flere måder, som forebyggelse af alvorlige sygdomme (kræft, gigt, hjertesygdomme), hjernefunktion og andre.

5. Ris som hovedfoder i japansk kost:

Hvide ris, japansk hovedfoder er høj i næringsværdi. Selvom ris er meget kaloririg, tager japanerne ikke på i vægt på grund af tilstedeværelsen af ​​en lavt kalorieindretning, okazu.

6. Soja som en integreret del af japansk kost:

I de fleste traditionelle japanske middelværdier finder du rigelig brug af soja. Det er inkluderet som tofu, shoyu (sojasovs), edamame (grønne sojabønner), miso (bønnepasta) og natto (fermenterede sojabønner). Da soja er meget proteinrig og indeholder en lavere fedtprocent, er den meget sund. Soja menes også at kunne sænke blodtryk og kolesterol.

Japansk kostplan:

Japansk madplan er ved at blive populær for sine sundhedsmæssige fordele, især for vægttab. Den grundlæggende regel bag japansk kost er at lægge vægt på kvalitet end kvantitet. Ved at tage små portioner af flere elementer kan man nyde hver ingredienss smag og også nå et tilfredshedspunkt.

En typisk plan består af følgende japanske diætopskrifter:

Morgenmad:

 • 1 kop Miso kop
 • 1 hårdkogt æg
 • En mandarinfrugt
 • 1 kop grøn te

Frokost:

 • 1 kop dampet hvidt ris
 • 1 portion dampede grøntsager
 • 1 portion grillet laks
 • 1 kop grøn te

Mellemmåltid:

 • 1 Fuji æble

Aftensmad:

 • 1 kop Misosuppe
 • 1 tallerken assorteret sushi med sojasovs
 • 1 kop nudler
 • Teriyaki grøntsager med Tofu

Forholdsregler for japansk kost:

Mens japansk kost er ekstremt sund, er der visse ting at vide, før du følger madplanen. Japansk mad er muligvis ikke egnet til alle, især i de indledende faser af kosten. Tjek nogle af de must-know af japansk kost:

 1. Japansk kost består af små portioner. Så sørg for at inkludere flere elementer til en tilfredsstillet sult.
 2. Japansk mad er lav i magnesium. Derfor anbefales magnesiumtilskud.
 3. Det høje forbrug af sojasovs kan føre til en stigning i natriumindholdet.
 4. Wasabi brugt i japansk mad er en meget krydret rod. Det er bedre at begrænse brugen.
 5. Japansk kost anbefales ikke til atleter, da den indeholder meget lave kulhydrater.
 6. Overdreven indtagelse af grøn te kan føre til diarré og mavebesvær

Japansk kost handler om holistisk spisning. Det involverer alle dine sanser at nyde maden. Japansk mad er ikke bare en godbid i munden, men også en fornøjelse for øjnene. Præsentationstiden er mere end madens faktiske tilberedningstid. Dette er for at give en visuel glæde af varierede farver og teksturer. Også den grundlæggende tommelfingerregel for at spise langsomt kan reducere overspisning betydeligt og hjælper med naturligt vægttab. Japansk mad handler om at respektere naturens sande smag og holde mad så frisk som muligt