Hvordan accepterer man kærlighed?

Kærlighed er det, vi alle har brug for for at komme videre i livet, med et smil og en positiv note. Imidlertid er der mange af os, der stadig tror, ​​at vi enten er uelskede eller ikke er værdige til at blive elsket. Problemet er inden i os, vi selvkritiserer vores eksistens på denne planet for meget. Vi ser på vores eksistens med de næste øjne, og bare fordi de føler, at vores fysiske og mentale jeg ikke er egnet til det samfund, vi lever i, føler vi, at vi ikke skal elskes af nogen i nærheden. Dette er så ikke sandt, og det fører til apati og opmærksomhedssøgning. Vær ikke en statistik, der er måder at elske dig selv kun, hvis du lærer og accepterer, at den krop og sjæl, du har, er kærlig. Herunder viser nogle tips til, hvordan du accepterer kærlighed?

hvordan man accepterer kærlighed

Lær at være glad:

Lykke og kærlighed går hånd i hånd, og med kærlighed mener vi ikke, at nogen elsker dig romantisk. Der er meget mere end det, der møder øjet, det er den prikkende fornemmelse, der sker indeni, når vi ved, at der er kærlighed rundt, i mange former. Det er derfor, det er så vigtigt at acceptere kærlighed, for når du ikke elsker og accepterer kærlighed, ville du ikke være i stand til at elske andre omkring dig. Når du ikke elsker andre rundt omkring, ville du se dem gennem afsky og hads øjne. Dette vil efterligne dine handlinger og ord eller hvad du gør for og til andre i din nærhed, hvilket i sidste ende gør dig til den mest unddragne mand eller kvinde i nærheden. Vær ikke en mobber, som alle frygter, dette er ikke kærlighed eller magt; det er en fejghandling. Lær derfor at lade kærligheden komme ind i dit liv, stop med at dømme situationer, og mennesker, især dem, du ikke forstår, har halvt bagende viden om, og som du ikke ville have kontrol over.

Det er også vigtigt at vide, at du også er en særlig person i nogens liv, vigtigst af alt på denne planet. Når du indser kraften i dit eget sind, hjerte og sjæl, kan du også mirakuløst opnå alt, hvad du ønsker. Du kan gå videre og erobre verden med kærlighed ved at undgå vrede, had og harme. Hvis nogen taler negativt om dig, lad kærligheden indefra dig hjælpe med at ignorere den person og deres ord. Husk, hvad du modstår vedvarer, så hvorfor spilde al den tid og energi til at hade nogen, når du kan kanalisere det internt og tillade dig selv at elske den vigtigste person i dit liv, DU.

Make Love Not War:

Krige ændrer demografi, river familier og forårsager ødelæggelser på en stor mængde. Vær ikke offer for det, og selvom du tidligere har været igennem misbrug og snavs, skal du ikke dvæle ved det. Du kan tillade kærlighed at hjælpe dig med at helbrede;

1. Tilgiv dig selv for hvad du var, hvad du gjorde eller hvad du gennemgik

2. Husk, at helbredelse af sjælen tager tid, nogle gange et helt liv

3. Nyd de mennesker omkring dig, der har de bedste interesser og intentioner for dig

4. Sæt pris på og respekter dig selv, som du er, og for den du er

5. Husk, at alle inklusive dig har en kamp på individuel basis, dag til dag

Der er mange flere grunde til, at vi ikke mener, at vi kunne være kærlige værdige, men lader os fokusere på grunde til, hvorfor vi er kærlige, såsom;

1. Vi er førsteklasses

2. Vi er øverste

3. Vi er mennesker

4. Vi kender betydningen af ​​kærlighed

5. Vi er ikke genert ved at udtrykke kærlighed

Når du begynder at elske dig selv og acceptere dig selv, som du er, vil du bemærke, at den kommer til dig fra alle sider. Prøv at elske dig selv, bid i den chokoladekage og lad kalorierne ikke genere dig!!